Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ροκού η γιαγιά..Πάντως γενικά τέτοιες ειδήσεις τις ψάχνω και εγω αρκετά.Να φανταστείτε πως οταν είδα σε blog για πρωτη φορά για το ποίημα που έγραψε ο Γκύντερ Γκρας για την Ελλάδα, βρήκα την αυθεντική είδηση με το ποιημα στα Γερμανικά και το έστειλα σε φίλο μου καθηγητή Γερμανικων να μου πει ακριβως τι λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκει.Γενικά κυκλοφορουν πολλές ψευδής και χαζές ειδήσεις. Κλασικά τέτοια ειναι πως η Κίνα έδινε άτοκο δάνειο στην Ελλάδα να ξεχρεωσει με μονο αντάλλαγμα την ανταλλαγή πολιτιστικών παραδόσεων κτλ κτλ :-P

Είναι πραγματικά ασύλληπτο. Είκοσι ένα μέλη της κοινότητας, αυτή τη στιγμή, επικροτούν μια ανύπαρκτη απάντηση προς μία ανύπαρκτη Καναδή για ένα ανύπαρκτο πρόγραμμα.Και η απάντηση στα όσα παρέθεσα είναι "δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι";Συγγνώμη, αλλά δεν είναι μεταφυσικό το ζήτημα, του στυλ "υπάρχουν άγγελοι και πόσοι από δαύτους χωράνε στο κεφάλι μιας καρφίτσας".Τέλος πάντων, ήδη έγραψα πάρα πολλά, απείρως περισσότερα από όσα αξίζει μία "είδηση" αυτής της κατηγορίας και νομίζω ότι υπερανέλυσα την άποψή μου. Καλή συνέχεια.

Συμφωνω οτι υπαρχουν πολλες μουφες, απλα καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα ξερουμε. Π.χ. το οτι υπαρχουν εξωγήινοι. Στο αντιστοιχο τοπικ δεν ειδα κανενα εξυπνακια να λεει link or didn't happen. Γιατι αραγε;

λινκ ορ ντιντιν'τ χαπιννντ.

με το did το ρημα γυρναει σε ενεστωτα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το +1 το εβαλα στον τοπικ σταρτερ γιατι με αυτο που διαβασα γελασα.

ειναι πολυ καλη απαντηση(φανταστικια).

υιοθέτησε τον εσύ μωρή

αχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

το +1 το εβαλα στον τοπικ σταρτερ γιατι με αυτο που διαβασα γελασα.

ειναι πολυ καλη απαντηση(φανταστικια).

υιοθέτησε τον εσύ μωρή

αχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Τωρα ειδα οτι εχω 23 +1 :mrgreen:

Δημοσ.

με το did το ρημα γυρναει σε ενεστωτα.

χωριατικα το λεω ρε.

ετσα δε λετε εσεις στα φορα

λινκ ορ ντιντιτ χαπιντ :-D

Δημοσ.

χωριατικα το λεω ρε.

ετσα δε λετε εσεις στα φορα

λινκ ορ ντιντιτ χαπιντ :-D

ειμεις τα λεμ μες απ του δοντια :mrgreen:

Δημοσ.

Αρχικα εαν δεν σου αρεσει αδειασε μας την γωνια. Δευτερον αυτο που δημοσίευσα ηταν 1 εκθεση και οχι καθε τρεις και λιγο να εχουμε εκθεσεις για ποστ. Τεσπα απορω πως καθομαι και ασχολουμαι με τιποτενιους ανθρωπους.

btw εαν σε καποιον <<κοβει>> μονο διαβασμα δεν χρειαζεται. Απ'οτι φαινεται εσυ πρεπει να ξεσκιστεις στο διαβασμα.

Υ.Γ. συγγνωμη για την αγενια μου αλλα σε ενα επιθετικο και με ελλειψη σεβασμου ποστ' date=' μονο ετσι μπορω να απαντησω.

Τωρα το τι ισχυει και τι οχι ουτε εσυ, ουτε εγω δεν ειμαστε σε θεση να το βρουμε.[/quote']

Επέτρεψε σε ένα τιποτενιο άνθρωπο να σου πει ότι ο λόγος που σε παρέπεμψε να διαβάσεις την "έκθεση" του snoob ήταν μόνο και μόνο για να μην εκτεθεις ξανά βάζοντας πχ την ομιλία του Κίσινγκερ , όταν την ανακαλύψεις κάποια στιγμή στα αμφιβόλου ποιότητας blog που διαβάζεις.

Δημοσ.

Επέτρεψε σε ένα τιποτενιο άνθρωπο να σου πει ότι ο λόγος που σε παρέπεμψε να διαβάσεις την "έκθεση" του snoob ήταν μόνο και μόνο για να μην εκτεθεις ξανά βάζοντας πχ την ομιλία του Κίσινγκερ , όταν την ανακαλύψεις κάποια στιγμή στα αμφιβόλου ποιότητας blog που διαβάζεις.

Αρχικα ποιος σου ειπε οτι δεν την διαβασα; Απλα ειπα οτι απομακρυνομαι διοτι κουράστηκα να διαβαζω εκθεσεις, κατι το οποιο δεν αφορα ουτε εσενα, ουτε τον tritona ουτε κανεναν αλλον παρα μονο εμενα. Και δεν νομιζω οτι εκτέθηκα απλα και μονο παραθετοντας κατι που ειδα στην τηλεοραση. Αν το παρουμε ετσι ο zazik με το θεμα του εκτέθηκε; Απλα βρηκα κατι ενδιαφερον και ειπα να το βαλω εδω ως απαντηση σε καποιους απο το θεμα του μεταναστευτικου. Και επαναλαμβάνω οτι το εαν ειναι έγκυρη ή οχι δεν μπορουμε να το ξερουμε μιας και απο την μια ο υπουργος βγηκε και την επιβεβαιωσε και απο την αλλη βλεπουμε οτι κυκλοφορει απο το 2005 (ποιος ξερει, μπορει τοτε να σταλθηκε η επιστολη). Τεσπα, εγω την δημοσιευσα εδω για το περιεχομενο της που θεωρω ορθο και οχι για να δημιουργηθει flame για την γνησιότητά της.

btw δεν διαβαζω blogs.

Δημοσ.

ibtl00183f.jpg

εαν γινει lock τοτε εχουμε 1000% καταχρηση δικαιώματος moderator. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι 3-4 post delete.

Δημοσ.

1 απο αυτα θα επρεπε να ειναι σιγουρα το αρχικο.

και ο λογος........; Το οτι παρεθεσα κατι σωστο που αφορα ολους μας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...