alan2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ναι. Αμα τα ακουσεις μονο μια φορα. Αμα ομως τα ακουσεις 10 φορες δεν θα σου μεινουν τα περισσοτερα; (οχι απ'εξω αλλα γενικα) εξαρταται και απο το αντικείμενο, πχ αν είναι μαθηματικά δύσκολο.Εφαγα χρόνια και μονο με φροντιστήριο τα πέρασα.
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μα δε μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να δουν ξανά στο googlemaps που είναι η σχολή τους. Αυτο το "οι καταστασεις ειναι 1-2 μετα;" δεν το εγραψα εγω. Θα το εβαλες κατα λαθος στο ποστ μου. εξαρταται και απο το αντικείμενο, πχ αν είναι μαθηματικά δύσκολο.Εφαγα χρόνια και μονο με φροντιστήριο τα πέρασα. Εμενα π.χ. τα μαθηματικα μου φαίνονται γελοία και με μια αναγνωση τα εχω ολα ετοιμα, αρα ειναι θεμα ατομου.
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αυτο το "οι καταστασεις ειναι 1-2 μετα;" δεν το εγραψα εγω. Θα το εβαλες κατα λαθος στο ποστ μου. http://www.insomnia.gr/topic/448982-%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82/page__view__findpost__p__4794322 Εμενα π.χ. τα μαθηματικα μου φαίνονται γελοία και με μια αναγνωση τα εχω ολα ετοιμα, αρα ειναι θεμα ατομου. E, δε γεννηθήκαμε όλοι έτοιμοι για το CERN
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/448982-%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82/page__view__findpost__p__4794322 Ωωωω, σορρυ τωρα το θυμήθηκα! Ε, μετα εννοειται σκας και διαβαζεις αλλιως (κανονικα) ποδι απο την σχολη.
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ωωωω, σορρυ τωρα το θυμήθηκα! Ε, μετα εννοειται σκας και διαβαζεις αλλιως (κανονικα) ποδι απο την σχολη. Δε διαφωνούμε σε κάτι.
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 [...]Αλλα, συγγνωμη κι ολας, Αυτος απο την Ροδο τί δουλεια εχει να παει να φοιτησει σε μια σχολη στην Αθηνα χωρις να εχει σκοπο να παει να μεινει καπου εκτος της Ροδου;[...] Μπορεί να μην του αρέσουν τα τμήματα της κοντινότερης σχολής ή να μην έχει κλίση σε αυτά, επιπλέον μπορεί να μην μπόρεσε να ποιάσει τα μόρια που χρειάζεται για να περάσει στην κοντινότερη σχολή.
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Η αλλιώς μπορεί να έχει μπλέξει σε ΤΕΙ επαρχιακής πόλης όπου υπάρχει άμεση συνεργασία καθηγητών με κόμματα με αποτέλεσμα να περνάνε καθαρά οι κομματικοποιημένοι φοιτητές ενώ οι άλλοι να κόβονται συνεχώς. Σας θυμίζει κάτι? Eπίσης παίζει και η περίπτωση να εισαι φοιτητής του 6 όπου έχεις μπλέξει με καθηγητή που τα θέλει όλα αυτολεξεί, εσύ δεν είσαι τέτοιος τύπος και να ταλαιπώρησε για 6μηνα για ένα και μόνο μαθημα...ξέρω αρκετους που δεν πήραν πτυχίο για 3 χρόνια, εξαιτίας ενός και μόνο καθηγητή, ενώ άλλοι τα κατάφεραν σε μάθημα 1ου 6μηνου, αφού ο καθηγητής πήρε σύνταξη για ποια επαρχιακη πολη λες? μπας και ειμαστε στην ιδια?
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μπορεί να μην του αρέσουν τα τμήματα της κοντινότερης σχολής ή να μην έχει κλίση σε αυτά, επιπλέον μπορεί να μην μπόρεσε να ποιάσει τα μόρια που χρειάζεται για να περάσει στην κοντινότερη σχολή. OK, κατανοητά όλα αυτά. Δεν είπε κανείς να μη του επιτραπεί. Γιατί όμως είπαμε ότι είναι αυτονόητο ότι πρέπει να μπορεί να είναι φοιτητής για πάντα ?
minaras_tio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Να κανω μια ερωτηση και εγω: που ειναι το προβλημα να ειναι καποιος αιωνιος φοιτητης, εφοσον μετα τα 4+2 χρονια (τοσο ηταν οταν σπουδαζα εγω), δεν δικαιουται τιποτα. Τιποτα εννοω: πασο, βιβλια, φαγητο και οτι αλλα προνομια εχει ο φοιτητης που μπορει να επιβαρυνει το κρατος. Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Να κανω μια ερωτηση και εγω: που ειναι το προβλημα να ειναι καποιος αιωνιος φοιτητης, εφοσον μετα τα 4+2 χρονια (τοσο ηταν οταν σπουδαζα εγω), δεν δικαιουται τιποτα. Τιποτα εννοω: πασο, βιβλια, φαγητο και οτι αλλα προνομια εχει ο φοιτητης που μπορει να επιβαρυνει το κρατος. Sent from my iPhone using Insomnia Μη τα σκεφτόμαστε όλα σε όρους κόστους. Το 1ο ζήτημα που βλέπω εγώ, άσχετα από το αν ο φοιτητής έχει και ποιά κόστη ακόμα και αν δεν έχει άμεσα προνόμια (που στη τελική δε μπορώ να τα γνωρίζω) είναι το ζήτημα της αξιοπιστίας της σχολής. Είναι ένας από τους λόγους που όλα τα προγράμματα παντού στον κόσμο έχουν κάποιο χρονικό ορίζοντα και δεν είναι "μπείτε σήμερα βγείτε και έχει ο Θεός".
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 την προηγουμενη βδομαδα δημοσιευσανε στη σχολη μου τα ΑΜ αυτών που δεν ειχαν γραφτει για ενα εξάμηνα, οι οποιόι συμφωνα με τον νεο νομο πρεπει να διαγραφουν αν δεν γραφουν σε 2 συνεχομενα εξαμηνα νομίζω (αλλο αν οι σχολη κανει τα στραβα ματια). ε λοιπον...ο πρωτος στη λίστα είχε να γραφτει απ το 1968. δλδ στην σχολη υπάρχουν "ενεργοι" φοιτητες απο τις δεκαετιες του 70/80/90...
minaras_tio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μη τα σκεφτόμαστε όλα σε όρους κόστους. Το 1ο ζήτημα που βλέπω εγώ' date=' άσχετα από το αν ο φοιτητής έχει και ποιά κόστη ακόμα και αν δεν έχει άμεσα προνόμια (που στη τελική δε μπορώ να τα γνωρίζω) είναι το ζήτημα της αξιοπιστίας της σχολής. Είναι ένας από τους λόγους που όλα τα προγράμματα παντού στον κόσμο έχουν κάποιο χρονικό ορίζοντα και δεν είναι "μπείτε σήμερα βγείτε και έχει ο Θεός".[/quote'] Ποια αξιοπιστια ρε συ; Οι αξιοπιστες σχολες (στην ελλαδα υπαρχουν ελαχιστες) εχουν και υψηλες βασεις λογικα. Αρα, δε μπαινει οποιος κι οποιος, αρα λογικα αποφοιτουν στην ωρα τους οι σπουδαστες. Sent from my iPhone using Insomnia την προηγουμενη βδομαδα δημοσιευσανε στη σχολη μου τα ΑΜ αυτών που δεν ειχαν γραφτει για ενα εξάμηνα' date=' οι οποιόι συμφωνα με τον νεο νομο πρεπει να διαγραφουν αν δεν γραφουν σε 2 συνεχομενα εξαμηνα νομίζω (αλλο αν οι σχολη κανει τα στραβα ματια). ε λοιπον...ο πρωτος στη λίστα είχε να γραφτει απ το 1968. δλδ στην σχολη υπάρχουν "ενεργοι" φοιτητες απο τις δεκαετιες του 70/80/90...[/quote'] Χαχαχα απιστευτο!!! Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ποια αξιοπιστια ρε συ; Οι αξιοπιστες σχολες (στην ελλαδα υπαρχουν ελαχιστες) εχουν και υψηλες βασεις λογικα. Αρα, δε μπαινει οποιος κι οποιος, αρα λογικα αποφοιτουν στην ωρα τους οι σπουδαστες. Sent from my iPhone using Insomnia Χαχαχα απιστευτο!!! Sent from my iPhone using Insomnia Ρε συ, και το ΕΜΠ έχει μεγάλες βάσεις αλλά το τελειώνουν στα 9-10 χρόνια. επίσης δεν είναι μόνο οι βάσεις η αρχή και το τέλος
minaras_tio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ρε συ' date=' και το ΕΜΠ έχει μεγάλες βάσεις αλλά το τελειώνουν στα 9-10 χρόνια. επίσης δεν είναι μόνο οι βάσεις η αρχή και το τέλος[/quote'] Παντως αυτο που λες για την αξιοπιστια των σχολων, διαφωνω. Δηλαδη, αν μια σχολη εχει μεσο ορο 6 χρονια που παιρνουν απολυτηριο οι φοιτητες και η αλλα 10, αυτο την κανει πιο αξιοπιστη; Οχι, πιο δυσκολη την κανει... Εφοσον δεν εχουν κανενα δικαιωμα οι φοιτητες, δε βλεπω το λογο να τους διαγραψουν. Sent from my iPhone using Insomnia
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Πιάνουν χώρο σε αίθουσες και κλείνουν θέσεις σε εργαστήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα