Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Lucifer ετοιμασου να παρεις τον Αhmed στην αγκαλια σου Αν έχω μισθό υπουργού, σωφρονιστικές εγκαταστάσεις και κρατικά κονδύλια, φέρε μου 200. Εσύ κράτα το Νόμπελ σου.
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Lucifer ετοιμασου να παρεις τον Αhmed στην αγκαλια σου αλλαξε το ονομα σου σε brainfart
gang Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Παραβλέπουμε αυτό που είπε ο Snoob ότι το πιθανότερο, είναι ένα κατασκεύασμα η εν λόγω επιστολή. Εγώ θέλω να σταθώ στον τίτλο του thread. Εκεί μιλάει για Λαθρομετανάστες. Το κείμενο μιλάει για Τρομοκράτες. What's wrong with you at last;
kfyros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δε φαντάζομαι να συγκλονιστεί κανείς ιδιαίτερα αν πληροφορηθεί ότι τέτοιου είδους επιστολές-κεραυνοί εναντίον των αφόρητων φιλελεύθερων φλούφληδων κυκλοφορούν από το 2002 και -ω, αίσχος των αισχών- είναι μούφες, hoaxes, όπως λένε και στο χωριό μου. Περισσότερα, για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, εδώ. όχι ρε συ , αλήθεια ; είναι τραγικό το πόσο έχει ξεφτυλιστεί το Internet με την παραπληροφόρηση από τους μαλάκες .. είναι σαν τις "ειδήσεις" με τα μαχαιρώματα μεταναστών.. Πρέπει να έχουν μαχαιρωθεί πάνω από 10 χιλιάδες μέχρι τώρα.. Θα είχε λυθεί το μεταναστευτικό. Έλεος πια. Η προπαγάνδα στα ελληνικά blogs έχει καταντήσει αηδία. Ας μην πω για τις all time classic ιστορίες που κυκλοφοράνε με mail. Το ζευγάρι που το βιάσανε λαθρομετανάστες και τους κάνανε 50 ράμματα, οι ξυρισμένοι που τους παίρνουν τηλέφωνο και αδειάζουν τα σπίτια από πακιστανούς , και χίλιες δυο αηδίες... Δυστυχώς η τεχνολογία μπήκε κι αυτή στην υπηρεσία της μαλακίας ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πραγματικά μου προξενεί τεράστια εντύπωση η επιδοκιμασία μίας πασιφανώς ψευδούς είδησης. Σαν να λένε ορισμένοι, "πολύ θα γούσταρα να συνέβαινε αυτό, σκασιλάρα μου αν είναι μούφα η είδηση, τσίμπα +1 κι αν μπέρδεψες τους τρομοκράτες με τους λαθρομετανάστες, δεν πειράζει, πταίσμα". Επαναλαμβάνω, το ίδιο ακριβώς κείμενο κυκλοφορεί από το 2005, με το όνομα του Donald Rumsfeld στο τέλος της επιστολής. Έδωσα ήδη το σύνδεσμο. Ο O'Connor έχει πάψει να είναι υπουργός άμυνας του Καναδά από το 2007 (δείτε το βιογραφικό στην επίσημη ιστοσελίδα του). Άρα, μιλάμε για μια "είδηση" πενταετίας, η οποία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αλλού. Το περίφημο "πρόγραμμα LARK" δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Προσπερνώ το σάλο που θα είχε προκληθεί αν ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ (ή του Καναδά) δήλωναν επισήμως πως "μοιράζουν" κρατούμενους αριστερά-δεξιά, σε διάφορους χίπιδες που δε γουστάρουν το waterboarding, ας πούμε, και περιμένω να δω σύνδεσμο του BBC (όχι κάποιου blog που να ισχυρίζεται ότι είπε κάτι τέτοιο το BBC) με τον -τότε- υπουργό άμυνας του Καναδά να "επιβεβαιώνει" την "είδηση". (Εδώ κανονικά θα πρότεινα να δείτε λίγο τι σημαίνει, εντελώς συμπτωματικά -είμαι βέβαιος, η λέξη "lark", αλλά νομίζω πως μετά από την επικρότηση χονδροειδών ψεμμάτων, τέτοιες λεπτές γλωσσικές αναλύσεις είναι μάλλον περιττές). Το μόνο ψήγμα αλήθειας (το οποίο ενδεχομένως εξηγεί πώς το όνομα του Rumsfeld "επικαιροποιήθηκε" με το όνομα του Ο'Connor) είναι ότι ο Καναδός δε δίστασε να εκφράσει παλαιότερα το θαυμασμό του για τις "πολύτιμες υπηρεσίες" του Ντόναλντ (όχι του Ντακ, του άλλου). Κατά τα λοιπά, όταν άνθρωπος που πιστεύει στους ψεκασμούς και προς επίρρωση των πεποιθήσεών του δημοσιεύει πειραγμένη φωτογραφία πιλότων, στην οποία τα συνδικαλιστικά τους αιτήματα αντικαθιστώνται με φωτογραφίες υποτιθέμενων chemtrails, αντί να βρει το σθένος να ζητήσει μια τυπική, έστω, συγγνώμη, για την παραπληροφόρηση, επανέρχεται στο παρόν θέμα και ειρωνεύεται άλλους στηριγμένος, ξανά σε ανύπαρκτη είδηση, νομίζω πως κάθε προσπάθεια λογικής επιχειρηματολογίας συνιστά, στην καλύτερη περίπτωση, χάσιμο χρόνου. Αναμένω με αγωνία το επόμενο ξέθαμα της "δήλωσης Κίσινγκερ" ή της πιο πρόσφατης μουσικοχορευτικής επιτυχίας όπου ο Επονείδιστος Εβραίος Ερρίκος προβλέπει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και φαντάζεται (υποτίθεται) το Ισραήλ να εκτείνεται από τη Χάιφα μέχρι την Τεχεράνη. Καληνύχτα μας.
MetalGearFan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πραγματικά μου προξενεί τεράστια εντύπωση η επιδοκιμασία μίας πασιφανώς ψευδούς είδησης. Επιδοκιμάζουμε για είναι sad but true αυτά που λέει.
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 (Εδώ κανονικά θα πρότεινα να δείτε λίγο τι σημαίνει, εντελώς συμπτωματικά -είμαι βέβαιος, η λέξη "lark", αλλά νομίζω πως μετά από την επικρότηση χονδροειδών ψεμμάτων, τέτοιες λεπτές γλωσσικές αναλύσεις είναι μάλλον περιττές). Δισκάρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Επιδοκιμάζουμε για είναι sad but true αυτά που λέει. Έχω μπερδευτεί. Το "sad" (θλιβερό) το καταλαβαίνω. Είναι (πιο σωστά, θα ήταν, δεδομένου ότι η είδηση είναι πλαστή) πράγματι θλιβερό να σκέφτεται κανείς ότι η εκλεγμένη κυβέρνηση ενός αναπτυγμένου κράτους της Δύσης, θα επεδείκνυε τέτοια προκλητική ανευθυνότητα, ώστε να μοιράζει αριστερά-δεξιά ανθρώπους που η ίδια χαρακτηρίζει (εγκληματικά) βίαιους και μισαλλόδοξους, προκειμένου να "τιμωρήσει" την ανώνυμη πολίτη (και τους όποιους ομοϊδεάτες της) που έχει το θράσσος ως μέλος μιας κοινωνίας η οποία εκλέγει δημοκρατικά τους ηγέτες της να ασχολείται με το πώς κάνουν τη δουλειά τους αυτοί οι ηγέτες, αντί να σωπάσει και να εναποθέσει τις τύχες της μέχρι τις επόμενες εκλογές στη σοφία των ως άνω εκλεγμένων ηγετών (ου μην αλλά και του Πανταχού Παρόντα, Παντογνώστη και, βεβαίως, Παντοδυνάμου Θεού και Κυρίου Ημών -ο οποίος, παρενθετικά, είναι ο ίδιος Πανταχού Παρών, Παντογνώστης και, βεβαίως, Παντοδύναμος Θεός στον οποίο πιστεύουν και οι βλαμμένοι που ακρωτηριάζουν τις κόρες τους και κουκουλώνουν τις γυναίκες τους, απλά έχουμε μια μικρή διαφωνία ως προς το ποιος είναι ο Προφήτης του Θεού και πότε, ακριβώς, μας αποκάλυψε το λόγο Του) η επίκληση του οποίου κλείνει τόσο όμορφα το κείμενο της επιστολής. Ακόμη κι αν υποτεθεί πως πρόθεση του υπουργού εξωτερικών (των ΗΠΑ ή του Καναδά, διαφορά δεν υπάρχει, το κείμενο και στις δύο εκδοχές, όπως προανέφερα, είναι σχεδόν πανομοιότυπο) ήταν απλά να τρομάξει την ενοχλητική ανώνυμη πολίτη που σκοτίζει τους ηγέτες του κράτους της με τις απόψεις της, να την κάνει ούτως ειπείν να καταπιεί τα λόγια της, να αρνηθεί να παραλάβει τον ψυχασθενή που της στέλνουν πακέτο και προτίθενται στο εφεξής να τσεκάρουν άπαξ της εβδομάδος για να βλέπουν τι κάνει αυτός και οι οικοδεσπότες του, και έτσι να αποδειχτεί περίτρανα η υποκριτική της στάση, εξακολουθώ να βρίσκω άκρως θλιβερό (και ταυτοχρόνως εγκληματικά ανεύθυνο) το να καταφεύγει ένας εκλεγμένος και, υποτίθεται, σοβαρός ηγέτης -καθώς και η κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί, εκτός κι αν εδώ ξανά υποτεθεί πως η επιστολή απεστάλη εν αγνοία της υπόλοιπης κυβέρνησης, οπότε εγείρεται πληθώρα άλλων ερωτημάτων σχετικά με τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επάρκεια αλλά και ψυχική υγεία του αποστολέα- σε τέτοιου είδους τεχνάσματα. Όλη αυτή η ανευθυνότητα είναι θλιβερή, συμφωνώ απολύτως. Αυτό που με δυσκολεύει, είναι το "true" (αληθινό, πραγματικό) σκέλος της τοποθέτησής σου. Ελπίζω ως τώρα να έχουμε κατορθώσει να συμφωνήσουμε στο ότι η επιστολή είναι πλαστή. Κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον επτά χρόνια στο internet, έχει αποδοθεί σε τουλάχιστον δύο διαφορετικούς πολιτικούς ισάριθμων διαφορετικών κρατών, κτλ., κτλ. Αναφορά στο πρόγραμμα LARK ("lark", επίσης παρενθετικά, σημαίνει φάρσα) δεν υπάρχει πουθενά αλλού πλην αυτών των επιστολών. Τι, λοιπόν, είναι αληθινό; Η επιστολή δεν εστάλη. Το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται είναι ανύπαρκτο. Ακόμη κι αν είχε σταλεί η επιστολή, αναφέρεται σε τρομοκράτες, όχι λαθρομετανάστες. Ακόμη κι αν αναφερόταν σε λαθρομετανάστες ή, με κάποιο λογικό ισορροπισμό, τρομοκράτες και λαθρομετανάστες εξισώνονταν, αναφέρεται σε άτομα τα οποία συνελήφθησαν (και κρατούνται) εκτός της επικράτειας της χώρας (στην εκδοχή Ράμσφελντ την υπό ιδιάζον νομικό καθεστώς βάση του Γκουαντάναμο, στην εκδοχή Ο'Κόνορ σε φυλακές του Αφγανιστάν -οπότε, αναγκαστικά, δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται λαθρομετανάστες...) Συνοψίζοντας, ο υπουργός άμυνας του Καναδά δεν έδωσε καμία τέτοια απάντηση. Ακόμη κι αν την είχε δώσει, αναφέρεται σε τρομοκράτες και όχι λαθρομετανάστες. Οπότε, το ερώτημά μου είναι το εξής: Ως "Ελληνάρες", ποιο, ακριβώς, είναι το μήνυμα το οποίο καλούμαστε να αντλήσουμε από μία ανύπαρκτη είδηση η οποία, ακόμη κι αν ήταν υπαρκτή, αναφέρεται σε τελείως διαφορετικές περιπτώσεις από αυτή που θίγεται στον τίτλο του νήματος;
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αλήθεια είναι το κείμενο. Εγώ ζήτησα και έλαβα δύο.
NT1G Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αφού το είδαμε στο BBC, αλλά link δεν υπάρχει πουθενά.
gang Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Έχω μπερδευτεί. Το "sad" (θλιβερό) το καταλαβαίνω. Είναι (πιο σωστά, θα ήταν, δεδομένου ότι η είδηση είναι πλαστή) πράγματι θλιβερό να σκέφτεται κανείς ότι η εκλεγμένη κυβέρνηση ενός αναπτυγμένου κράτους της Δύσης, θα επεδείκνυε τέτοια προκλητική ανευθυνότητα, ώστε να μοιράζει αριστερά-δεξιά ανθρώπους που η ίδια χαρακτηρίζει (εγκληματικά) βίαιους και μισαλλόδοξους, προκειμένου να "τιμωρήσει" την ανώνυμη πολίτη (και τους όποιους ομοϊδεάτες της) που έχει το θράσσος ως μέλος μιας κοινωνίας η οποία εκλέγει δημοκρατικά τους ηγέτες της να ασχολείται με το πώς κάνουν τη δουλειά τους αυτοί οι ηγέτες, αντί να σωπάσει και να εναποθέσει τις τύχες της μέχρι τις επόμενες εκλογές στη σοφία των ως άνω εκλεγμένων ηγετών (ου μην αλλά και του Πανταχού Παρόντα, Παντογνώστη και, βεβαίως, Παντοδυνάμου Θεού και Κυρίου Ημών -ο οποίος, παρενθετικά, είναι ο ίδιος Πανταχού Παρών, Παντογνώστης και, βεβαίως, Παντοδύναμος Θεός στον οποίο πιστεύουν και οι βλαμμένοι που ακρωτηριάζουν τις κόρες τους και κουκουλώνουν τις γυναίκες τους, απλά έχουμε μια μικρή διαφωνία ως προς το ποιος είναι ο Προφήτης του Θεού και πότε, ακριβώς, μας αποκάλυψε το λόγο Του) η επίκληση του οποίου κλείνει τόσο όμορφα το κείμενο της επιστολής. Ακόμη κι αν υποτεθεί πως πρόθεση του υπουργού εξωτερικών (των ΗΠΑ ή του Καναδά, διαφορά δεν υπάρχει, το κείμενο και στις δύο εκδοχές, όπως προανέφερα, είναι σχεδόν πανομοιότυπο) ήταν απλά να τρομάξει την ενοχλητική ανώνυμη πολίτη που σκοτίζει τους ηγέτες του κράτους της με τις απόψεις της, να την κάνει ούτως ειπείν να καταπιεί τα λόγια της, να αρνηθεί να παραλάβει τον ψυχασθενή που της στέλνουν πακέτο και προτίθενται στο εφεξής να τσεκάρουν άπαξ της εβδομάδος για να βλέπουν τι κάνει αυτός και οι οικοδεσπότες του, και έτσι να αποδειχτεί περίτρανα η υποκριτική της στάση, εξακολουθώ να βρίσκω άκρως θλιβερό (και ταυτοχρόνως εγκληματικά ανεύθυνο) το να καταφεύγει ένας εκλεγμένος και, υποτίθεται, σοβαρός ηγέτης -καθώς και η κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί, εκτός κι αν εδώ ξανά υποτεθεί πως η επιστολή απεστάλη εν αγνοία της υπόλοιπης κυβέρνησης, οπότε εγείρεται πληθώρα άλλων ερωτημάτων σχετικά με τη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, επάρκεια αλλά και ψυχική υγεία του αποστολέα- σε τέτοιου είδους τεχνάσματα. Όλη αυτή η ανευθυνότητα είναι θλιβερή, συμφωνώ απολύτως. Αυτό που με δυσκολεύει, είναι το "true" (αληθινό, πραγματικό) σκέλος της τοποθέτησής σου. Ελπίζω ως τώρα να έχουμε κατορθώσει να συμφωνήσουμε στο ότι η επιστολή είναι πλαστή. Κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον επτά χρόνια στο internet, έχει αποδοθεί σε τουλάχιστον δύο διαφορετικούς πολιτικούς ισάριθμων διαφορετικών κρατών, κτλ., κτλ. Αναφορά στο πρόγραμμα LARK ("lark", επίσης παρενθετικά, σημαίνει φάρσα) δεν υπάρχει πουθενά αλλού πλην αυτών των επιστολών. Τι, λοιπόν, είναι αληθινό; Η επιστολή δεν εστάλη. Το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται είναι ανύπαρκτο. Ακόμη κι αν είχε σταλεί η επιστολή, αναφέρεται σε τρομοκράτες, όχι λαθρομετανάστες. Ακόμη κι αν αναφερόταν σε λαθρομετανάστες ή, με κάποιο λογικό ισορροπισμό, τρομοκράτες και λαθρομετανάστες εξισώνονταν, αναφέρεται σε άτομα τα οποία συνελήφθησαν (και κρατούνται) εκτός της επικράτειας της χώρας (στην εκδοχή Ράμσφελντ την υπό ιδιάζον νομικό καθεστώς βάση του Γκουαντάναμο, στην εκδοχή Ο'Κόνορ σε φυλακές του Αφγανιστάν -οπότε, αναγκαστικά, δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται λαθρομετανάστες...) Συνοψίζοντας, ο υπουργός άμυνας του Καναδά δεν έδωσε καμία τέτοια απάντηση. Ακόμη κι αν την είχε δώσει, αναφέρεται σε τρομοκράτες και όχι λαθρομετανάστες. Οπότε, το ερώτημά μου είναι το εξής: Ως "Ελληνάρες", ποιο, ακριβώς, είναι το μήνυμα το οποίο καλούμαστε να αντλήσουμε από μία ανύπαρκτη είδηση η οποία, ακόμη κι αν ήταν υπαρκτή, αναφέρεται σε τελείως διαφορετικές περιπτώσεις από αυτή που θίγεται στον τίτλο του νήματος; Κοίτα ανάλυση για δύο (2) λέξεις. I smell a challenge between Snoob and Washcloud! but... Ελπίζω ως τώρα να έχουμε κατορθώσει να συμφωνήσουμε στο ότι η επιστολή είναι πλαστή QFT
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μιας και βαριεμαι να διαβαζω εκθεσεις απομακρυνομαι απο το θεμα σιγα-σιγα με ελαφρα πηδηματακια
Timour21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μιας και βαριεμαι να διαβαζω εκθεσεις απομακρυνομαι απο το θεμα σιγα-σιγα με ελαφρα πηδηματακια Φοβάμαι οτι η παπαράτζα που δημοσίευσες χωρίς καν να προσπαθήσεις να την διασταυρώσεις, είναι μεγαλύτερη απο την έκθεση που αναφέρεις. Κάτσε διάβασε μερικά πράγματα (που ισχύουν) δεν είναι κακό.
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Φοβάμαι οτι η παπαράτζα που δημοσίευσες χωρίς καν να προσπαθήσεις να την διασταυρώσεις, είναι μεγαλύτερη απο την έκθεση που αναφέρεις. Κάτσε διάβασε μερικά πράγματα (που ισχύουν) δεν είναι κακό. Αρχικα εαν δεν σου αρεσει αδειασε μας την γωνια. Δευτερον αυτο που δημοσίευσα ηταν 1 εκθεση και οχι καθε τρεις και λιγο να εχουμε εκθεσεις για ποστ. Τεσπα απορω πως καθομαι και ασχολουμαι με τιποτενιους ανθρωπους. btw εαν σε καποιον <<κοβει>> μονο διαβασμα δεν χρειαζεται. Απ'οτι φαινεται εσυ πρεπει να ξεσκιστεις στο διαβασμα. Υ.Γ. συγγνωμη για την αγενια μου αλλα σε ενα επιθετικο και με ελλειψη σεβασμου ποστ, μονο ετσι μπορω να απαντησω. Τωρα το τι ισχυει και τι οχι ουτε εσυ, ουτε εγω δεν ειμαστε σε θεση να το βρουμε.
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σεβασμού σε τι; Σε μια ανυπόστατη επιστολή; Μήπως πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά ό,τι δημοσιεύεται στο internet;
Προτεινόμενες αναρτήσεις