FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Υπάρχει κανείς που έβγαλε φοιτητική βίζα για σπουδές στις ΗΠΑ, ο οποίος να μπορεί να μου πει περίπου πόσες μέρες πέρασαν από τότε που έκανε τη συνέντευξη στην πρεσβεία, μέχρι να του επιστραφεί το διαβατήριο με τη βίζα; Για την πρεσβεία στην Αθήνα μιλάω. Ευχαριστώ!
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 4(μία γνωστή μου, όχιγω). Πας για σπουδές ρε; Στριβειν δια των σπουδών κιετς;
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ακριβώς ετς. Ώστε 4, ε; Εγώ που έχω συνέντευξη στις 12/7, να κανονίσω ταξίδι στις 20 ή δε θα μου το έχουν επιστρέψει και θα γελάμε; Ιδού η απορία...
dreamercon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ακριβώς ετς. Ώστε 4, ε; Εγώ που έχω συνέντευξη στις 12/7, να κανονίσω ταξίδι στις 20 ή δε θα μου το έχουν επιστρέψει και θα γελάμε; Ιδού η απορία... Σύμφωνα με το state department, χρειάζεται δυο εργάσιμες για F1 visa στην Αθήνα αυτή τη στιγμή και αλλη μια για το ραντεβού. http://travel.state.gov/visa/temp/wait/wait_4788.html?post=Athens&x=96&y=18 Σημείωση ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η έκδοση βίζας μπορεί να χρειαστεί μέχρι και μήνες, αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχουν αμφιβολίες για το αν είσαι admissible στις ΗΠΑ και μπεις σε administrative processing. (INA 212) ΕDIT: Δεν επιτρέπεται να έρθεις στις ΗΠΑ με φοιτητική βίζα περισσότερο από 30 μέρες πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα σπουδών σου. (Δες CFR 214.2(f))
DrLo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Υπάρχει κανείς που έβγαλε φοιτητική βίζα για σπουδές στις ΗΠΑ, ο οποίος να μπορεί να μου πει περίπου πόσες μέρες πέρασαν από τότε που έκανε τη συνέντευξη στην πρεσβεία, μέχρι να του επιστραφεί το διαβατήριο με τη βίζα; Για την πρεσβεία στην Αθήνα μιλάω. Ευχαριστώ! Από τη στιγμή που θα πας στη πρεσβεία για συνέντευξη σε 2-3 μέρες έρχεται σπίτι. Τον περισσότερο χρόνο θα κάνεις μέχρι να κλείσεις ραντεβού στην πρεσβεία μέσω inet. Αν θυμάμαι καλά Δευτέρα είχα την συνέντευξη και πέμπτη είχε έρθει το διαβατήριο σπίτι.
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μπα! Μούφα γιατρός είναι. Οι τρύπες τον Φίλιππο είχαν κατά νου όταν έγραφαν: "γιατροί που φοβούνται το αίμα, μπαλαρίνες που μισούν το χορό, εραστές που φοβούνται το θάνατο" (οκ υπάρχει προφανές λάθος).
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Χαχα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εντάξει, MD είμαι ήδη, τώρα πάω να γίνω και ΜΡΗ, που σημαίνει Master of Public Health (μονοετές μάστερ). Σοβαρά τώρα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είμαι αισιόδοξος ότι αφού παώ 12/7 για τη συνέντευξη, μέσα σε 1 βδομάδα θα το έχω πάρει πίσω το διαβατήριο, για να μπορέσω να πάω ένα ταξιδάκι. Καλό παιδί είμαι, βόμβες δεν βάζω, οπότε λογικά θα μου την βγάλουν σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα