YiN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Το παραπάνω για Ρουμανία, Βουλγαρία κλπ γιατί σου φαίνεται φυσιολογικό ? Ρε γμτ ξες τι γίνεται; Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω: Δεν είναι δυνατόν να το διαβάζουν αυτό τα ματάκια μου πρωί πρωί. Δεν βλέπω πουθενά να γράφω "είναι φυσιολογικό να μην αναγνωρίζονται τα πτυχία από Ρουμανία, Βουλγαρία" κλπ. Επομένως, όταν θα σταματήσει αυτή η εύκολη και βολική εξαγωγή συμπερασμάτων, της οποίας ο σκοπός καταφανώς δεν είναι η διεξαγωγή διαλόγου, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε. Μ;
gigisoni Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Κοίτα να δεις αν δεν κάνω λάθος νομίζω υποχρεωτικά για να πάρουν ειδικότητα οι γιατροί πρέπει να την πάρουν σε νοσοκομείο. Δλδ όσοι θέλουν μετά το πτυχίο τους είτε σπούδασαν Ελλάδα είτε εξωτερικό. Επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό με τους "γιατρούς" της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας κατά τη γνώμη μου το κράτος μας ΔΕΝ θα έπρεπε να τους αναγνωρίζει εδώ, κυρίως να τος δέχεται ως εργαζόμενους στα ελληνικά νοσοκομεία. Δλδ όσοι σπούδασαν Ελλάδα ήτο οι λαλάκες της υπόθεσης; Προσωπικά δε θα δεχόμουνα να έτρωγα τα χρόνια της ζωής μου πάνω από βιβλία και εργαστήρια για να μου πει το κράτος αργότερα ότι θα μείνω στην απ'έξω επειδή υπάρχουν και αυτοί που σπούδασαν στη Ρουμανία και δήλωσαν νωρίτερα από εμένα ή να μας αντιμετώπιζαν το ίδιο. Ναι ξέρω θα μου πείτε ότι μπορεί ένας κακός γιατρός να βγει και εδώ ή να πάρει θέση μη αξιοκρατικά επειδή έχει μέσο ή ή ή αλλά όπως και να χει ας στρώναν τον κώλο τους να περάσουν εδώ αν ήθελαν ιατρική. Αλλιώς άλλη σχολή ή αφού θέλαν Ρουμανία να τους αναγνωρίζουν μόνο εκεί. Το ίδιο και γι αυτούς που σπούδασαν σε αναπτυγμένες χώρες Αγγλίες, Γερμανίες, Γαλλίες κτλπ. Κάτσε εκεί αν θες αναγνωριση του πτυχίου σου μετά, εδώ δεν έχει.... Φταίξανε και αυτά εδώ που φτάσαμε και κανείς δεν τα βλέπει. υγ1: Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που τα βλέπουν αυτά απ ότι φαίνεται και διαβάζω στο thread αυτό. υγ2: Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε ιατρική σπουδάζω, ούτε έχω μπαμπά ή μαμά γιατρό και τους βλέπω να θίγονται και είπα να την πω στους άλλους που ήρθαν απ έξω. Το σωστό όμως πρέπει πάντα να λέγεται. Φίλε μου, άκου πώς έχει το πράγμα: Ναι μπορεί όντως να περάσει ένας φοιτητής ετσι όπως λες το μάθημα ΑΛΛΑ τουλαχιστον αυτος ειχε τα ΚΑΡΥΔΙΑ να δώσει πανελλαδικές και να μπει με την αξία του σε μια σχολή, πόσο μάλλον ιατρική που θέλει 20000 μόρια αν έχεις υπόψιν σου τι σημαίνει αυτό... Δεν σηκωθηκε ενα πρωι να του πει ο πατερας του: παρε 20 χιλιαδες ευρώ και τραβα στη Κωνστάντζα να γινεις γιατρος... Θλιβομαι οταν διαβαζω τετοιες αποψεις... Δεν ειναι ουτε θεμα ζηλειας ουτε ρατσισμος. Ειναι απλα θεμα ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, που ουτως ή άλλως δεν υπάρχει βέβαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το τσαλαπατάμε και άλλο και δεν θα λέμε τα στραβά... Δεν είναι δίκαιο πώς να το κάνουμε... Ω ρε τι κάνει η τσίμπλα στο μάτι...τι κοτσάνες μπορεί να γράψει κάποιος όταν ποστάρει πριν καν πιει τον καφέ του... Αλήθεια ρε φίλε; Να υπάρχουν δηλαδή εδώ γιατροί που έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα μόνο και όχι σε άλλες χώρες. Για να γίνει όμως αυτό, λογικά και οι Έλληνες γιατροί δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτοί σε πανεπιστήμια του εξωτερικού για μεταπτυχιακά. Και ακόμη περισσότερο σε διεθνή σεμινάρια, κάτι που είναι τελείως απαραίτητο στη δουλειά ενός γιατρού, αν θέλει να γνωρίζει καινούργιες τεχνικές και ανακαλύψεις. Αφού δεν πρέπει να τους κάνουμε εμείς δεκτούς, με τη σειρά τους δεν πρέπει και αυτοί, από τη στιγμή που μού μιλάς για αξιοκρατία, Και θα ήθελα να ήξερα, αν η μάνα σου ήταν σοβαρά άρρωστη και ήξερες ότι μπορεί να βρει θεραπεία σε νοσοκομείο του εξωτερικού, θα την πήγαινες ή όχι; Γιατί όταν δεν δέχεσαι τους γιατρούς τους ξένους στη χώρα σου, δεν πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να δέχονται ασθενείς από τη χώρα μας στις δικές τους. Αν ήξερες ότι υπάρχει ένας γιατρός που μπορεί να εγχειρίσει τη μάνα σου και είναι κλάσεις ανώτερος από Έλληνες, θα την πήγαινες σ'αυτόν αν μπορούσες; Ή θα έμενες στους Έλληνες γιατρούς; Αν πήγαινες διακοπές στο εξωτερικό και σου συνέβαινε κάτι, για ποιον λόγο να σε κουράρει ένας γιατρός εκεί από τη στιγμή που του αρνείσαι την πρόσβαση στη χώρα σου; Για την ψυχή της μάνας του; Αξιοκρατία δεν θέλεις; Αφού τη ζητάς, να την υποστείς ΠΑΝΤΟΥ. Και ειλικρινά δεν ήξερα ότι η αξία κάποιου στο αν θα πρέπει να σπουδάσει ιατρική ή όχι κρίνεται από το να δώσει εξετάσεις σε 5-10 μαθήματα στα οποία πρέπει να γράψει σχεδόν άριστα για να περάσει. 'Οπως και δεν ήξερα ότι η αξία του γιατρού είναι στο να πάρει το πτυχίο του. Αν είναι έτσι, όταν θα αρρωστήσει ο πατέρας σου ή η μάνα σου, πάν'τους σε απόφοιτο ιατρικής να τους εξετάσει, όχι σε γιατρό με χρόνια πείρας. Και στην ιατρική συμβαίνει ό,τι συμβαίνει στις υπόλοιπες σχολές. Το επάγγελμα βασικά το μαθαίνεις όταν αρχίζεις να δουλεύεις και όχι στη σχολή. Στην ιατρική κάτι περισσότερο, γιατί δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα και ένα απλό λαθάκι (που σε μία άλλη δουλειά απλά θα έπαιρνες ένα κατσάδιασμα, μία αναφορά ή έστω ακόμα και απόλυση) μπορεί να αποβεί μοιραίο για μία ανθρώπινη ζωή. Και ειλικρινά δηλαδή, δεν ξέρω τι κατάσταση επικρατεί ακριβώς σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που έγιναν γιατροί τα οποία δεν σπούδασαν αλλά απλώς πλήρωσαν για το πτυχίο τους. Και αρνούμαι να πιστέψω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν/είναι τόσο μπάχαλο που τόσα χρόνια επιτρέπαμε σε άτομα που ΔΕΝ έχουν σπουδάσει την ιατρική να γίνονται γιατροί και να κουράρουν τους ασθενείς της χώρας μας. Αν είναι αλήθεια, πολύ καλά να πάθουμε. Όχι κατάσταση Αργεντινής, κατάσταση ακόμα χειρότερη μας αξίζει. Αλλά αρνούμαι να το πιστέψω. Αυτό που νομίζω ότι γινόταν, ήταν ότι οι καθηγητές και οι χώρες αυτές εκμεταλλεύονταν το σύστημα στην Ελλάδα και απαιτούσαν λεφτά για να περάσουν τους φοιτητές στα μαθήματα. Αλλιώς δεν τους περνούσαν. Και μία κατάσταση που ένας έπρεπε να πληρώσει για να περάσει μαθήματα, κατέληξε να νομίζουμε ότι ήταν "πλήρωνε για να πάρει το πτυχίο χωρίς να έχει σπουδάσει". Ίσως να υπήρξαν και μεμονωμένες περιπτώσεις που πράγματι να έδωσαν πολλά και να το πήραν έτσι, αλλά αυτές είναι η εξαίρεση και μην μου πει κανείς ότι τα ίδια δεν συμβαίνουν και στην Ελλάδα με τα κόμματα που είχαν τις απαντήσεις στα ερωτήματα και τις έδιναν/δίνουν στους φοιτητές που ανήκουν στις παρατάξεις τους. Ή με τους καθηγητές που τους πληρώνεις σε ιδιαίτερα ή σε φροντιστήρια για να σε περάσουν σε μάθημα στη σχολή. Αλλά τα δικά μας τα χάλια τα ξεχνάμε, μας φαίνονται ατοπήματα και των άλλων είναι δολοφονικές ενέργειες. Ελπίζω να είσαι 8χρονο γιατί επίσης αρνούμαι να πιστέψω ότι ένας ενήλικας στην Ελλάδα θα ξυπνούσε πρωί πρωί και θα έγραφε τέτοιες κοτσάνες σε ένα ελληνικό φόρουμ.
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν είναι δυνατόν να το διαβάζουν αυτό τα ματάκια μου πρωί πρωί. Φιλος ειχε παει στο δικατσα: Αποφοιτος mechanical engineering απο το cornell. Η υπαλληλος βλεπει το χαρτι απο το cornell και του λεει "πωπω που πατε και βρισκετε αυτες τις σχολες ουτε η μανα τους δεν τις ξερει" Επισης σημερα εμαθα οτι οι πανεχχχχχ (δεν λεω την χωρα για να μην μου την πεσουν παλι) ειναι αξιοκρατικο μεσο.
YiN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Φιλος ειχε παει στο δικατσα: Αποφοιτος mechanical engineering απο το cornell. Η υπαλληλος βλεπει το χαρτι απο το cornell και του λεει "πωπω που πατε και βρισκετε αυτες τις σχολες ουτε η μανα τους δεν τις ξερει" Ίδια φάση γνωστού με χαρτί από το MIT. "Που πάτε και τα βρίσκετε αυτά τα ινστιτούτα". Λες να ήταν η ίδια υπάλληλος; =ρ
minaras_tio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ^^Τι απαντησε ο φιλος? Του "ευχηθηκε" του ζωου?
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εσάς θα σας κρίνει κάποιος το πόσο καλοί είστε και έτσι θα σταλείτε στον Ευαγγλισμό ή σε κάποιο Θριάσιο ή είναι τελείως random η κατάσταση; Και ειλικρινά δηλαδή, δεν ξέρω τι κατάσταση επικρατεί ακριβώς σε πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που έγιναν γιατροί τα οποία δεν σπούδασαν αλλά απλώς πλήρωσαν για το πτυχίο τους. Απαντώ και στους 2, γιατί δεν είναι απαραίτητο να ξέρει όλος ο κόσμος τις διαδικασίες του επαγγέλματος. Λοιπόν, παίρνεις πτυχίο ιατρικής. Αν είναι από σχολή της ΕΕ, παίρνεις, χωρίς περαιτέρω διαδικασία, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα. Αν είσαι από χώρα εκτός ΕΕ, περνάς από ΔΟΑΤΑΠ. Μόλις πάρεις το πτυχίο (ή την αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ) μπορείς να δηλώσεις τι ειδικότητα θέλεις να κάνεις και πού θέλεις να την κάνεις. Εγώ πχ θέλω να κάνω Πνευμονολογία. Κοιτάζω στον Ευαγγελισμό και βλέπω ότι υπάρχει λίστα αναμονής 30 ατόμων, οπότε υπολογίζω ότι θα περιμένω 5 χρόνια να έρθει η σειρά μου. Κοιτάζω Θριάσιο και βλέπω ότι η αναμονή είναι περίπου 4, κοιτάζω και στο νοσοκομείο Ηρακλείου και βλέπω ότι η αναμονή είναι 3. Διαλέγω λοιπόν πού προτιμάω και το δηλώνω στη νομαρχία, οπότε μπαίνω κι εγώ στη λίστα αναμονής. Η βαθμολογία του πτυχίου μου ή το πού σπούδασα δεν έχει καμία σημασία, ούτε αξιολογούμαι από κάπου. H μόνη αξιολόγηση είναι στο τέλος της ειδικότητας, όπου δίνω εξετάσεις για να πάρω τον τίτλο του Πνευμονολόγου. Προφανώς κριτήριο για την επιλογή νοσοκομείου δεν είναι μόνο η αναμονή. Αν θέλω να τεμπελιάζω, θα πάω σε ένα μικρό νοσοκομείο. Ο Ευαγγελισμός είναι πεδίο μάχης κάθε μέρα, άρα πρέπει να έχω και άλλα κίνητρα για να πάω εκεί. Οπότε, το σε ποιο νοσοκομείο θα πάει ο ειδικευόμενος είναι βασικά δική του επιλογή, αλλά αν ένα νοσοκομείο έχει 8 χρόνια αναμονή κι ένα άλλο 4, δεν την λες και ελεύθερη επιλογή... Για τους ειδικευμένους γιατρούς, προκηρύσσονται οι θέσεις, τις διεκδικούν οι υποψήφιοι και επιλέγεται ο κατάλληλος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στην Ελλάδα. Είναι λοιπόν λογικό ο καλός γιατρός να θέλει να πάει στον Ευαγγελισμό, γιατί εκεί έχει όλες τις κλινικές, θα δει περίεργα και σπάνια περιστατικά, θα αποκτήσει φήμη κτλ. Πάμε τώρα στις Βουλγαρορουμανίες. Gigisoni, αν δεν ήξερα προσωπικά τέτοια άτομα, ούτε εγώ θα το πίστευα. Έχω γνωστούς όμως, οι οποίοι ξέρω ότι όταν πήραν το πτυχίο στη Βουλγαρία δεν ήξεραν ούτε την ανατομία που υπήρχε στο βιβλίο της Γ' Λυκείου, στη Β' δέσμη. Μιλάμε για πλήρη άγνοια και ασχετοσύνη. Η έκταση του φαινομένου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήταν πολύ σύνηθες, πριν μπουν στην ΕΕ αυτές οι χώρες, οι απόφοιτοι ιατρικής να χρειάζονται 3 και 4 χρόνια για να περάσουν τα 2 μαθήματα που έδιναν στον ΔΟΑΤΑΠ για να αναγνωριστεί το πτυχίο τους. Λίγο πριν μπουν στην ΕΕ οι χώρες αυτές, οι εξετάσεις του ΔΟΑΤΑΠ έγιναν με γνωστές (!) ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (σαν τα σήματα οδήγησης) και μέσα σε 2 εξεταστικές αναγνωρίστηκαν νομίζω πάνω από 1000 πτυχία... Ασφαλώς υπάρχουν άχρηστοι γιατροί από ελληνικά πανεπιστήμια και καλοί από βουλγαρικά. Η λύση δεν είναι οι αποκλεισμοί, αλλά η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Σε καμία χώρα δεν υπάρχει επετηρίδα που αναγκάζει τους γιατρούς σε 4, 5 ή και 8 χρόνια ανεργίας ή υποαπασχόλησης. Η μόνη λογική λύση είναι να γίνονται κάποιου είδους εξετάσεις, σαν πανελλήνιες και οι καλύτεροι να μπαίνουν στα νοσοκομεία προτίμησής τους. Οι άχρηστοι που θα κόβονται επί 5 χρόνια στις εξετάσεις ας γίνουν σερβιτόροι, δε θα πεθαίνουν οι ασθενείς για να μαθαίνουν οι άσχετοι. Αλλά στην Ελλάδα που οι αποφάσεις δεν παίρνονται με βάση τη λογική, όποτε έγινε αυτή η πρόταση, έγιναν διαμαρτυρίες και καταλήψεις και ακυρώθηκε. Οπότε, από εδώ και πέρα, όποιος Έλληνας γιατρός -όπου κι αν έχει σπουδάσει- έχει προσόντα θα φεύγει κατευθείαν εξωτερικό, αντί να περιμένει 5 χρόνια για να πάρει 900 ευρώ. Αυτοί που θα μένουν θα είναι όσοι είναι τόσο άσχετοι, που δε θα τα κατάφερναν σε ένα σοβαρό σύστημα υγείας. Οπότε, καλή τύχη σε όλους.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δηλαδή αυτός που θέλει να τεμπελιάσει θα πάει σε μικρό νοσοκομείο, περιφερειακό κτλ. Μάλιστα.
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ρε γμτ ξες τι γίνεται; Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω: Δεν βλέπω πουθενά να γράφω "είναι φυσιολογικό να μην αναγνωρίζονται τα πτυχία από Ρουμανία, Βουλγαρία" κλπ. Επομένως, όταν θα σταματήσει αυτή η εύκολη και βολική εξαγωγή συμπερασμάτων, της οποίας ο σκοπός καταφανώς δεν είναι η διεξαγωγή διαλόγου, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε. Μ; Α. Μην αρπάζεσαι Β. Είναι δύσκολο να καταλάβεις το ύφος αυτού που λέει ο άλλος σε ένα forum Γ. Δεν είπα ότι το βρίσκεις φυσιολογικό, ακριβώς το αντίθετο. Είπα ότι είναι μη φυσιολογικό και προσέθεσα ακόμα παραπάνω ότι ανεξάρτητα από που είναι ένα πτυχίο (εφόσον είναι βέβαια από κάποιο πανεπιστήμιο σοβαρό, αστεία πανεπιστήμια υπάρχουν σε όλες τις χώρες) θα πρέπει να έχει δικαίωμα να "κυκλοφορεί" ελεύθερα στην ΕΕ. Προσέθεσα δηλαδή σε αυτό που είπες, δεν αμφισβήτησα κάτι. Επισης σημερα εμαθα οτι οι πανεχχχχχ (δεν λεω την χωρα για να μην μου την πεσουν παλι) ειναι αξιοκρατικο μεσο. Πανελλήνιες/πανελλαδικές είναι ένα από τα λίγα αξιοκρατικά πράγματα στην Ελλάδα (όσον αφορά στις εξετάσεις αυτές καθε αυτές). Αν έχεις αμβιβολίες για την ποιότητα τους, πχ για το κατά πόσο η θεματολογία των εξετάσεων είναι σχετική για παράδειγμα είναι άλλο πράγμα. Επίσης το κατά πόσο κάποιος πιθανόν να έχει περισσότερους πόρους για να υπερβεί μια διαδικασία (πχ λεφτά για φροντιστήρια, περισσότερο χρόνο για διάβασμα γιατί δε πρέπει να δουλεύει ή να μετακινείται) είναι επίσης άλλο πράγμα ... μιλάμε για τις εξετάσεις αυτές καθε αυτές, από τη γραμμή και πέρα θα έλεγα.
epp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πανελλήνιες/πανελλαδικές είναι ένα από τα λίγα αξιοκρατικά πράγματα στην Ελλάδα (όσον αφορά στις εξετάσεις αυτές καθε αυτές). ποτε γελαμε? δεν θελω να αρχισω τις ιστοριες περι πανελληνιων δεν θα τελειωσουμε ποτε να αναφερω για τα φροντιστηρια που ανα καιρους τυχαινε να εχουν τα θεματα? να αναφερω προσωπικη εμπειρια με κουφο(ΝΑΙ ΚΟΥΦΟ) επιτηρητη που μας ειχαν φερει με αποτελεσμα να γινεται το ελα να δεις? να αναφερω εμπειριες φιλων που ειχαν γνωστους τους επιτηρητες και καναν οτι ηθελαν? εμπειριες γνωστων που πηγαν χωρις να εχουν ανοιξει σελιδα και απλα τους αφηναν να πηγαινοερχονται τουαλετα 5-6 φορες να δουν τις λυσεις χτυπώντας 19-20αρια ετσι απλα? ps: τελικα δεν κρατηθηκα τις αρχισα
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ποτε γελαμε? δεν θελω να αρχισω τις ιστοριες περι πανελληνιων δεν θα τελειωσουμε ποτε να αναφερω για τα φροντιστηρια που ανα καιρους τυχαινε να εχουν τα θεματα? να αναφερω προσωπικη εμπειρια με κουφο(ΝΑΙ ΚΟΥΦΟ) επιτηρητη που μας ειχαν φερει με αποτελεσμα να γινεται το ελα να δεις? να αναφερω εμπειριες φιλων που ειχαν γνωστους τους επιτηρητες και καναν οτι ηθελαν? εμπειριες γνωστων που πηγαν χωρις να εχουν ανοιξει σελιδα και απλα τους αφηναν να πηγαινοερχονται τουαλετα 5-6 φορες να δουν τις λυσεις χτυπώντας 19-20αρια ετσι απλα? ps: τελικα δεν κρατηθηκα τις αρχισα Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ει. Στο θέμα μας. Το να σε αφήνει να πας στη τουαλέτα δν έχει ν κάνει με αξιοκρατία του συστήματος. είναι εγγενής αδυναμία του συστήματος που σαφώς δε μπορεί να εξαληφθεί (δηλαδή τι πρέπει να κάνει να βάλει όριο στο κάτε πότε θα σου έρθει κόψιμο?) Οι φίλοι σου έχουν εμπειρίες τις οποίες δε συνάντησα ποτέ, σε κανένα γνωστό μου δεν έτυχε κανένα τραγελαφικό στις πανελλήνιες οπότε έχουν τόσο αξία όσο να πω και εγώ ότι μου έδωσε τις λύσεις των πανελληνίων η Παναγία η Σουμελά. ΥΓ: Οι προσωπικές μου εμεπιρίες με τις πανελλήνιες είναι πριν πολλά χρόνια, από τότε και μετα απλά έχω φίλους, γνωστούς, συγγενείς που είτε δίνουν πανελλήνιες είτε είναι επιτηρητές/βαθμολογητές.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Επίσης αρκετοί δεν έχουν ανοίξει βιβλίο στη ζωή τους ούτε έχουν σπουδάσει κάτι, παρόλ αυτά έχουν άποψη για τα πάντα. Εκπαιδευτικά συστήματα, τρόπο λειτουργίας των σχολών, βαθμοί, κτλ.
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 κωλογιατροι! Αυτά είναι προπαγάνδα του Μπόμπολα για να δικαιολογήσει τα διόδια και του Υπ.Με για να μη φτιάξει περισσότερα πάρκινγκ στις εθνικές. ! Τώρα σοβαρά, για ποιό λόγο να γράψει κάποιος αυτό το σενάριο?
Praetorianos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 να αναφερω για τα φροντιστηρια που ανα καιρους τυχαινε να εχουν τα θεματα? Να αναφέρεις. Μπορώ να έχω πηγές για τα φροντιστήρια που τύχαινε να έχουν τα θέματα? Όχι την περίπτωση που είχε σκάσει πριν χρόνια, μερικές από τις "πολλές άλλες". Και γενικά ρε παιδί μου, μπορώ να έχω περιπτώσεις και περιστατικά που τις κάνουν αναξιοκρατικές? Φυσικά αν οι περιπτώσεις είναι "μου είπανε ότι κάποτε, κάπου κάποιοι" η σοβαρότητα των απαντήσεων μου θα κινηθεί σε ανάλογα επίπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα