geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 geowizard, σύμφωνα με τα δικά σου νούμερα, πριν την κρίση, πρέπει να δούλευαν και τα βρέφη. Αν ζητήσει η κυβέρνηση εκπρόσωπο τύπου δήλωσε ενδιαφέρον, ποτέ δεν ξέρεις Θεωρησα περιττό να αναφερω οτι τα νουμερα αυτα ηταν προιον φαντασιας. Btw ευχαριστω για την ενημερωση!
skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Πάντως με Γαλλίες και Ιταλίες και Ισπανίες να κόβουν κράτος, πιθανότατα θα ζητηθεί χοντρό κόψιμο από εμάς. geowizard : Αν συνεχίσει το κράτος να θεωρεί ότι υπάρχουν δύο ειδών πολίτες (χρωστάει 6.5 δις από ότι ακούω στις επιχειρήσεις), θα μείνουν στην ελλάδα μόνο οι ΔΥ και οι λαθρομετανάστες. 1
geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 geowizard : Αν συνεχίσει το κράτος να θεωρεί ότι υπάρχουν δύο ειδών πολίτες (χρωστάει 6.5 δις από ότι ακούω στις επιχειρήσεις), θα μείνουν στην ελλάδα μόνο οι ΔΥ και οι λαθρομετανάστες. Ακριβως, ηδη εχουν αρχισει πολλοι να φευγουν, κατσε να δεις σε λιγο καιρο τι θα γινει.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αυτό δεν είναι κόψιμο "κεκτημένων" ??? Α, ρε Πάγκαλε, καλά τα έλεγες ... να έκανες και τίποτα από αυτά που σου είχαν αναθέσει ....
geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αυτό δεν είναι κόψιμο "κεκτημένων" ??? Ειναι. να έκανες και τίποτα από αυτά που σου είχαν αναθέσει .... True Story
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ήδη έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες. Δεν χρειαζόμαστε και άλλες για να αποδείξουμε ότι υπάρχει κρίση Ρε παιδιά σοβαρά τώρα.. Υπάρχουν "χιλιάδες" αυτοκτονίες; Μήπως είστε υπερβολικοί; Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η λέξη, και αν την χρησιμοποιούμε καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε. Πείτε μου κάτι, 50 πάνω 50 κάτω; Πόσοι έχετε ακούσει πως έχουν κάνει τέτοιο πράγμα στην χώρα μας ΑΥΤΟΝ τον συγκεκριμένο καιρό;
tritonas00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά σοβαρά τώρα.. Υπάρχουν "χιλιάδες" αυτοκτονίες; Μήπως είστε υπερβολικοί; Eτσι ακουνε, ετσι λενε. Don't bother. Καταστροφολογια λεγεται.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θέλω να πιστεύω πως πέρα από το γεγονός στο Σύνταγμα.. μερικές δεκάδες να' ναι.. και αυτοί γενικά με προβλήματα management. Κάνε Θεέ μου να μην καταλήξουμε να ακούμε τέτοια περιστατικά..
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά σοβαρά τώρα.. Υπάρχουν "χιλιάδες" αυτοκτονίες; Μήπως είστε υπερβολικοί; Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η λέξη, και αν την χρησιμοποιούμε καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε. Πείτε μου κάτι, 50 πάνω 50 κάτω; Πόσοι έχετε ακούσει πως έχουν κάνει τέτοιο πράγμα στην χώρα μας ΑΥΤΟΝ τον συγκεκριμένο καιρό; Γενικά καλό είναι να προσέχουμε όταν λέμε για χιλιάδες διότι η έννοια των "χιλιάδων" μερικές φορές είναι υποκειμενική για τον καθένα. Για εμένα εφόσον έχουμε ξεπεράσει σίγουρα τις 2000 από το 2009 θεωρώ οτι έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες. Άλλος όμως με την έννοια των "χιλιάδων" μπορεί να θεωρεί π.χ τις 10000. Τέσπα έχω βρεί 2 site και υπάρχουν και πολλά άλλα με στοιχεία: http://www.skaipatras.gr/skai-enimerosi/item/44280-a.html#.UG4qoK503ts http://www.tovima.gr/society/article/?aid=438263 Και όσο περνάει ο καιρός οι αριθμοί θα αυξάνονται. 1
NickTG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Το ένα άρθρο λέει πως περισσότεροι από 2300 έβαλαν τέλος στη ζωή τους και το άλλο πως 1727 είναι το νούμερο μαζί με τις απόπειρες. (τουλάχιστον ως το Δεκέμβριο του 2011)
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γενικά καλό είναι να προσέχουμε όταν λέμε για χιλιάδες διότι η έννοια των "χιλιάδων" μερικές φορές είναι υποκειμενική για τον καθένα. Για εμένα εφόσον έχουμε ξεπεράσει σίγουρα τις 2000 από το 2009 θεωρώ οτι έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες. Άλλος όμως με την έννοια των "χιλιάδων" μπορεί να θεωρεί π.χ τις 10000. Τέσπα έχω βρεί 2 site και υπάρχουν και πολλά άλλα με στοιχεία: http://www.skaipatra...ml#.UG4qoK503ts http://www.tovima.gr...cle/?aid=438263 Και όσο περνάει ο καιρός οι αριθμοί θα αυξάνονται. ετσι και βαλουμε και τα περιστατικα που αποφυγανε να πουνε οτι ηταν αυτοκτονια για να παρουν οι χηρες την συνταξη... skyhigh
Cossutius. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μετά τη γνωστή είδηση των 4000 αιτήσεων απο Αλλοδαπους και μόλις 4ων Ελλήνων στηην Αγγελία των νέων αγροτων Ημαθειας (για να εργαστουν στο μάζεμα ροδάκινων), που εν τέλη αποδείχθηκε μούφα μιας που τελικά ο ίδιος ο ΟΕΑΔ της Ημαθείας, ουδέποτε γνωστοποίησε την αγγελία με αποτέλεσμα να εμφανιστουν 9 ΣΥΝΟΛΙΚΑ άτομα (4 Ελληνες και 5 αλλοδαποι- πως καταφέρνουν διάφοροι να αλλάζουν μια είδηση), σήμερα είχαμε τη παρακάτω είδηση Συνέντευξη για μία θέση τσοπάνη. Όπως λοιπόν φαίνεται, κανεις Ελληνας δε φοβάται να εργαστεί σε οποιαδήποτε εργασία, παρόλλη τη τεράστια προσπάθεια που γίνεται να φανεί κάτι διαφορετικό. Στον Βοτανικό προχθές, σε μεγάλη αποθήκη, υπήρχε απ έξω απο μια μεγάλη σιδερένια πόρτα η επιγραφή "ζητουντε άτομα για μεταφορά". Η ουρά ήταν τεράστια. Το 80% ήταν Ελληνες, πράγμα που αντιλήφθηκα ο ίδιος σταματώντας στο σημεία και ρώτόντας τον κόσμο, τι περιμένει εκει.. Μαλιστα ένας αγανακτισμένος τύπος γύρω στα 30, γκάριζε πως οι περισσότεροι εδω προτιμούν τους αλλοδαπούς γιατί δε τους ζητάνε ένσημα, τη στιγμη που οι ράμπο του ΙΚΑ και άλλων υπηρεσιών δεν ασχολούνται με τους αλλοδαπούς άλλα με τους Ελληνες.
DrLo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Συνέντευξη για μία θέση τσοπάνη. Δεν είναι απόλυτα λογικό να πάρεις συνέντευξη από τον άνθρωπο στα χέρια του οποίου θα βρισκεται κάθε μέρα η περιουσία σου ? Τι και οι υποψήφιοι είναι 1, 2 ή 120 ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα