Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξέρετε καλά Αγγλικά να παίζετε χωρίς υπότιτλους. Αυξάνεται πολύ το immersion γιατί δεν επικεντρώνεσαι στα γράμματα αλλά κοιτάς τι συμβαίνει τριγύρω, τις εκφράσεις αυτών που σου μιλάνε, κτλ. Σιγά σιγά μου αρέσει όλο και πιο πολύ, και η ιστορία και τα quests. Καμιά 15αριά ώρες με το 1.2 patch 1-2 φορές είδα flickering shadows και μία φορά ένα ιπτάμενο πτώμα. Έχει βελτιωθεί στο θέμα των glitches πολύ.

Υ.Γ. Είναι ιδέα μου ή οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι πιο "αντράκια" από τους αντρικούς;

13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Τέλος, το PC δεν το έχουμε μόνο για παιχνιδάκια αλλά πρέπει να έχουμε και τις στοιχειώδεις γνώσεις. Οι εικόνες από πάνω δεν είναι από...συμπιεσμένο βίντεο στο YouTube αλλά τις τράβηξα εγώ και είναι σε ανάλυση 1920 Χ 1080. 

Κάτσε ρε συ, τα screen που έβαλες πριν είναι με medium και χωρίς RT και σε 1080p. Τι σχέση έχει αυτό με RT ON, 4K και όλα τέρματα; Αν έχεις το rig να μπορείς να το παίζεις στο τέρμα είναι άλλο game, δεν το συζητάμε καν, δεν υπάρχει game σαν αυτό..

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Υ.Γ. Είναι ιδέα μου ή οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι πιο "αντράκια" από τους αντρικούς;

Πρόσεχε κυκλοφορούν πολύ cybertraps στην night city. Μην ξυπνήσεις κανένα πρωί δίπλα στον μπουρκουμέ.😁

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Αν ξέρετε καλά Αγγλικά να παίζετε χωρίς υπότιτλους. Αυξάνεται πολύ το immersion γιατί δεν επικεντρώνεσαι στα γράμματα αλλά κοιτάς τι συμβαίνει τριγύρω, τις εκφράσεις αυτών που σου μιλάνε, κτλ. Σιγά σιγά μου αρέσει όλο και πιο πολύ, και η ιστορία και τα quests. Καμιά 15αριά ώρες με το 1.2 patch 1-2 φορές είδα flickering shadows και μία φορά ένα ιπτάμενο πτώμα. Έχει βελτιωθεί στο θέμα των glitches πολύ.

Με τη αργκό που μιλάνε αυτοί κάποιες φορές εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα πάντως. Σχετικά με τα glitches πάντως έχω δει ένα ιπτάμενο φανάρι και ένα φορτηγό εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου...😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Πρόσεχε κυκλοφορούν πολύ cybertraps στην night city. Μην ξυπνήσεις κανένα πρωί δίπλα στον μπουρκουμέ.😁

Judy I Love You Reaction GIF

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

είναι με medium και χωρίς RT και σε 1080p. Τι σχέση έχει αυτό με RT ON, 4K και όλα τέρματα; Αν έχεις το rig να μπορείς να το παίζεις στο τέρμα είναι άλλο game, δεν το συζητάμε καν, δεν υπάρχει game σαν αυτό..

Το ανέφερα και παραπάνω ότι πιθανόν σε πιο ισχυρούς υπολογιστές να δείχνει καλύτερα. Στο μέσο PC όμως μάλλον όχι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το ανέφερα και παραπάνω ότι πιθανόν σε πιο ισχυρούς υπολογιστές να δείχνει καλύτερα. Στο μέσο PC όμως μάλλον όχι.

Ε είναι πολύ βαρύ game ρε συ και εγώ και εσύ έχουμε midrange κάρτα από 2 χρόνια πριν, ε εντάξει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ilos είπε

In other news όπως αναμενόταν τώρα που άνοιξε το RT γίνεται η σφαγή του Δράμαλη σε RDNA2 μόνο με shadows και reflections...

index.php?ct=articles&action=file&id=710

Το περίμενα ότι είναι χάλια. Τόσο χάλια όμως δεν περίμενα. Ίσως να στρώσει λίγο με patches, γιατί αμά η σκουπιδό 3060 βρίσκεται χέρι χέρι με 6800xt καληνύχτα και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.

Και φυσικά το αντίστοιχο του DLSS όπως και δήποτε γιατί τα διαγράμματα είναι και λίγο deceptive χωρίς το DLSS. 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Judy I Love You Reaction GIF

Panam ftw  😛

Αν παίξεις όλα τα main και τα side quest(Τα μη gigs δηλαδή) θα καταλάβεις ότι η cdpr παίζει μπάλα μόνη της σε αυτόν τον τομέα.  

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Panam ftw  😛

Αν παίξεις όλα τα main και τα side quest(Τα μη gigs δηλαδή) θα καταλάβεις ότι η cdpr παίζει μπάλα μόνη της σε αυτόν τον τομέα.  

Ναι και Panam δύναμη, αλλά η Judy είναι έρωτας με την πρώτη ματιά :P

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Herald είπε

Το περίμενα ότι είναι χάλια. Τόσο χάλια όμως δεν περίμενα. Ίσως να στρώσει λίγο με patches, γιατί αμά η σκουπιδό 3060 βρίσκεται χέρι χέρι με 6800xt καληνύχτα και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.

Και φυσικά το αντίστοιχο του DLSS όπως και δήποτε γιατί τα διαγράμματα είναι και λίγο deceptive χωρίς το DLSS. 

Το πρόβλημα αυτό είναι με το RDNA2, θα γεράσουν τελικά πιο γρήγορα αυτές οι κάρτες από τις Ampere λόγω χαμηλού RT performance. Και ας έχουν την διπλή vram.😁 Θα πρέπει με το RDNA3 να γίνουν σοβαρά βήματα προόδου.

Η σύγκριση μια χαρά είναι btw. Apples to Apples comparison στα ίδια settings. Όταν βγει το Fidelity FX super resolution πως θα το λένε μπορεί να μην ταιριάζει το internal resolution του με κάποιο από τα DLSS profiles ή να είναι και dynamic και να παίζει συνέχεια. Άσε που λογικά θα έχει χειρότερο IQ σαν solution μάλλον, οπότε τα nvidia fanboys θα θέλουν να το συγκρίνουν με πιο aggresive DLSS profiles / πιο χαμηλές internal resolutions και θα υπάρχει θέμα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο των reviewers όταν βγει να μου το θυμάσαι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Το πρόβλημα αυτό είναι με το RDNA2, θα γεράσουν τελικά πιο γρήγορα αυτές οι κάρτες από τις Ampere λόγω χαμηλού RT performance. Και ας έχουν την διπλή vram.😁 Θα πρέπει με το RDNA3 να γίνουν σοβαρά βήματα προόδου.

Η σύγκριση μια χαρά είναι btw. Apples to Apples comparison στα ίδια settings. Όταν βγει το Fidelity FX super resolution πως θα το λένε μπορεί να μην ταιριάζει το internal resolution του με κάποιο από τα DLSS profiles ή να είναι και dynamic και να παίζει συνέχεια. Άσε που λογικά θα έχει χειρότερο IQ σαν solution μάλλον, οπότε τα nvidia fanboys θα θέλουν να το συγκρίνουν με πιο aggresive DLSS profiles / πιο χαμηλές internal resolutions και θα υπάρχει θέμα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο των reviewers όταν βγει να μου το θυμάσαι.

Eγώ συγκρίνω 1440p + DLSS Q με 1080p native. Το 1ο και πιο γρήγορο είναι και με καλύτερο IQ. Πανωλεθρία στο RTG :P 

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που δε λέει αυτό το γράφημα είναι πως είναι η κατάσταση αν ανοίξεις τα πάντα σε RT, που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα με Ampere και ίσως έβλεπες μονοψήφια σε κάτι 6700xt.😁

Δημοσ.

Οι AMD αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν dedicated RT cores αλλά χρησιμοποιούν τους "κανονικούς", έτσι δεν είναι; Άρα με RT ON παίζει να χάνουν και λίγο από raster ή λέω βλακείες; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτό το game θες Ampere και τουλάχιστον 3060ti/3070 και αυτές μόνο για 1080p. Αλλιώς ότι άλλη κάρτα και να πάρεις το μόνο που θα έχεις καταφέρει είναι να έχεις next gen console visuals με λίγο καλύτερο performance και τα 2πλά/3πλά/4πλά λεφτά μόνο για κάρτα.

8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Οι AMD αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν dedicated RT cores αλλά χρησιμοποιούν τους "κανονικούς", έτσι δεν είναι; Άρα με RT ON παίζει να χάνουν και λίγο από raster ή λέω βλακείες; :P

Είναι εντελώς άλλη αρχιτεκτονική προσέγγιση. Χρησιμοποιούν μέρος των shader cores σε κάθε CU για αυτή τη δουλειά και τα βαπτίζουν intersection engines. Το καλό είναι ότι για καθαρό rast δε πάει μέρος της σιλικόνης χαμένο. Το κακό είναι ότι από τη στιγμή που δεν είναι dedicated hardware για αυτή την δουλειά αν το υπερφορτώσεις πέφτει τρομερά το συνολικό performance. Για αυτό με 1-2 εφέ την κουτσοπαλεύουν και σε heavy RT titles καταποντίζονται.

Από την άλλη από τη στιγμή που το 99% των games θα είναι next gen ports, θα είναι βασισμένα σε αυτή την αρχιτεκτονική. άρα όσα μεταφερθούν "στεγνά" στο pc δε θα έχουν πολλά πολλά και θα είναι μια χαρά τα RDNA2 (ξέχνα RT GI κλπ). Σε όσα ο developer πάει μια βόλτα στον πέτσινο πρώτα θα δεις να διαφοροποιούνται και να έχουν διαφορά στα visuals και να είναι πιο φορτωμένα σε RT.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Άρα where it matters μόνο Ampere. Οι κονσόλες έχουν γτπ RT πάντως, χειρότερο και των Turing. Πιστεύω θα πέσουν RT shadows με το κιλό και που και που κάνα reflection, αλλά μέχρι εκεί. 

off-topic mode off..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...