FedonasP Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 βασικά εγώ τα γυαλιά ηλίου φοβάμαι περισσότερο το αντηλιακό κτλ δεν θα είναι ιδιαίτερη απώλεια (όχι ότι δεν θα με χαλάσει αν το πετάξουν η αν το κλέψουν...) εσύ δηλαδή έχεις πάει μονος σου σε αυτές τις παραλιες?
V for Vagelis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Και μόνος αλλά και με παρέα βουτάμε όλοι ταυτόχρονα συνήθως. Προφανώς δε παίρνω μαζί μου πολύτιμα αντικείμενα, μόνο κλειδιά, το κινητό μου και μερικά κέρματα.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ποτε τα πραγματα χωρις φυλαξη. Προσωπικη αποψη απο τοτε που εκλεψαν (οχι δικα μου) σχεδον μπροστα στα ματια μου σαγιοναρες και καπακι τσαντα θαλασσης (φουλ εξτρα).
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Φαίδωνα αν θέλεις να πηγαίνεις σε παραλίες, πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να σου κλέψουν κάτι. Ότι και να κάνεις πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα. Εκτός κι αν έχεις μαζί σου μόνο 2-3 μικροπράγματα που να χωράνε σε κανένα απ'τα αδιάβροχα δοχεία-τσαντάκια που σου πρότειναν. Αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα αφήνεις και κάποια πράγματα στην παραλία. Ποιός λοιπόν περιμένεις να σου εγγυηθεί 100% ότι δε θα τα κλέψει κάποιος. Εγώ θα σου πώ. Κανείς. Απλά πάς μ'αυτήν την πιθανότητα. Τι να κάνουμε τώρα. Έτσι είναι τα πράγματα. Άμα σου κλέψει κάποιος τα γυαλιά θα δώσεις 100 ευρώ και θα αγοράσεις καινούρια. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Άρα το βγάζεις απ'το μυαλό σου κι άμα γίνει έγινε. Επίσης, ο κλέφτης δε θα σου κλέψει την πετσέτα, το αντηλιακό, ή τα παπούτσια-παντόφλες, γιατί έχουν πολύ μικρή αξία για να ασχοληθεί. Τα μόνα πράγματα που αξίζουν τον κόπο να σκύψει να τα πιάσει, ΑΝ τύχει ένας κλέφτης να περάσει και ΑΝ τύχει να μην είναι δίπλα άνθρωποι και ΑΝ τύχει να μην κοιτάνε προς τα'κεί άνθρωποι, είναι το κινητό και τα λεφτά σου, κι αυτά ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ. Αν τα'χεις όλα έξω να φαίνονται και υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες συνθήκες που σου'πα τότε θα στα κλέψει. Και γι'αυτό πολύ απλά τα βάζεις κάτω από ένα καπέλο, ή κάτω απ'την πετσέτα σου. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι ένας κλέφτης θα κάθεται να ψάχνει κάτω από όλες τις πετσέτες στις παραλίες μήπως βρει γυαλιά. Μπότομ λάιν η 2η παράγραφος. Αλλιώς άμα σε χαλάει κάθεσαι στο σπίτι. υ.γ. και φυσικά ποτέ πολλά λεφτά δε χρειάζεται να το πούμε υ.γ.2 έστω σαν μέτρο προστασίας, τα πράγματα στην περιφεριακή σου όραση
Muchacho Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Αμα εχεις αυτοκινητο-μηχανη αφησε τα περισσοτερα μεσα και παρε μαζι σου το κλειδι και ορισμενα ψηλα που θα τα εχεις στο μαγιο σου....Τον καφε/αντιηλιακο/πετσετα/σαγιοναρα δεν νομιζω καποιος να στα κλεψει Υγ.Στο μελλον θα αφησω κανενα μουφα iPhone και θα περιμενω να εμφανιστει το κλεφτρονι...
xrdim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Θα μπορουσες να εχεις ενα τσαντακι μαζι σου και να ζητησεις απο τυχων μπαρ που θα υπαρχει εκει γυρω να στο κρατησουν (ή τελος παντων να το αφησουν σε καποιο σημειο πισω απο τη μπαρα)
bosei Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Παίρνεις ό,τι θες και παίρνεις μία τσάντα μαζί σου και βάζεις τα πράγματα τυλιγμένα μέσα σε μία πετσέτα μέσα στην τσάντα...φρόντισε να βρεις ξαπλώστρα κοντά σε μεγάλη παρέα. Υ.Γ. αν πας σε παραλίες που πληρώνεις στην αττική (balux, ακτή βουλιαγμένης, ακτή του ήλιου κλπ.) μην ανησυχείς τόσο...δεν πολυκυκλοφορούν τόσες σκατόφατσες όσο στις ανοικτές από παντού σαν αυτήν στον άλιμο ξέρω γω που ό,τι και να γίνει μέσα στην ημέρα θα ακούσεις κάποιον να φωνάζει σε έναν μαύρο να σταματήσει...
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 αυτα τα dry box που βλεπω σε σελίδες με ειδη κάμπινγκ με τσιμούχα στο καπάκι, ειναι τέρμα αδιάβροχα; δηλσδη βουτάς με κινητο μεσα, κάνεις μακροβούτι και βγαίνει αλώβητο το λιντλοσμαρτφοουν απο μεσα;
sstratos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Βρές μια οικογένεια με παιδιά κτλ , και κάτσε δίπλα (οχι πολύ κοντά και σε παρεξηγήσουν 🙄) , και ζήτα τους ευγενικά να ρίχνουν μια ματιά. Αλλα μην κάνεις κανα 3ωρο να βγεις απο το νερό-ειναι γαϊδουριά- και οταν σε ρωτήσουν αυτοί να κάνεις το ίδιο για να ανταποδώσεις. Κάνεις και καμάκι στην μαμά εαν αξίζει 😜 ή αφήνεις το κινητό στο αυτοκινητο και εχεις μαζί σου μόνο bluetooth ακουστικό (εαν ειναι κοντα το αυτοκινητο) 2
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 μην εστιαζεις στην διπλα ξαπλώστρα τύπε μου, μπορει να ειναι σκατοφατσες, μπορει να μην θες να ενοχλήσεις τον αλλον, μπορει να μην υπάρχει ψυχη γύρω, μπορεις να εχεις παρεα αλλα να εχεις διανυσει ενα κάρο χλμ και να θέλεις να ανοιχτειτε με όλη την παρέα στα βαθεια το θεμα ειναι μια "τεχνολογική" λυση περα απο τα ψυχολογικά τύπου "χαλάρωσε κλπ", είτε αυτο αφορά τα boxακια με κλειδί που εχω πέτυχει σε κάποιες οργανωμένες παράλιες είτε αυτα τα στεγανα κουτιά που φαίνονται η ιδανική λύση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τα τελευταία χρόνια, όταν κολυμπάω μόνος, εφαρμόζω το σύστημα «κλειδί πάνω μου». Σύμφωνα με αυτό τοποθετώ όλα τα ‘πολύτιμα’ αντικείμενα (κλειδιά σπιτιού-αυτοκινήτου, πορτοφόλι, κινητό) στο αυτοκίνητο και έχω ένα ανταλλακτικό κλειδί που ανοίγει μόνο την πόρτα (άρα χωρίς κοντρόλ ή immobiliser) πάνω μου όταν κολυμπάω. Στη τσάντα της παραλίας έχω ένα δεύτερο κινητό ελάχιστης αξίας (με συγχρονισμένες τις επαφές) και ένα 10αρικο, σε κέρματα συνήθως. Ο,τι και να μου πάρουν, αντικαθίσταται εύκολα και σχετικά ανέξοδα. 2
Narayan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά βάζω όλα τα τιμαλφή σε μία φθηνή τσάντα πλάτης και την αφήνω πάνω στην ψάθα, ρίχνοντας μια ματιά που και που αν είναι κάποιος κοντά. Αν η τσάντα φαίνεται φτηνιάρικη είναι λιγότερο ελκυστικός στόχος για κλέφτες, αν πάτε τώρα με κάποια North Face κάνει μπαμ από μακριά πως έχετε μέσα κάτι πολύτιμο. Το πορτοφόλι μένει στο αυτοκίνητο, μαζί μου έχω μόνο ψιλά για νερό/αναψυκτικό. Σε αντίθεση με αυτά που έχουν γραφτεί η "θέση" μου στην παραλία είναι μεν κεντρική, αλλά σε καλή απόσταση από τους δίπλα μου. Έτσι, αν κάποιος πλησιάσει τα πράγματά μου γίνεται πιο εύκολα αντιληπτός από εμένα. Η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση πιστεύω είναι η είσοδος σε κάποια παραλία με είσοδο, καλύτερα να δώσω €5 και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Narayan
Pokemon640 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 παίρνεις μερικές από αυτές γύρω από τα πράγματά σου https://www.indiedb.com/games/cpi/images/c4-bomb και αν πλησιάσει κανείς, τον τινάζεις 😂
Mansora Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Που πάτε όλοι εσείς για μπάνιο και έχετε τέτοιο φόβο;
De@th L0rd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μου αρέσει που όλοι σχεδον βλέπετε το αυτοκίνητο σαν χρηματοκιβώτιο. Ενω βλέπεις σπασμενα παράθυρα αρκετα συχνά κ για μερικα κέρματα...😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα