laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Χοντραίνει τώρα με κακίες. tip:Το βουντού παίζει να σούρθει καπάκι άμα δεν έχεις πουλήσει τη ψυχή σου.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κάνεις λάθος φίλε μου. Το τέλος δεν είναι καθόλου καλό. Ή μάλλον είναι καλό μόνο για εσένα και όχι για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να εμπλακείς σε τροχαίο ατύχημα. Αλλά, αν ποτέ εμπλακείς από μαλ@κία σου, εύχομαι να πέσεις πάνω στο παιδί του αστυνομικού που σου έσβησε την κλήση. +1 αλλα ειπες μαλακια
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 flame starting Kάτι μου θυμίζει αυτό, ε; Θα σου έλεγα να μην γίνεσαι loser, αλλά πλέον δεν έχει νόημα - όπως νόημα δεν είχε όταν σου έλεγα να μη γίνεσαι κι άδικος. Προφανώς όχι μόνο θα συνεχίσεις, αλλά τον έδεσες για τα καλά τον κόμπο σου. Από 'κει και πέρα δεν είχα καμμιά πρόθεση ν' ασχοληθώ με κανέναν ζουζουνιστό, γι' αυτό και στον ts απευθύνθηκα - όπως και στον Αρκαναλοθ. Ούτε και με 'σένα, κι ας πειράχτηκες και σχολίασες (που απ' τη μια καλά έκανες και πειράχτηκες, όσο κι αν δεν μ' ενδιαφέρει ν' ανοίξω κουβέντα -όσο μάλλον "ενδιαφέρει" εσένα- μιας και αναγνώρισες τον εαυτό σου στα απρόσωπά μου σχόλια). Μιας και μιλάμε για χάσμα αγεφύρωτο. Κι ούτε πρόκειται.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Έτσι όπως πάμε, το επόμενο ζήτημα θα είναι το ότι κάποιος δεν μπορεί να συντηρήσει το αυτοκίνητό του και το τι κάνει το κράτος για αυτό το θέμα. Αυτη ακριβως ειναι η λειτουργια του ΚΤΕΟ
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν με νοιαζει ομως αν ο απαναντι δεν φοραει ζωνη...Προβλημα του,εμενα δεν με ενοχλει σε κατι...Κακο του κεφαλιου του... Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν πάθει κάτι σοβαρό που θα μπορούσε να αποφύγει φορώντας ζώνη από τους δικού σου φόρους θα πληρωθεί. Γι'αυτό άλλωστε είναι και υποχρεωτική η χρήση της. Η περίθαλψη κοστίζει.
KleKoR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι να αποτρέψουμε να τραυματιστεί σοβαρά κάποιος για να μην..... τον πληρώνουμε; παπαριές.. άμα κοστίζει πολύ η περίθαλψη κάποιου να του κάνουμε ευθανασία.... σιγά μην πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι γαμάτοι τον μαλάκα που τραυματίστηκε...... ε τα λέω σωστά; ανθρωπιά μας λείπει μάγκες.... αγάπη και ανθρωπιά... τίποτε άλλο....
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι να αποτρέψουμε να τραυματιστεί σοβαρά κάποιος για να μην..... τον πληρώνουμε; Για το κράτος ναι, αυτός είναι ο λόγος. Και μάλιστα αν είναι σε παραγωγική ηλικία όχι μόνο τον πληρώνει αλλά χάνει και αυτά που θα μπορούσε να βγάζει ο τραυματίας. Αν θες βέβαια μπορείς να πιστεύεις πως το κράτος έχει ορίσει την υποχρεωτική χρήση ζώνης από την καλοσύνη του.
MJBulls23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τελος για τον φιλο που συγκρινει ζωνες με χρηση κινητου, εγω να προσθεσω οτι αν δε φορας ζωνη σκοτωνεσαι και κακο του κεφαλιου σου. Αν μιλας στο κινητο σκοτωνεις (και σκοτωνεσαι). Εχει μια διαφορα θαρρω. Αν οδηγεις μονος σου ναι, αν οχι ομως αν δεν φορας ζωνη γινεσαι πολυ επικινδυνος για τον συνοδηγο σου.
KleKoR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αν οδηγεις μονος σου ναι, αν οχι ομως αν δεν φορας ζωνη γινεσαι πολυ επικινδυνος για τον συνοδηγο σου. Επίσης η μη χρήση ζώνης κάποιου που κάθεται στο πίσω κάθισμα μπορεί να σκοτώσει τον μπροστινό του... Για το κράτος ναι, αυτός είναι ο λόγος. Και μάλιστα αν είναι σε παραγωγική ηλικία όχι μόνο τον πληρώνει αλλά χάνει και αυτά που θα μπορούσε να βγάζει ο τραυματίας. Αν θες βέβαια μπορείς να πιστεύεις πως το κράτος έχει ορίσει την υποχρεωτική χρήση ζώνης από την καλοσύνη του. για το κράτος... προφανώς... γιατί το έφερες σαν επιχείρημα στον nik324 που είπε ότι δεν τον νοιάζει αν φοράει ζώνη ο άλλος;
NickTG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Απλά επειδή έγραψε πω δεν το ενοχλεί σε κάτι. Ακόμα και για αυτόν όμως είναι μια οικονομική επιβάρυνση άρα τελικά δεν είναι μόνο πρόβλημα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εχει τεραστια διαφορα να μιλας στο κινητο απο το να μην φορας ζωνη...Με το κινητο στο χερι-δλδ με το ενα χερι δεσμευμενο σε καποια απασχοληση-βαζεις πρωτα πρωτα σε κινδυνο την ζωη των αλλων.Ενω χωρις τη ζηνη μπανει σε κινδυνο η ζωη του καθενα που κανει την επιλογη να μην την χρησιμοποιει!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ φιλε μου.... Το ότι έκανες και σύγκριση για να δικαιολογήσεις την απουσία ζώνης είναι πιο fail και από failing.
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Έτσι όπως πάμε, το επόμενο ζήτημα θα είναι το ότι κάποιος δεν μπορεί να συντηρήσει το αυτοκίνητό του και το τι κάνει το κράτος για αυτό το θέμα. Xμ... Η αλήθεια ειναι οτι δε βοηθάει και ιδιαίτερα το κράτος. Ειναι γεγονός πως οι δρόμοι μας βοηθάνε καθαρά στη καταστροφή ενός αυτοκινήτου τη στιγμή που ως οδηγοί πληρώνουμε μεγάλους φόρους για τη κυκλοφορία μας σε αυτούς τους δρόμους. Pournaras και alexandergr διάβασα τις απαντήσεις σας και εκτιμώ το οτι απαντήσατε στο οργισμένο ποστ μου. Συμφωνώ κατά βάση σε όσα γράψατε και οι 2. Εγω απλά ενοχλούμε από το τσουβάλιασμα. Εξού και η αναφορά μου στον Πάγκαλο
FedonasP Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 OP, όπως κατάλαβες πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια από το τόπικ αυτό, γιατί σε λίγο θα βγεις και ο μοναδικός φταίχτης για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Όλοι εσείς που διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και αποκαλείτε τον OP Ελληνάρα, βλάχο, υποκριτή κτλ., ξεχνάτε απλά, βασικά πράγματα, όπως π.χ. πως δεν ζούμε σε πολιτισμένη χώρα όπου λειτουργούν έστω και τα τυπικά. Αν ζούσαμε σε κανέναν Καναδά, Σουηδία κτλ. θα έλεγα ακριβώς τα ίδια μ' αυτά που διάβασα. Έφταιξες; Θα πληρώσεις κύριε. Θα πει κάποιος, τι σημασία έχει, επειδή όλα είναι μπουρδέλο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθούμε τους νόμους; ΟΧΙ! Η διαφορά ποιά είναι όμως; Σε κάποια άλλη χώρα θα εμπιστευόμουνα την αστυνομία ότι κάνει καλά την δουλειά της. Εδώ ΞΕΡΩ πως λειτουργεί η αστυνομία. Πέρα από το πολύ σοβαρό ότι δεν κάνει ποτέ την δουλειά της αν είναι για κάτι σοβαρό όπως, ληστεία, φόνος κτλ., πάμε στα φοροεισπρακτικά μέσα. Όποτε θυμούνται και χρειάζονται χρήματα, ανακαλύπτουν ή θυμούνται ο,τιδήποτε. Το πράγμα είναι πολύ απλό: ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΥΠΙΚΟΣ. Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι ο πολίτης να μπορεί να εμπιστεύεται τον αστυνομικό και να θεωρεί ότι θα κάνει καλά την δουλειά του. Να μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ και να ξεχωρίζει τις καταστάσεις. Εγώ φοράω γυαλιά π.χ. Υποχρεούμαι από τον νόμο να έχω 2ο ζευγάρι στο αυτοκίνητο. Πες ότι με πιάνουν και μου γράφουν κανά 200άρι ευρώ πρόστιμο. Να τους πω μπράβο; Αυτή είναι η δουλειά τους; Να πω παρανόμησα, μπράβο στον κύριο αστυνομικό που τσάκωσε έναν εγκληματία; Όλοι εσείς που κρίνατε τον OP, έχετε μέσα στο αμάξι όλα τα απαραίτητα χαρτιά για τα ΠΑΝΤΑ, από ενημερωμένη κάρτα καυσαερίων, ΚΤΕΟ, τα πάντα, μέχρι τρίγωνα, λειτουργικούς πυροσβεστήρες, ενημερωμένο φαρμακείο, γιλεκάκι φωσφοριζέ, 2α γυαλιά κτλ.; ΚΑΝΕΝΑΣ σας ποτέ δεν έχει μιλήσει σε κινητό μέσα σε αμάξι; Και ξαναλέω: Δεν υπερασπίζομαι τον παράνομο! Πρέπει ο αστυνομικός όμως να μπορεί να ξεχωρίζει καταστάσεις και να ΚΡΙΝΕΙ τι είναι όντως επικίνδυνο και τι όχι. Άλλο η γκόμενα που πάει με 160 και συγχρόνως είναι με τσιχλόφουσκα και μιλάει επί 30 λεπτά στο κινητό, και άλλο ο τύπος που έχει κολλήσει στην κίνηση και απαντάει στην συσκευή για 30 δευτερόλεπτα. Άλλο αν δεν βάλω ζώνη στην Εθνική ενώ πάω με 200 και άλλο αν δεν βάλω ζώνη στο χωριό μου με τους 100 κατοίκους που έχει 3 αμάξια και πάω με 40 μια διαδρομή 2 λεπτών. Ζω 35 χρόνια στο ίδιος μέρος. Παρκάρω 20 χρόνια το αμάξι στον ίδιο δρόμο. Μαζί με μένα άλλοι 50 άνθρωποι. Ξυπνάμε ένα πρωί μετά από δέκα χρόνια, κλήσεις όλοι για παράνομο παρκάρισμα. Ξαφνικά θυμήθηκαν και ανακάλυψαν ότι παρκάρουμε όλοι παράνομα. Μετά από 6-7 χρόνια πάλι κλήση. Ξανά τα ίδια. Συνολικά, ΤΡΕΙΣ φορές στα 20 χρόνια θυμήθηκαν και γράψανε τους πάντες. ΤΡΕΙΣ φορές στα 20 χρόνια ήμασταν παράνομοι. Να ζούσαμε σε πολιτισμένο κράτος, να έλεγα, ΝΑΙ ρε κερατάδες, και πάλι δίκιο έχετε. Θα την πληρώσω γιατί ενώ έχει χώρο παραδίπλα εγώ ο μάγκας ήθελα να το παρκάρω κοντά στο σπίτι μου. ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ να το βάλω αυτό το κωλάμαξο; ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΧΩΡΟ για να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας; ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Αυτό είμαστε. Ή θα ισχύουν ΟΛΟΙ οι νόμοι ΠΑΝΤΑ και για ΟΛΟΥΣ ή άτομα σαν τον OP θα έχουν δίκιο να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Δεν μπορείς την μια μέρα να με βλέπεις χωρίς ζώνη και να μου κλείνεις το μάτι και να με χαιρετάς και την άλλη να μου δίνεις κλήση. Δεν μπορείς να μου δίνεις κλήση για παράνομο παρκάρισμα ενώ δεν έχεις προβλέψει άλλο χώρο να παρκάρω. Δεν μπορείς να ΔΙΥΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ. Δεν λέω χάος και αναρχία! Δεν λέω να γράψουμε τους νόμους στα @@ μας. Να υπάρχει ΚΡΙΣΗ λέω, πότε κάποιος όντως παρανομεί και πότε το μέτρο είναι εισπρακτικό. Γιατί αν το πάμε με το γράμμα του νόμου, τότε ΟΛΟΙ ανά πάσα στιγμή παρανομούμε για κάτι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. +1 από εμενα γίναμε όλοι αμερικανάκια και ατσαλάκωτοι στην ελλάδα έχουμε πολλά στραβά αλλα είχαμε και ένα καλο το ΦΙΛΟΤΙΜΟ που μας έκανε να αξιολογούμε καταστάσεις.. τώρα θέλουμε να γίνουμε copy paste γερμανών και αμερικανων σταδuαλα...
deesnider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αγαπητοί συμφορουμίτες: 1) Το να μιλάς στο τηλέφωνο - όπως και το να κάνεις οτιδήποτε άλλο, το οποίο αποσπά την προσοχή σου από 'κει που οφείλεις να την έχεις, δηλαδή το δρόμο - ενώ οδηγείς, είναι αποδεδειγμένα επικίνδυνο. 2) Το γεγονός ότι απαγορεύεται, το γνωρίζει - μάλλον οφείλει να το γνωρίζει - κάθε οδηγός. 3) Από τη στιγμή που, εν γνώσει του παραπάνω γεγονότος, κάποιος επιμένει να τηλεφωνεί οδηγώντας, την τραβάει ο οργανισμός του την κλήση. 4) Το αν η τροχαία κάνει σωστά τη δουλειά της - που στη συγκεκριμένη περίπτωση, κατά τη γνώμη μου την κάνει πολύ σωστά - δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο την επικινδυνότητα για την οποία μιλάμε. Όλα τα υπόλοιπα, είναι - επιεικώς - «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε». Κάποια πράγματα είναι απελπιστικά απλά. Το να υποστηρίζει ο καθένας βέβαια, ό,τι τον βολεύει, είναι δικαίωμά του... 1
dreamercon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγώ πριν λίγες μέρες πήρα κλήση στις ΗΠΑ επειδή δεν ακινητοποίησα εντελώς το όχημα σε STOP. Και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων μου, στις 12 τα μεσάνυχτα. Τι να κάνω, θα πληρώσω 90 δολάρια. Αποδέχεσαι το λάθος σου και προχωράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις