Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω ότι κάπου έχει ειπωθεί ότι το Watch Dogs θα έχει παρόμοιο optimization με το Splinter Cell Blacklist, οπότε θα τρέχει άψογα. Και για το AC IV δεν νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό μιας και έφαγαν τρελό κράξιμο με το 3.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μετα το τελευταιο βιντεο που ειδα,το παρηγγειλα,ελπιζω να εχει σοβαρο multiplayer για ανεκτο χρονικο διαστημα.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και για το AC IV δεν νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό μιας και έφαγαν τρελό κράξιμο με το 3. Παντως το ΑC3 για οσους ειχαν την υπομονη να περιμενουν με ολα τα updates ετρεχε αψογα ...Ειναι θεμα καποιες φορες κατα ποσο βιαζεσαι να παιξεις ενα παιχνιδι ,ειδικα αν ξερεις οτι απο συγκεκριμενη εταιρεια θα εχει θεματα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μου την σπάει απίστευτα να βγαίνει ένα γκέιμ και να περιμένω patches/drivers για να παίξει όπως πρέπει, δηλαδή το ξεκινάς και το φτιάχνουν όταν κοντεύεις να το τελειώσεις. Να μην το βγάζετε το παιχνίδι ρε μάγκες άμα δεν είναι έτοιμο, ευτυχώς η nVidia συνεργάζεται με την Ubisoft και θα έχει έτοιμους οδηγούς για όσα έρχονται. 1
vagelis81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με την ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου.Φυσικα η ερωτηση αφορα ολα τα παιχνιδια για ολες τις μηχανες αλλα ας παρουμε για παραδειγμα το watchdogs.Η ubisoft εχει προαναγγειλει ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου την 22η Νοεμβριου .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.Εαν δεν δοθει παραταση (που μακαρι να μη γινει ετσι γιατι θα αυτοκτονησω), 22 Νοεμβριου το game θα ειναι στα καταστηματα προς πωληση,παγκοσμιως.Αυτο που δε ξερω ομως ειναι το αν αυτο σημαινει οτι τα μαγαζια θα παραλαβουν το game τη συγκεκριμενη ημερομηνια η νωριτερα.Γιατι αν ειναι να το παραλαβουν εκεινη την ημερα θα μπορουσε να τυχει μια απεργια στα πλοια,πολυ δουλεια στις μεταφορικες η καποια αλλη αιτια και το game να μη φτασει εκεινη την ημερα σε καποια μαγαζια.Αυτο βεβαια δεν καθιστα την ubisoft αναξιοπιστη αλλα οπως και να χει αν το game καπου φτασει 2 μερες μετα,ειναι ενα θεμα.Τελος να σας πω οτι εχω ακουσει και καποιο περιστατικο οπου ο ιδιοκτητης ενος καταστηματος videogames στο εξωτερικο τιμωρηθηκε με προστιμο επειδη διεθετε στην αγορα καποιο game πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας του,που σημαινει οτι το ειχε παραλαβει καποιες μερες πριν.Τι γνωριζετε για το θεμα; Μεχρι τωρα κανεις δεν εχει απαντησει στην ερωτηση μου...
ChRis6 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι τωρα κανεις δεν εχει απαντησει στην ερωτηση μου... Ποια ειναι η ερωτηση σου ; Αν τα μαγαζια θα παρουν νωριτερα τα παιχνιδια ; Ναι θα τα παρουν. Αλλα ακομα και να τα παρουν την ημερα της κυκλοφοριας,το πολυ να περιμενεις 2 - 3 μερες.Τοσο καιρο θα περιμενεις μεχρι το Νοεμβριο,τι είναι 2 - 3 μέρες ακόμα ;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι τωρα κανεις δεν εχει απαντησει στην ερωτηση μου... σε αντιστοιχη περιπτωση οταν ειχα προπαραγγειλει το AC: Revelations απο γνωστο καταστημα με πηραν τηλεφωνο αν θυμαμαι καλα την ιδια μερα που το παιχνιδι γιονταν διαθεσιμο στην ευρωπη να μου πουν οτι αυριο θα το εχω σπιτι.
vagelis81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια ειναι η ερωτηση σου ; Αν τα μαγαζια θα παρουν νωριτερα τα παιχνιδια ; Ναι θα τα παρουν. Αλλα ακομα και να τα παρουν την ημερα της κυκλοφοριας,το πολυ να περιμενεις 2 - 3 μερες.Τοσο καιρο θα περιμενεις μεχρι το Νοεμβριο,τι είναι 2 - 3 μέρες ακόμα ; Δεν ειναι το θεμα οι 2-3 μερες παραπανω που ισως να περιμενω.Απλα μια απορια ειναι...
Bigi444444 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μου την σπάει απίστευτα να βγαίνει ένα γκέιμ και να περιμένω patches/drivers για να παίξει όπως πρέπει, δηλαδή το ξεκινάς και το φτιάχνουν όταν κοντεύεις να το τελειώσεις. Να μην το βγάζετε το παιχνίδι ρε μάγκες άμα δεν είναι έτοιμο, ευτυχώς η nVidia συνεργάζεται με την Ubisoft και θα έχει έτοιμους οδηγούς για όσα έρχονται. Που να το πλήρωνες κιόλας... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Λεφτά μόνο σε σωστούς devs πλέον και αυτοί είναι μόνο οι Πολωνοί. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ αυτά τα τρία τα προπαρήγγειλα στις 23/11. AC IV Watch Dogs Dishonored Λίγο θα το γαμοδέρνουν το rig μου αλλά φαίνεται καλό opt.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Watch Dogs – PC System Requirements Revealed – 64-Bit Only, Quad-Cores Minimum Requirement “Ultra” Specification GPU: Latest DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM or moreCPU: Latest Eight core or moreRAM: 8GB or more example 1GPU: Nvidia GTX 670CPU: Intel Core i7-3930K example 2 GPU: AMD Radeon HD 7970 CPU: AMD FX-9370 Eight-Core
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα