gildo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πάρε το 4 καλύτερα γιατι οι servers του hardline ειναι ελάχιστοι αυτη τη στιγμη.
DjAde Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 τσιμπησα το 4 το απλο αν και πιστευω πιο πολυ συμφερει το digital deluxe στα 8Ε
gergio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; γιατί το μικρόφωνο παίζει παντού κανονικά πχ. Skype εγγραφή φωνής και στο battlefield 4 δεν με ακούνε; καθόλου;
RPDrummer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μήπως έχεις κλείσει το Voip ; Πήγαινε στα audio settings. Κατι απο κει θα χει αλλάξει.
gergio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Όχι είναι ανοιχτό από εκεί... Δεν μπορώ και εγώ να καταλάβω
RPDrummer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Το voip ειναι το alt key. Α επίσης, αν το μικρόφωνο ειναι usb, βάλτο ως default συσκευή πριν ανοίξεις το παιχνίδι
Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; γιατί το μικρόφωνο παίζει παντού κανονικά πχ. Skype εγγραφή φωνής και στο battlefield 4 δεν με ακούνε; καθόλου; Το voip ειναι το alt key. Α επίσης, αν το μικρόφωνο ειναι usb, βάλτο ως default συσκευή πριν ανοίξεις το παιχνίδι Το αυτό. Είναι δεν είναι usb σύνδεσέ το ΠΡΙΝ ανοίξεις το παιχνίδι η τουλάχιστον πριν πατήσεις να μπείς σε server. Απο εκει και έπειτα δεν λειτουργεί το voice chat και πρεπει να κλείσει το παιχνίδι τελείως.
gergio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Είναι με καρφι μαζί με ακουστικά razer έκανα και restart στο pc δεν έβγαλα άκρη
gergio Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 RPDrummer είχες δίκιο θέλει να πατάς το alt αλλιώς δεν γίνεται, λάθος μου νόμιζα ότι είναι ανοιχτό συνέχεια
RPDrummer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ναι ειναι σε push to talk λειτουργια. όλα οκ!
SoFGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-second-assault for freEEeeEEEEEEEeEEEEE αντε μπας και δουμε περισσοτερους server τωρα με τα map αυτου του DLC 60hz σε gulf και caspian δεν εχω παιξει ποτε ( για classic mode ουτε λογος :/ ) 1
RPDrummer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αλλα 2 ακομα για να παιξω στον ελληνικό !! Έλα DICE 2
Aristomaxos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 60hz σε gulf και caspian δεν εχω παιξει ποτε ( για classic mode ουτε λογος :/ ) Το χρώμα της πίστας Caspian στο BF3 μ' αρέσει περισσότερo απ' ότι στο BF4. Βέβαια η προσθήκη των πυργίσκων στο 4 είναι μια καλοδεχούμενη προσθήκη. Στη πίστα του Oman αν η μια ομάδα πάρει τη πλειοψηφία των οχημάτων τετέλεσθαι ... Σπάνια θυμάμαι να έχω παίξει αυτόν το χάρτη και να μην ήταν τσόντα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Στη πίστα του Oman αν η μια ομάδα πάρει τη πλειοψηφία των οχημάτων τετέλεσθαι ... Σπάνια θυμάμαι να έχω παίξει αυτόν το χάρτη και να μην ήταν τσόντα. Συνήθως αν έρχεσαι απο θάλασσα, έχεις χάσει. Το ίδιο γίνεται και στην metro. Αν είσαι απο την μεριά της RU που μπαίνει στο μετρο φτάνεις πρώτος στο Β με δεδομένου οτι κάποιος απο την US μερια δεν έχει 5 ssd σε raid0 για να βγει στο 2 δευτερολεπτο και να φτασει στο Β
Jastonas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Introducing A New Way To Play Battlefield, Starting With Battlefield 4 Try out the new Battlefield user interface, designed to improve the experience of playing with friends. Αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά καμιά φωτογραφία με το νέο UI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα