Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κι εκει ξαπλωστρες που τις χρεωνουν 5 ευρω?

εχει κι εκει εισοδο στη πλαζ 20 ευρω?

εχει κι εκει αποτσιγαρα και κουτακια κοκακολα?

εχει κι εκει παρκαδορους?

οταν τα αποκτησετε αυτα τοτε θα λεγεστε πολιτισμενο κρατος με καλο τουρισμο :P

Εσύ άμα δε γουστάρεις να κατουράς στο WC.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εχει κι εκει ξαπλωστρες που τις χρεωνουν 5 ευρω?

εχει κι εκει εισοδο στη πλαζ 20 ευρω?

εχει κι εκει αποτσιγαρα και κουτακια κοκακολα?

εχει κι εκει παρκαδορους?

οταν τα αποκτησετε αυτα τοτε θα λεγεστε πολιτισμενο κρατος με καλο τουρισμο :P

Όχι αγαπημένε μου φίλε,

Οι ξαπλώστρες κυμαίνονται από 1 - 1.5 ευρώ.

Είσοδο δεν έχει ΚΑΜΊΑ ΠΑΡΑΛΊΑ.

Αυτό είναι κάτι που το παλεύουμε και εδώ να μην υπάρχει, θα τα καταφέρουμε!

Όχι δεν έχει παρκαδόρους στις παραλίες μας.

Δημοσ.

Η ενημερωση με εμπορικο αντικρισμα ονομαζεται διαφημιση. Δεν βλεπω να προβαλεις την προσωπικη σου γνωμη; Για το θεμα της ασφαλειας του οδικου δικτυου δεν γραφεις, ουτε για τα μη τουριστικα αξιοθεατα της υπαναπτυκτης επαρχιακης αλβανιας. Αν θες να το συζητησουμε, ανοιξε αλλο θεμα, γραψε την γνωμη σου για την αλβανια και τα τουριστικα αξιοθεατα και τα λεμε.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Ενταξυ το να προβαλει καποιος την χωρα του δεν ειναι κακο πραγμα. Οντως η Αλβανια εχει καποιες πολυ καλες παραλιες και οι τιμες σε καλα ξενοδοχεια ειναι δελεαστικες. Απο φιλους που πηγαν για διακοπες εχω ακουσει καλα λογια, για τις παραλιες βεβαια. Οσο πας προς την ενδοχωρα τα πραγματα αλλαζουν.

Τουρκια-ΜΑυροβουνιο-Αλβανια-Κροατια ειναι χωρες που μας ανταγωνιζονται στο τουριστικο προιον και καλα ειναι να αρχιζουμε να αλλαζουμε μυαλα σε αυτην την χωρα για να μην χασουμε το τρενο. Ειμαστε αλλωστε οι μονοι που εξακολουθουμε να μην παρουσιαζουμε αξιολογη τουριστικη αναπτυξη.

Δημοσ.

Αλβανία - Το νέο "αστέρι" του τουρισμού στην Αδριατική

Η "εμφάνισή" της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη ήταν σταθερά ανοδική, με αποτέλεσμα, πρόσφατα να καταταγεί στην πρώτη δεκάδα των χωρών, που πρότεινε ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet, ως τους προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί. Η Αλβανία, το νέο "αστέρι" της Αδριατικής,

όπως την χαρακτηρίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail (στη διαδικτυακή έκδοσή της), προσφέρει στους επισκέπτες, την ευκαιρία να περιηγηθούν σε πλούσιου, φυσικού κάλλους τοπία και να ανακαλύψουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην όμορφη και φιλόξενη Αλβανία μας!

Φίλε με όλο τον σεβασμό, αν θέλετε να προκόψετε τουριστικά σαν χώρα, ΟΧΙ στους Άγγλους!

Με το που θα έρχονται, θα πρέπει να τους βάζετε σε κάτι ωραία στρατόπεδα συγκέντρωσης απ' την εποχή του Χότζα (δεν μπορεί, θα υπάρχουν) για κανα μήνα, και χωρίς φαγητό αν είναι δυνατόν, και μετά με τις κλωτσιές ξεκουμπίδια στο κωλονήσι τους.

Οι υπόλοιποι θα αλλάξουν προορισμό αυτομάτως.

Δημοσ.

Αντι να μας αφυπνισει λιγο το πρωτο ποστ καθομαστε και «την λεμε» στον καθε γειτονα . Βεβαια το διαίρει και βασιλευε ισχυει απο αρχαιοτατων χρονων. Ας κοιταξουμε να βελτιωθουμε ολοι οπως μπορει ο καθενας ,βεβαιως βεβαιως στο μετρο που ειναι δυνατον να μας αφησουν να βελτιωθουμε, γιατι ο τουρισμος και η ναυτιλια ειναι απ τα μεγαλυτερα πλεονεκτήματα της χωρα μας!

Δημοσ.

Αντι να μας αφυπνισει λιγο το πρωτο ποστ καθομαστε και «την λεμε» στον καθε γειτονα . Βεβαια το διαίρει και βασιλευε ισχυει απο αρχαιοτατων χρονων. Ας κοιταξουμε να βελτιωθουμε ολοι οπως μπορει ο καθενας ,βεβαιως βεβαιως στο μετρο που ειναι δυνατον να μας αφησουν να βελτιωθουμε, γιατι ο τουρισμος και η ναυτιλια ειναι απ τα μεγαλυτερα πλεονεκτήματα της χωρα μας!

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι για την αφύπνιση έγινε το πρώτο ποστ;

Δεν πόσταρε άρθρο της Καθημερινής. Καρτ ποστάλ έβαλε.

Όσο για την τουριστική ανάπτυξη της Αλβανίας και την αντίστοιχη δική μας. Δεν νομίζω ότι μιλάμε για παρόμοια μεγέθη τουριστικής οικονομίας.

Με την δυτική Τουρκία και την νότια Ιταλία πρέπει να συγκρινόμαστε και αυτοί να μας αφυπνίζουν με τις τουριστικές τους δράσεις.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω, απλα νομιζω οτι δεν ενημερωνει για να ενημερωνει.

Και ομορφα μπορει να ειναι και ελκυστικα μπορει να ειναι. Αλλα ο τυπος κανει διαφημιση.

Μπορει να κανω και λαθος.

So fucking what? Διαφήμισε κάποιο ξενοδοχείο? Κάποιο μπαράκι?

Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που εσύ και κάποιοι άλλοι κομπλεξικοί πέσατε να τον φάτε?

Αν εγώ έλεγα τίποτα για τις κωλοπαραλίες τις πελλοπονήσου απο την οποία κατάγομαι και έλεγα "περάστε να ρίξετε καμια βουτιά" θα μου έλεγε κανείς τίποτα?

Αντί να κάτσουν κάποιοι και να δουν οτι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, κάθεστε και βγάζετε το ρατσιστικό σας μένος σε έναν που πόσταρε 10-20-30 φώτος χωρίς να διαφημίζει κάτι συγκεκριμένο πέραν απο τον τόπο του.

Σκεφτείτε το λίγο, όταν θα είστε στην ξαπλώστρα των 15 ευρω και θα κάνετε το μπανάκι σας, περιμένοντας να σας έρθει το πλαστικό ποτηράκι του καφέ των 5 ευρώ...

Δημοσ.

Αν εγώ έλεγα τίποτα για τις κωλοπαραλίες τις πελλοπονήσου απο την οποία κατάγομαι και έλεγα "περάστε να ρίξετε καμια βουτιά" θα μου έλεγε κανείς τίποτα?

Ναι

Δημοσ.

Εαν κανει διαφημιση καποιου πραγματος, νομιζω απαγορευεται απο τους κανονες.

Δεν νομιζω να απαγορευεται η διαφημιση μιας περιοχης.

Με την ιδια λογικη να κλεισουμε το sticky με τις διακοπες.

Το thread ομως πρεπει μπει σε αυτο το sticky και να σβηστει το spam.

Αυτος εξαλλου ειναι και ο λογος υπαρξης του.

Δημοσ.

Επίσης ναι. Και επίσης να ποστάρει την προσωπική γνώμη του και να δεχτεί και να απαντήσει στην κριτική αλλά στο sticky.

Δημοσ.

Επίσης ναι. Και επίσης να ποστάρει την προσωπική γνώμη του και να δεχτεί και να απαντήσει στην κριτική αλλά στο sticky.

Είσαι αυτεπάγγελτος τοποτηρητής και wanna be mod?

Ή απλά γραφικός?

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/434051-πατρινό-καρναβάλι-2012/page__st__110

Δε βλέπω σε τι διαφέρει το παρόν thread.

Δημοσ.

Αμα εχει παει κανεις εκει περα και εχει καποια ουσιαστικη κριτικη να κανει, ας απαντησει.

Εγω απο την στιγμη που δεν εχω παει, το μονο που βλεπω ειναι καποιες ωραιες φωτογραφιες. Τι κριτικη να κανω?

Ασχετο αλλα πεθαινω στο γελιο που γραφει πολυ καλυτερα ελληνικα απο πολλους πατριωτες εδω μεσα :-D

Δημοσ.

Μιας και δουλευω τα τελευταια 5 χρονια στην αλβανια να πω και εγω την γνωμη μου.

Θα ξεκινησω λεγοντας οτι οι φωτογραφιες ειναι ωραιες αλλα στην ουσια δειχνουν τα ιδια μερη απο 10 διαφορετικες γωνιες....

Οι αγιοι σαραντα ειναι μια μουφα.Πραγματικα απο τις πιο ασχημες πολεις που θα δειτε ποτε..?Τα ιδια και το durres που ειναι γεματο απο θεορατες πολυκατοικιες πολλες απο αυτες μισοτελειωμενες.

Σερβις μετριο και απο καθαριοτητα να μην μιλησω καλυτερα

Τα μονα μερη που αξιζουν ειναι αυτα στην περιοχη της χειμαρας.

Ισως ενας Αγγλος να εντυπωσιαστει αλλα ενας Ελληνας με τιποτα.

Ο μονος λογος που καποιος Ελληνας πρεπει να παει για διακοπες στην Αλβανια ειναι οι χαμηλοτερες τιμες και τιποτα αλλο.

Βεβαια να σημειωσω οτι υπαρχει προοδος και ειναι σε καλο δρομο οι Αλβανοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...