Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; γιατί το μικρόφωνο παίζει παντού κανονικά πχ. Skype εγγραφή φωνής και στο battlefield 4 δεν με ακούνε; καθόλου;

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; γιατί το μικρόφωνο παίζει παντού κανονικά πχ. Skype εγγραφή φωνής και στο battlefield 4 δεν με ακούνε; καθόλου;

Το voip ειναι το alt key. 

Α επίσης, αν το μικρόφωνο ειναι usb, βάλτο ως default συσκευή πριν ανοίξεις το παιχνίδι

Το αυτό.

Είναι δεν είναι usb σύνδεσέ το ΠΡΙΝ ανοίξεις το παιχνίδι η τουλάχιστον πριν πατήσεις να μπείς σε server.

Απο εκει και έπειτα δεν λειτουργεί το voice chat και πρεπει να κλείσει το παιχνίδι τελείως.

Δημοσ.

RPDrummer είχες δίκιο θέλει να πατάς το alt αλλιώς δεν γίνεται, λάθος μου νόμιζα ότι είναι ανοιχτό συνέχεια

Δημοσ.

60hz σε gulf και caspian  δεν εχω παιξει ποτε ( για classic mode ουτε λογος :/ ) 

Το χρώμα της πίστας Caspian  στο BF3 μ' αρέσει περισσότερo απ' ότι στο BF4. Βέβαια η προσθήκη των πυργίσκων στο 4

είναι μια καλοδεχούμενη προσθήκη.

Στη πίστα του Oman αν η μια ομάδα πάρει τη πλειοψηφία των οχημάτων τετέλεσθαι ... Σπάνια θυμάμαι να έχω παίξει αυτόν το χάρτη και να μην ήταν τσόντα.

• Like 1
Δημοσ.

Στη πίστα του Oman αν η μια ομάδα πάρει τη πλειοψηφία των οχημάτων τετέλεσθαι ... Σπάνια θυμάμαι να έχω παίξει αυτόν το χάρτη και να μην ήταν τσόντα.

Συνήθως αν έρχεσαι απο θάλασσα, έχεις χάσει.

Το ίδιο γίνεται και στην metro.

Αν είσαι απο την μεριά της RU που μπαίνει στο μετρο φτάνεις πρώτος στο Β με δεδομένου οτι κάποιος απο την US μερια δεν έχει 5 ssd σε raid0 για να βγει στο 2 δευτερολεπτο και να φτασει στο Β

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...