Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

27 του μηνα ειναι το official release Xristara! Ποιο ειναι το προγραμμα που χρησιμοποιει(ς) ο Johnyman και δειχνει τα στατιστικα πανω αριστερα?

....GPU???

Gigabyte GTX 760 windforce OC

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

GPU 99% Κατάλαβα... Εμείς θα πάρουμε τα @@@ μου....

Πάντος αν το έχεις στα Ultra έχεις καλά στατιστικά....

μερικες φορες πεφτει και στο 75% μπορει και 70 αλλα συνηθως κυμαινεται μεταξυ του 90%!ολα ultra τα εχω με temporal smaa και το vsync on με το radeon pro!!drivers εχω τους 14.4!!

Δημοσ.

Έχει διάφορα προγράμματα εγώ χρησιμοποιώ το HWiNFO σε συνδιασμό με MSI afterburner.

Υπάρχουνε και άλλα. Δεν ξέρω όμως εγώ. Με βολεύει καλύτερα αυτό...
  • Like 1
Δημοσ.

@Xrisaras12

μετα βιας ισως και να παιξεις ναι.

εγω στη θεση σου δεν θα το δοκιμαζα παντως, Πιο πιθανο ειναι να χασεις τον χρονο σου.

Ποια εκδοση (μαλλον ποιανου) εχετε κατεβασει? Εχουν ιο? 

Δημοσ.

msi afterburner λογικα.

καλα ετσι και το περασω βλεπω να κλεινω σχεδον ολα τα φιλτρα αρχικα και υστερα βλεπουμε.

τα HBAO κλπ στο δικο μου συστημα περα απο καλυτερο οπτικο αποτελεσμα εχουν τεραστιο αντικτυπο στην αδυναμη καρτα μου.

αργουν και τα λεφτα της αναβαθμισης μαμω.

Δημοσ.

Έχει διάφορα προγράμματα εγώ χρησιμοποιώ το HWiNFO σε συνδιασμό με MSI afterburner.

Υπάρχουνε και άλλα. Δεν ξέρω όμως εγώ. Με βολεύει καλύτερα αυτό...

Είναι το καλύτερο το HWinfo γιατί βάζεις ότι sensors θες στο game..Αλλά το rivatuner μέσω του HWinfo δεν υποσηρίζει 64bit εφαρμογές..

Δημοσ.

μερικες φορες πεφτει και στο 75% μπορει και 70 αλλα συνηθως κυμαινεται μεταξυ του 90%!ολα ultra τα εχω με temporal smaa και το vsync on με το radeon pro!!drivers εχω τους 14.4!!

To radeon pro βοηθάει σε τι. Δεν το ξέρω... Αξίζει?

Δημοσ.

Ναι αξίζει. Έχει πολλά tweaks και πολλές φορές είναι πιο έγκυρα από αυτά των προβληματικών παιχνιδιών.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αξίζει. Έχει πολλά tweaks και πολλές φορές είναι πιο έγκυρα από αυτά των προβληματικών παιχνιδιών.

Δηλαδή βοηθάει την κατάσταση??? Άμα βοήθαει το κατεβάζω.. Πρέπει να ετοιμάσω το υπολογιστή μου  :P :P :P

To έβαλα. Ύπάρχει κανά tutorial ή απλά το αφήνω έτσι να τρέχει??? Θα το ψάξω απλά λέω μήπως είναι κάτι απλό.

ΥΓ: ΟΙ Drivers κατεβαίνουνε....

Δημοσ.

Δηλαδή βοηθάει την κατάσταση??? Άμα βοήθαει το κατεβάζω.. Πρέπει να ετοιμάσω το υπολογιστή μου  :P :P :P

To έβαλα. Ύπάρχει κανά tutorial ή απλά το αφήνω έτσι να τρέχει??? Θα το ψάξω απλά λέω μήπως είναι κάτι απλό.

ΥΓ: ΟΙ Drivers κατεβαίνουνε....

Δεν το αφήνεις να τρέχει μόνο του..Πρέπει να ξέρεις τι settings να ρυθμίσεις ανάλογα με το πρόβλημα του παιχνιδιού ή απλώς να θέσεις δικά σου AA, anisotropic κτλ..Και φτιάχνεις ένα profile αφού πρώτα addάρεις το exe του παιχνιδιού στη λίστα αριστερά και κάνεις apply στις ρυθμίσεις που έκανες. Ψάξ'το και εσύ για να δεις τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

To radeon pro βοηθάει σε τι. Δεν το ξέρω... Αξίζει?

δοκιμασα το d3doverrider για το vsync αλλα δεν δουλευει με το watch dogs και ετσι δοκιμασα το radeon pro!!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες. Βρήκα ένα καλό tutorial που πιστεύω λέει αρκετά...

Αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάνω.... Κανά boost??? Δεν τα γνωρίζω και τα φοβαμαι... Κάτσε να δούμε....

Yπαρχει κανενα σιτε να βαλω τα χρ/κα του λαπτοπ μου κι να δω αν το παιζει?

Μπορεί να το παίζεις.... Δοκίμασε το

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4546&game=Watch%20Dogs

http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1665

Δημοσ.

Κρασαρει σε κανεναν το παιχνιδι? Εμενα σε ακυρες στιγμες ειτε στην αρχη ειτε σε μια ωρα μου πεταει driver crash..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...