Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 δεν σας ειπα καλο μηνα εχθες Ωραίος! :D 1
qsis Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 To ότι δεν θέλουν να μας δώσουν demo...τότε μου βρωμάει η υπόθεση πότε έδωσε η ubisoft demo;
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Watch Dogs - Dedsec Edition [PC]Καλημέρα σε όλους.Έχω μια ερώτηση να κάνω. Έχω προπαραγγείλει την παραπάνω έκδοση του παιχνιδιού και αναρωτιόμουν. Φαντάζομαι το δισκάκι του παιχνιδιού που θα μου έρθει θα είναι bluray, αλλά εγώ δεν έχω bluray rom στον υπολογιστή μου. Έτσι αναρωτιέμαι, το activation code που θα το συνοδεύει, μπορώ πιστεύετε να το κάνω redeem κάπου online π.χ Uplay & Steam ώστε να κατεβάσω ηλεκτρονικά την έκδοσή μου;Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω παιχνίδι που το συνοδεύει CD (DVD, Bluray..).Ευχαριστώ.
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Είναι σε bluray τα παιχνίδια σε pc; Εγώ πάντως αποφεύγω να πάρω δισκάκι της ubi γιατί θα πρέπει να μπλέξω με uplay, ενώ τα Θέλω όλα στο steam, οπότε το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλλον θα αγοραστεί από steam (αν βέβαια είναι καλό) Στην ερώτηση σου πάντως, πιστεύω ότι κατά 99% θα μπορείς να το κατεβάσεις με κωδικό
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το πήρε ήδη το Steam φίλε μου! Ευχαριστώ! http://store.steampowered.com/app/243470/
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Η Dedsec για PC αναφέρει DVD και όχι Blu-ray.Το θέμα με του πού γίνεται activated είναι λίγο θολό.Αλλού αναφέρουν uplay (forum / λογικό είναι), αλλού και steam (ως προαπαιτούμενο - πχ http://www.game.co.uk/en/watch-dogs-dedsec-edition-219934).Το σχετικό άρθρο που αναφέρει το Steam requirement.http://www.strategyinformer.com/news/27626/watch-dogs-collectors-editions-mention-steam-and-not-uplayΑν όντως απαιτεί ενεργοποίηση μέσω Steam, θα μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς τα DVD στο μέλλον, (δεν είμαι 100% σίγουρος για την πρώτη εγκατάσταση, και αν δίνουν key για να την αποφύγεις). Νομίζω ότι παρόμοια ισχύουν και για το uplay, αν και δεν έχω κάποιο uplay exclusive παιχνίδι (που δεν το έχω μέσω steam).
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 προσωπικα σε οσα παιχνιδια εχω δει να ειναι απο ubi,παντα γραφει απο κατω requires uplay account. Παραδειγμα το trials evolution που αγορασα. Ανοιγω το steam,τρεχω το παιχνιδι,ανοιγει το Uplay βαζω στοιχεια και μετα ξεκιναει.
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Κοίταξε, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω bluray rom για να βάλω το δίσκο σε περίπτωση που είναι BR. Άμα είναι DVD, δεν υπάρχει θέμα. Βασικά, όποιο παιχνίδι έχω πάρει μέσω Steam που ανήκει στη Ubisoft (π.χ Τα AC τα παιχνίδια ή Tom Clancy's) μπορούσα να τα κατεβάσω από Steam αλλά ήθελα το Uplay εγκατεστημένο και να βάλω activation code και εκεί (πρέπει να τρέχω και Steam και Uplay). Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 για BR δεν νομιζω οτι υπαρχει ακομα αυτη η πιθανοτητα ωστε να τα βγαζουν σε τετοια δισκακια. Με αυτη την λογικη και το AC IV,BF4 κλπ που ειναι πανω απο 20 γιγα θα ηθελαν BR.
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δεν έχω πάρει ποτέ retail παιχνίδια, δεν γνωρίζω
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το σίγουρο είναι ότι η Dedsec για PC είναι σε DVD (το βλέπεις στο επίσημο site και σε κάθε άλλο site που έχει preorder της έκδοσης), και ότι θα απαιτεί το uplay για να παίξει όπως όλα τα (σύγχρονα) παιχνίδια της Ubisoft. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν η έκδοση θα ενεργοποιείται μέσω steam ή απευθείας μέσω uplay (και δεν θα απαιτεί steam). Btw, άσχετο με την ερώτηση, αλλά βλέπω πως υπάρχει και uplay exclusive edition (που ωστόσο έχει και Physical steelbook, οπότε δεν είναι μόνο digital. Τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο ή μου φαίνεται; )
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εντάξει για το DVD, μια χαρά θα είμαι τότε. Αλλά τι θα παίξει με τα επόμενα κατεβάσματα με ηλεκτρονικό τρόπο; Από το Uplay δεν μπορείς να κατεβάσεις. Πρέπει ή από Steam ή από Origin (που btw και εκεί έχει το Watch_Dogs). Nαι υπάρχει Uplay exclusive δυστυχώς, γιατί εγώ έκανα τη βλακεία και το πήρα από ελληνική σελίδα με pre-order (και όχι από τη Ubi απευθείας) και θα χάσω αυτά τα "exclusive", αλλά τι να κάνεις.
RPDrummer Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αφού θα έχεις το game περασμένο στο λογαριασμό του uplay μέσω του κωδικού, θα μπορείς να το κατεβάσεις. Τώρα δε ξέρω που κολλάς με το steam κτλ. Μπορεί να έχω καταλάβει και λάθος.Αν το game δεν είναι εγκατεστημένο μέσα στο pc, τότε ανοίγοντας το uplay και εφόσον έχεις κανει εξαργυρωση του κωδικού του, υπάρχει επιλογή που λέει "Download". Πατάς εκεί και ξεκινάει να κατεβάζει τα αρχεία εγκατάστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα