Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάπου έχει ειπωθεί ότι το Watch Dogs θα έχει παρόμοιο optimization με το Splinter Cell Blacklist, οπότε θα τρέχει άψογα.

Και για το AC IV δεν νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό μιας και έφαγαν τρελό κράξιμο με το 3.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για το AC IV δεν νομίζω να ισχύει κάτι διαφορετικό μιας και έφαγαν τρελό κράξιμο με το 3.

Παντως το ΑC3 για οσους ειχαν την υπομονη να περιμενουν με ολα τα updates ετρεχε αψογα ...Ειναι θεμα καποιες φορες κατα ποσο βιαζεσαι να παιξεις ενα παιχνιδι ,ειδικα αν ξερεις οτι απο συγκεκριμενη εταιρεια θα εχει θεματα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου την σπάει απίστευτα να βγαίνει ένα γκέιμ και να περιμένω patches/drivers για να παίξει όπως πρέπει, δηλαδή το ξεκινάς και το φτιάχνουν όταν κοντεύεις να το τελειώσεις.

Να μην το βγάζετε το παιχνίδι ρε μάγκες άμα δεν είναι έτοιμο, ευτυχώς η nVidia συνεργάζεται με την Ubisoft και θα έχει έτοιμους οδηγούς για όσα έρχονται.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με την ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου.Φυσικα η ερωτηση αφορα ολα τα παιχνιδια για ολες τις μηχανες αλλα ας παρουμε για παραδειγμα το watchdogs.Η ubisoft εχει προαναγγειλει ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου την 22η Νοεμβριου .Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.Εαν δεν δοθει παραταση (που μακαρι να μη γινει ετσι γιατι θα αυτοκτονησω), 22 Νοεμβριου το game θα ειναι στα καταστηματα προς πωληση,παγκοσμιως.Αυτο που δε ξερω ομως ειναι το αν αυτο σημαινει οτι τα μαγαζια θα παραλαβουν το game τη συγκεκριμενη ημερομηνια η νωριτερα.Γιατι αν ειναι να το παραλαβουν εκεινη την ημερα θα μπορουσε να τυχει μια απεργια στα πλοια,πολυ δουλεια στις μεταφορικες η καποια αλλη αιτια και το game να μη φτασει εκεινη την  ημερα σε καποια μαγαζια.Αυτο βεβαια δεν καθιστα την ubisoft αναξιοπιστη αλλα οπως και να χει αν το game καπου φτασει 2 μερες μετα,ειναι ενα θεμα.Τελος να σας πω οτι εχω ακουσει και καποιο περιστατικο οπου ο ιδιοκτητης ενος καταστηματος videogames στο εξωτερικο τιμωρηθηκε με προστιμο επειδη διεθετε στην αγορα καποιο game πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας του,που σημαινει οτι το ειχε παραλαβει καποιες μερες πριν.Τι γνωριζετε για το θεμα;

Μεχρι τωρα κανεις δεν εχει απαντησει στην ερωτηση μου...

Δημοσ.

Ποια ειναι η ερωτηση σου ; Αν τα μαγαζια θα παρουν νωριτερα τα παιχνιδια ; Ναι θα τα παρουν.

Αλλα ακομα και να τα παρουν την ημερα της κυκλοφοριας,το πολυ να περιμενεις 2 - 3 μερες.Τοσο καιρο θα περιμενεις μεχρι το Νοεμβριο,τι είναι 2 - 3 μέρες ακόμα ; ;)

Δημοσ.

σε αντιστοιχη περιπτωση οταν ειχα προπαραγγειλει το AC: Revelations απο γνωστο καταστημα με πηραν τηλεφωνο αν θυμαμαι καλα την ιδια μερα που το παιχνιδι γιονταν διαθεσιμο στην ευρωπη να μου πουν οτι αυριο θα το εχω σπιτι.

Δημοσ.

Ποια ειναι η ερωτηση σου ; Αν τα μαγαζια θα παρουν νωριτερα τα παιχνιδια ; Ναι θα τα παρουν.

Αλλα ακομα και να τα παρουν την ημερα της κυκλοφοριας,το πολυ να περιμενεις 2 - 3 μερες.Τοσο καιρο θα περιμενεις μεχρι το Νοεμβριο,τι είναι 2 - 3 μέρες ακόμα ; ;)

Δεν ειναι το θεμα οι 2-3 μερες παραπανω που ισως να περιμενω.Απλα μια απορια ειναι...

Δημοσ.

Μου την σπάει απίστευτα να βγαίνει ένα γκέιμ και να περιμένω patches/drivers για να παίξει όπως πρέπει, δηλαδή το ξεκινάς και το φτιάχνουν όταν κοντεύεις να το τελειώσεις.

Να μην το βγάζετε το παιχνίδι ρε μάγκες άμα δεν είναι έτοιμο, ευτυχώς η nVidia συνεργάζεται με την Ubisoft και θα έχει έτοιμους οδηγούς για όσα έρχονται.

Που να το πλήρωνες κιόλας... ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτά τα τρία τα προπαρήγγειλα στις 23/11.

AC IV

Watch Dogs

Dishonored

Λίγο θα το γαμοδέρνουν το rig μου αλλά φαίνεται καλό opt.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Watch Dogs – PC System Requirements Revealed – 64-Bit Only, Quad-Cores Minimum Requirement

“Ultra” Specification

GPU: Latest DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM or more
CPU: Latest Eight core or more
RAM: 8GB or more

example 1
GPU: Nvidia GTX 670
CPU: Intel Core i7-3930K

example 2

GPU: AMD Radeon HD 7970

CPU: AMD FX-9370 Eight-Core

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...