Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hθελα να το αγορασω για εναν φιλο που δεν εχει χρεωστικη και να του στειλω τον κωδικο να τον συνδεσει με το origin που θα φτιαξει.Τελικα θα το παρω απο g2a.

Δημοσ.

Εγω παντως το εβγαλα το camo και σχετικα ευκολα να ειμαι ειλικρινης πιο πολυ μου πηρε να μεταφρασω τον κωδικο μου παρα τα κουμπια....κ ευτυχως κ αυτο το εβγαλα με app στο κινητο απλα μου φαγε ωρα μεχρι να πετυχω την σωστη μεταφραση γιατι δεν το επιανε καλα το application.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείται να μου πείτε πως έγινε και έχασα όλους τους φίλους που είχα? Μόνο στην Origin γίνονται αυτά :P

Origin bugs..

Μου εσβησε 2-3 φιλους..

Δημοσ.

Ολοι οι σερβερ στο μπατλογ εχουν ψηλό πινγκ ενω οταν αφησω τον κερσορα για λιγο πανω στον καθε σερβερ τοτε γινεται κανονικο.Αλλα ειναι σπαστικο .Εσας σας το κανει.

Δημοσ.

Ολοι οι σερβερ στο μπατλογ εχουν ψηλό πινγκ ενω οταν αφησω τον κερσορα για λιγο πανω στον καθε σερβερ τοτε γινεται κανονικο.Αλλα ειναι σπαστικο .Εσας σας το κανει.

εμένα αλλάζει πολύ γρήγορα,την πρώτη φορά που φορτώνει συνήθως έχω υψηλότερο απ το κανονικό αλλα με το που πατήσω στον σέρβερ φτιάχνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη την πρωτη φορα που θα φορτώσει το βατλογκ χωρις καμια ενεργεια τα πινγ ειναι λαθος  κατα 20- 80 μοναδες σε ολους τους παίχτες γενικα .Ρωταω γαι να ξερω αμα εινα να ψαχτω

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

rpdrummer είναι το δικό μου. 

Θα χαρώ να παιξουμε αφου και γω μόνος μου παίζω.

Υπάρχει δυνατότητα για parties ;  δεν έχω ιδέα παίζω λίγο καιρό μόνος μου να το μάθω.

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω βοήθεια σε αυτό το θέμα μπορεί να μου pi κάποιος τι πρέπει να κάνω   Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...