Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, 2 ερωτησεις:

1) το λαπτο με τα χαρ/κα που εμφανιζονται στην υπογραφη μου, υποστηριζει το παιχνιδι?Εστω και στα low, αλλα αξιοπρεπες 

FPS.

2) το παιχνιδι δεν εχει βγει επισημα, πως το παιζετε? Επειδη το εχω προπαραγγηλει και δεν παιζει να ερθει πριν την αλλη εβδομαδα (ΕΛ.ΤΑ, σου λενε) τελως παντων, εστω και πειρατικα, γινεται να το κατεβασω? αν ναι ποια απ'ολα που εμφανιζονται?Επισης διαβαζω οτι δεν ειναι η τελικη τελικη εκδοση οπως και οτι καποια ειναι ιος(?) και τελος εχουν πολλα κολληματα, ισχουν?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως χρειαζεται και patch και drivers, μιλαμε για τρελλο και ανεξηγητο memory hogging γενικοτερα,λιγο υπομονη απο ολους.

Αερα πατερα και με 8xMSAA. Μπορεις να ενεργοποιησεις και το νιτρο για λιγο παραπανω boost.

Ευχαριστω φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Με το συστημα της υπογραφης μου θα το παιζω μαξ αουτ??

Ανετα 4Κ Ultra και θα κανεις και quickscope!

Δημοσ.

ναι τοσο ειναι,καλα κατσε κλαμα θα ριξω εγω,εσεις καλα ειστε μεχρι στιγμης :Ρ

xD τι καλα ημαστε..Εδω εχει πεσει γκρινια πολλων σελιδων..χαχαχα
Δημοσ.

παιδια παρατηρησε κανεις οτι οταν πας μπροστα απο τα φωτα του αυτοκινητου δεν βγαινουν σκιες απο τον χαρακτηρα??ελεος......

d5GQhm2.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, 2 ερωτησεις:

1) το λαπτο με τα χαρ/κα που εμφανιζονται στην υπογραφη μου, υποστηριζει το παιχνιδι?Εστω και στα low, αλλα αξιοπρεπες 

FPS.

2) το παιχνιδι δεν εχει βγει επισημα, πως το παιζετε? Επειδη το εχω προπαραγγηλει και δεν παιζει να ερθει πριν την αλλη εβδομαδα (ΕΛ.ΤΑ, σου λενε) τελως παντων, εστω και πειρατικα, γινεται να το κατεβασω? αν ναι ποια απ'ολα που εμφανιζονται?Επισης διαβαζω οτι δεν ειναι η τελικη τελικη εκδοση οπως και οτι καποια ειναι ιος(?) και τελος εχουν πολλα κολληματα, ισχουν?

Παιδια, 2 ερωτησεις:

FPS.

Θα μου απαντησει κανεις?

Δημοσ.

xD τι καλα ημαστε..Εδω εχει πεσει γκρινια πολλων σελιδων..χαχαχα

σε τι συστημα θα τολμησω να το παιξω εχεις δει; :Ρ

το εχουν μαμησει το παιχνιδι παντως,ειναι το τελευταιο που αγοραζω ξανα απο ubi. Θα το ακυρωνα τελειως αλλα τα χρηματα τα ειχα ετσι κ αλλιως στην ακρη για το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Τα textures έχουν αισθητή διαφορά High-Ultra.Συγκεκριμένα στους τοίχους ή στο δρόμο τα φύλλα φαίνονται αρκετά καλύτερα.

Οκ, αλλά καθώς παίζεις το game και πορώνεσαι :D δεν νομίζω να είναι και τόσο αισθητή/σημαντική η διαφορά! Ειδικά εφόσον μετά από λίγο συνηθίζεται κιόλλας.

Δημοσ.

παιδια παρατηρησε κανεις οτι οταν πας μπροστα απο τα φωτα του αυτοκινητου δεν βγαινουν σκιες απο τον χαρακτηρα??ελεος......

d5GQhm2.jpg

GPU 99% Κατάλαβα... Εμείς θα πάρουμε τα @@@ μου....

Πάντος αν το έχεις στα Ultra έχεις καλά στατιστικά....

Δημοσ.

εγω παντως απορω παιδια,η ubi μας κακομαθαινει

απο εποχης AC revelations ολα τα παιχνιδια της εχουν day 1 patch.

σε αυτο γιατι αργησε τοσο;

αμερικη δεν εχει ηδη κυκλοφορησει.

Συνεχιστε παντως με βλεπω να μην το ξεκιναω καν, το πιο πιθανο ειναι να γινει εγκατασταση στο συστημα και να δω αρχικα πως παει,μετα να βαλω τα κλαμματα,να ανοιξω origin και να βαλω bf4. B)

Θα μου απαντησει κανεις, ε???

μετα βιας ισως και να παιξεις ναι.

εγω στη θεση σου δεν θα το δοκιμαζα παντως, Πιο πιθανο ειναι να χασεις τον χρονο σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...