Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι αγιοι σαραντα ειναι μια μουφα.Πραγματικα απο τις πιο ασχημες πολεις που θα δειτε ποτε..?Τα ιδια και το durres που ειναι γεματο απο θεορατες πολυκατοικιες πολλες απο αυτες μισοτελειωμενες.

Το Δυρράχιο είναι αυτό;

Δημοσ.

Αν το θέμα μου βρίσκεται σε λάθος κατηγορία, τότε οι διαχειριστές ας το μεταφέρουν! Άπλα δεν μπόρεσα να βρω κάποια κατηγορία με σχετική με φωτογραφίες, τοπία κλπ!

Ευχαριστώ για την κατανόηση και συγνώμη για το λάθος μου!

• Like 1
Δημοσ.

ποσο εχει η βενζινη εκει?

Εδώ θα σε απογοητεύσω, η βενζίνη είναι γύρω στα 20λεπτά φτηνότερη από την Ελλάδα! Δυστυχώς....

Δημοσ.

ρε μλκες μη σκαλώνετε. και διαφήμηση της περιοχής του να κάνει δεν σας είπε σε ποιο ξενοδοχείο να πάτε να μείνετε. εγώ πάντως τις βρήκα πολύ φανταστικές τις φωτογραφίες

Οσο για το τοπικ μια χαρά είναι, σε σχέση με τις μπούρδες που ανοίγει ο καθε ένας για να λύσει τα υπαρξιακά του.

τώρα το αν δε γουστάρω αλβανούς ή πακιστανούς τότε σόρυ αλλά εσείς είστε offtopic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος άνοιγε ένα θέμα ακριβώς σαν αυτό, με μόνη τη διαφορά ότι θα αναφερόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, την οποία θα πρότεινε ως τουριστική επιλογή και της οποίας φωτογραφίες θα παρέθετε, τότε κανείς:

1) Δε θα ασχολείτο με το ...ασυγχώρητο γεγονός, ότι πόσταρε σε λάθος ενότητα.

2) Δε θα ζητούσε ...αποδείξεις για το ότι αυτά που λέει εκπορεύονται από προσωπική εμπειρία.

3) Δε θα έκανε ...report το θέμα (αλήθεια, τι σοβαρός λόγος για να κάνεις report...)

4) Δε θα εντόπιζε προσπάθειες ...διαφήμισης. Το πολύ πολύ να έκανε κάποιο σχόλιο του στυλ: «Ωραία είναι ρε 'συ η Μαδρίτη».

Αυτό που ενόχλησε - η πιθανή διερεύνηση του «γιατί ενόχλησε», αποτελεί αντικείμενο συγκεκριμένης ιατρικής ειδικότητας - ήταν το «Αλβανία»...

...long live hypocrisy (ή, ελληνιστί, καλά κρασιά!)

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ.

Αν κάποιος άνοιγε ένα θέμα ακριβώς σαν αυτό, με μόνη τη διαφορά ότι θα αναφερόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, την οποία θα πρότεινε ως τουριστική επιλογή και της οποίας φωτογραφίες θα παρέθετε, τότε κανείς:

1) Δε θα ασχολείτο κανείς με το ...ασυγχώρητο γεγονός, ότι πόσταρε σε λάθος ενότητα.

2) Δε θα ζητούσε ...αποδείξεις για το ότι αυτά που λέει εκπορεύονται από προσωπική εμπειρία.

3) Δε θα έκανε ...report το θέμα (αλήθεια, τι σοβαρός λόγος για να κάνεις report...)

4) Δε θα εντόπιζε προσπάθειες ...διαφήμισης. Το πολύ πολύ να έκανε κάποιο σχόλιο του στυλ: «Ωραία είναι ρε 'συ η Μαδρίτη».

Αυτό που ενόχλησε - η πιθανή διερεύνηση του «γιατί ενόχλησε», αποτελεί αντικείμενο συγκεκριμένης ιατρικής ειδικότητας - ήταν το «Αλβανία»...

...long live hypocrisy (ή, ελληνιστί, καλά κρασιά!)

Οχι.

Αυτα ολα που λες, ειναι προσωπικες σου πεποιθησεις και αποψεις και δεν μπορουμε να το ξερουμε εαν αυτα που λες, οτι θα γινονταν.

Οποτε μη λες τα μελη που ποσταραν(ή μια μεριδα αυτων) υποκριτες χωρις αληθινους λογους! Μην οριζεις τι θα γινοταν, ετσι ωστε να βρεις επιχειρημα για να τους πεις υποκριτες.

Δημοσ.

Οχι.

Αυτα ολα που λες, ειναι προσωπικες σου πεποιθησεις και αποψεις και δεν μπορουμε να το ξερουμε εαν αυτα που λες, οτι θα γινονταν.

Οποτε μη λες τα μελη που ποσταραν(ή μια μεριδα αυτων) υποκριτες χωρις αληθινους λογους! Μην οριζεις τι θα γινοταν, ετσι ωστε να βρεις επιχειρημα για να τους πεις υποκριτες.

η συμπεριφορα τους ειναι περιεργη μονο και μονο επειδη λεμε για αλβανια.

Να σου πω για κροατια που ειχα 2 φιλους που πηγαν και εχω ενα καρο γνωστους απο εκει?

Δημοσ.

Διασκεδάζω αφάνταστα με τα αντανακλαστικά που βγάζουν κάποιοι οταν ακουν λέξεις οπως Αλβανία - Τουρκία κλπ.

Διασκεδάζω περισσότερο οταν πανε να καμουφλάρουν το κοπμλεξ τους πισω απο εξυπνακίστικο, να χαμε να λεγαμε, χιούμορ.

Τ/S ωραίες φωτογραφίες αλλα το επίπεδο των παροχών πιστεύω πως πρεπει να ειναι υψηλότερο και να αποφεύγετε την αρπακολλατζιδικη νοοτροπία.

Δημοσ.

Οχι.

Προφανώς και αυτά που λέω είναι προσωπικές μου πεποιθήσεις εκτιμήσεις.

Προφανώς και δε μπορείτε να ξέρετε αν θα γίνονταν. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνονταν. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να το λέω; Report me! Της μόδας είναι έτσι κι αλλιώς...

Δε χρειάζομαι επιχείρημα για να χαρακτηρίσω τα γραφόμενα κάποιου. Από τη στιγμή που τα θεωρώ υποκριτικά, το συγκεκριμένο όρο θα χρησιμοποιήσω για να τα χαρακτηρίσω. Αν δεν το έκανα, θα ήμουν εγώ υποκριτής...

(...χωρίς «αληθινούς λόγους»; Πες μου ότι δε θα αναγάγεις και αυτό το θέμα στα ...μαθηματικά!)

Δημοσ.

Εγω ξαναλεω οτι εργαζομαι τα τελευταια 5 χρονια στην Αλβανια τρωω ψωμι εκει και δεν εχω τιποτα τους Αλβανους.

Ο μονος λογος για να παει ενας Ελληνας εκει ειναι για να φαει φτηνα μπαρμπουνια και μακαροναδες με θαλασσινα.

Ο τουρισμος τους βασιζεται σε κοσσοβαρους και σκοπιανους που θαλασσα δεν εχουν ξαναδει και σε daily cruises απο την Κερκυρα.

Εχει και καποια καλα μερη στην Χειμαρα.

Κοιτα να δεις που θα μας πουν και ρατσιστες μερικοι επειδη δεν λεμε οτι η Αλβανια ειναι το ιδανικο μερος για διακοπες....

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς έχουμε γεμίσει από αυτόκλητους φύλακες του έθνους, του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής μαγκιάς. Δεν πρόλαβε να τολμήσει να δημοσιεύσει ένα μέλος φωτογραφίες από την "μιαρή" Αλβανία και βρέθηκαν διάφορα περήφανα ελληνόπουλα να κατατροπώσουν τον άξεστο, ουρλιάζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι πρόκειται για διαφήμιση κι ότι πρέπει να κλειδωθεί, να επέμβουν οι moderators, τα ΜΑΤ, τα ΜΕΑ κλπ.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν τα εξής:

1. Το trolling και η καταστροφή οποιουδήποτε thread δεν μας αρέσει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Η διαχείριση του forum είναι αποφασισμένη να λάβει αυστηρότατα μέτρα για την επιδημία αυτή.

2. Δεν χρειαζόμαστε αυτόκλητους και wannabe moderators ούτε χωροφύλακες, ευχαριστούμε πολύ. Συνεπώς οι διάφορες μαγκιές περί κλειδώματος και μη κλειδώματος ενός thread παρακαλώ να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Εάν θεωρείτε ότι κάποιο thread ή μήνυμα εκφεύγει των κανόνων, στέλνετε αναφορά. Τα υπόλοιπα και περιττά είναι και ενοχλητικά.

Ελπίζουμε τα παραπάνω απλά ζητήματα να έγιναν κατανοητά και να μη χρειαστεί να επανέλθουμε δριμύτεροι. Αλλά σας διαβεβαιούμε ότι, εάν χρειαστεί, θα γίνει κι αυτό.

ΥΓ: Σημειωτέον ότι αφαιρέθηκαν σαράντα τέσσερα πέντε (45) μηνύματα από το παρόν thread.

Καλή συνέχεια. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...