Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι αποκαλεις υποκριτες καποια μελη που ποσταραν εδω περα, χωρις να βασιζεσαι σε αληθινους λογους.

Αυτο ειναι το προβλημα μου.

Το προβλημα του ινσομνια ειναι οτι αποκαλεις υποκριτες καποια μελη που ποσταραν εδω περα.

...για άλλη μια φορά: report me, or live with it!

Ναι σωστα.

Αλλά εαν δεν χρησιμοποιησεις κανενα επιχειρημα στα λεγομενα σου τοτε τα λεγομενα σου ειναι αχρηστα. Δεν εχουν την παραμικρη ουσια.

Εαν πεις κατι και πω εγω "οχι κάνεις λαθος.", δεν εχει κανενα νοημα η προταση μου και τα λεγομενα μου, καθως δεν προσφερω κανενα επιχειρημα για να στηριξω την αποψη μου.

Επιχείρημα χρειάζεται όταν προσπαθείς να αποδείξεις κάτι και να το επιβάλεις ως ισχύον. Εγώ δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα και δε μ' ενοχλεί καθόλου αν τα λεγόμενα μου θεωρούνται, από 'σένα ή τον οποιονδήποτε, άχρηστα ή άνευ ουσίας.

Λέω αυτό που πιστεύω ότι ισχύει. Κάποιοι συμφωνούν μαζί μου και κάποιοι διαφωνούν. Ούτε με τους μεν έχω πρόβλημα, ούτε με τους δε. Εσύ μπορεί να έχεις. Δικαίωμά σου είναι!

Αυτο το λεω εδω και πολλα χρονια εδω μεσα και εχω φαει εξαιτιας αυτου 680989 φορες "μπαν".

Γιατι? Γιατι οι κανονες του ινσομνια δεν επιτρεπουν να μιλας προσβλητικα προς καποιο αλλο μελος ακομη και εαν εχεις επιχειρηματα και λογους για αυτο!

Εγώ, από την άλλη μεριά, δεν έχω φάει ban ακόμα (αν και ποτέ δεν είναι αργά!). Δύο τινά μπορεί ισχύουν λοιπόν:

1) Δεν έχω μέχρι τώρα παραβεί τους κανόνες

2) Έχω κολλητηλίκια με τους mods (ή τους «λαδώνω»...) και κάνουν τα στραβά μάτια.

Μα δεν μπορεις να οριζεις εσυ τι θα εκαναν καποιοι ωστε να βρεις στηριγμα για να τους αποκαλεσεις με καποιον αναλογο χαρακτηρισμο.

Δεν μπορω πχ εγω να σου πω οτι αν βρεις ευκαιρια θα καψεις ενα δασος, το ξερω αυτο, ειμαι σιγουρος.

Αρα: Εισαι εμπρηστης!

Δεν μπορω να στηριχθω σε μια υποθεση(οπως εκανες εσυ τοσες), για να αποκαλεσω καποιον με καποιον χαρακτηρισμο(προσβλητικο) που αποπνεει με το να επραττε συμφωνα με αυτη την υποθεση. ΔΕΝ μπορω!

Δεν μπορω, για να αποδειξω μια προταση Γ(την αληθεια αυτης) και ενω ξερω οτι ισχυει η συνεπαγωγη Β=>Γ, να πω εστω οτι ισχυει η Β αρα θα ισχυει και η Γ, αρα το απεδειξα. ΔΕΝ μπορω!

Πρεπει να αποδειξω οτι ισχυει η Β.

Δεν μπορω να το υποθεσω.

Ετσι και εσυ.....

Δεν μπορεις να υποθεσεις οτι τα μελη θα τα κανανε ολα αυτα ωστε να τους χαρακτηρισεις υποκριτες.

Πρεπει να ανοιξει ενα αντιστοιχο τοπικ, πχ για την Κροατια και εαν το δεις να μην γινεται αυτο που εγινε εδω(κατι που εσυ και μερικοι αλλοι θεωρειτια ρατσιστικη συμπεριφορα), τοτε να μιλησεις περι ρατσιστικης συμπεριφορας.

1) Εσύ δε μπορείς. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ μια χαρά και το έκανα. Αν οι mods πιστεύουν ότι παραβαίνω τους κανόνες του forum, καλώς ας ορίσουν και ας πράξουν τα δέοντα.

2) Αμάν πια μ' αυτές τις ...συνεπαγωγές! Βαρετός έχεις καταντήσει! (Ωχ! Λες να πρέπει να ...επιχειρηματολογήσω και επ' αυτού; Πάλι την πάτησα!...)

3) Εγώ δε μίλησα σε κανένα σημείο για «ρατσιστική συμπεριφορά». Όχι ότι θα διστάσω να μιλήσω γι' αυτή όταν και όπου θεωρώ ότι υφίσταται (χωρίς «επιχειρήματα» και πάλι!)

Για υποκρισία μίλησα...

Μην σου κανει καμια εκπληξη αυτο.

Πολλοι βρισκουν την παραμικρη αφορμη να διαλαλησουν τις αντιρατσιστικες τους πεποιθησεις και το πόσο ελευθερα σκεπτομενοι ειναι.

Ανοησιες φυσικα, καθως συχνοτατα γινεται αυτο που λες. Εαν πεις κατι ρεαλιστικο που ειναι η πραγματικοτητα, που ομως ειναι αρνητικο, θα πεσουν να σε φανε ως ρατσιστη. :eek:

Το οποίο είναι «ρεαλιστικό» και «πραγματικότητα», επειδή ...εσύ συμφωνείς μ' αυτό. Πολύ τα γουστάρω κάτι τέτοια ...ατράνταχτα επιχειρήματα!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Κύριοι, παρακαλώ η προσωπική αντιπαράθεση να λήξει εδώ, εάν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε ανταλλάσοντας pm.

Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

@topic starter

Επειδή το έχω στους προορισμούς μου να πάω στην Αλβανία (αλλά και στην FYROM), εάν θες μπορείς να απαντήσεις μερικές ερωτήσεις.. μιας που σε βρήκαμε; :)

Οι τιμές στα ξενοδοχεία, γενικά, πόσο παίζουν; Για δίκλινο.

Το φαγητό έξω... όχι τίποτα τρελό αλλά ούτε και σουβλάκια. Ένα αξιοπρεπές εστιατόριο... πόσο πάει περίπου το άτομο;

Από μετακινήσεις; Τι θα πρότεινες σε κάποιον; Να φέρει δικό του όχημα; Να ενοικιάσει κάποιο εκεί; Να έρθει με οργανωμένο group;

Thnx!

Δημοσ.

@topic starter

Επειδή το έχω στους προορισμούς μου να πάω στην Αλβανία (αλλά και στην FYROM), εάν θες μπορείς να απαντήσεις μερικές ερωτήσεις.. μιας που σε βρήκαμε; :)

Οι τιμές στα ξενοδοχεία, γενικά, πόσο παίζουν; Για δίκλινο.

Το φαγητό έξω... όχι τίποτα τρελό αλλά ούτε και σουβλάκια. Ένα αξιοπρεπές εστιατόριο... πόσο πάει περίπου το άτομο;

Από μετακινήσεις; Τι θα πρότεινες σε κάποιον; Να φέρει δικό του όχημα; Να ενοικιάσει κάποιο εκεί; Να έρθει με οργανωμένο group;

Thnx!

Οι τιμές στα ξενοδοχεία είναι περίπου 30%-50% πιο κάτω από την Ελλάδα.

Το φαγητό είναι 50% πιο φτηνό από την Ελλάδα.

Από μετακινήσεις, εξαρτάται πια περιοχή της Αλβανίας θα επισκεφτείς όπως και ο σκοπός της επίσκεψης σου!

Αν σε ενδιαφέρει να δεις πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία, θα σου πρότεινα group!

Αν σε ενδιαφέρει να δεις πολλά και διαφορετικά μέρη, το δικό σου αμάξι! Ειδικά άμα πρόκειται για νότια Αλβανία, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και με την γλώσσα!

Αυτά τα ολίγα, αν πρόκειται για ιόνιες ακτές Αλβανίας, μπορώ να σου δώσω πληροφορίες σχετικά με παραλίες που θα νοιώσεις λες και εσύ της ανακαλύπτεις πρώτη φορά!

:-D

Δημοσ.

Οι τιμές στα ξενοδοχεία είναι περίπου 30%-50% πιο κάτω από την Ελλάδα.

Το φαγητό είναι 50% πιο φτηνό από την Ελλάδα.

Από μετακινήσεις, εξαρτάται πια περιοχή της Αλβανίας θα επισκεφτείς όπως και ο σκοπός της επίσκεψης σου!

Αν σε ενδιαφέρει να δεις πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία, θα σου πρότεινα group!

Αν σε ενδιαφέρει να δεις πολλά και διαφορετικά μέρη, το δικό σου αμάξι! Ειδικά άμα πρόκειται για νότια Αλβανία, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και με την γλώσσα!

Αυτά τα ολίγα, αν πρόκειται για ιόνιες ακτές Αλβανίας, μπορώ να σου δώσω πληροφορίες σχετικά με παραλίες που θα νοιώσεις λες και εσύ της ανακαλύπτεις πρώτη φορά!

:-D

Ευχαριστω πολυ για τις πολυ καλες πληροφοριες,φετος θα παω για λιγες μερες φιλοξενουμενος μιας μαθητριας μου,αλλα του χρονου θα παω με φιλους μαλλον. :-D

Μαλλον θα παμε για group του χρονου γιατι παντα με ενδιαφερουν τα πολιτιστικα και αρχαιολογικα μερη. (Απο οτι εχω διαβασει θα ηθελα να επισκεφτω το καστρο Krujë .)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πολυ καλες πληροφοριες,φετος θα παω για λιγες μερες φιλοξενουμενος μιας μαθητριας μου,αλλα του χρονου θα παω με φιλους μαλλον. :-D

Μαλλον θα παμε για group του χρονου γιατι παντα με ενδιαφερουν τα πολιτιστικα και αρχαιολογικα μερη. (Απο οτι εχω διαβασει θα ηθελα να επισκεφτω το καστρο Krujë .)

Παρακαλώ, στην διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη απορία σου!

Σε ποια πόλη της Αλβανίας θα πας φέτος αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Παρακαλώ, στην διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη απορία σου!

Σε ποια πόλη της Αλβανίας θα πας φέτος αν επιτρέπεται?

Μου ειπαν στην πολη Vlore.Ακουσα οτι ειναι πανεμορφη.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι.

Η εμπειρία μου απ τις παραλίες στη Χειμάρα και το Εξαμίλι στους Αγιους Σαράντα ήταν καταπληκτική.

Ευγενέστατοι, πολύ ωραία μέρη, πάμφθηνα.

Οκ η Ελλάδα έχει περισσότερες επιλογές (ειναι και λογικό ως μεγαλυτερη μεσογειακή χωρα με πολλά νησία) κτλ, αλλά και η Αλβανία αποτελεί μια καλή λυση ειδικά τέτοιες εποχές που δεν υπάρχουν χρήματα.

Και το λέω παρόλο που ειμαι τοπικιστης. Ας κοιτάξουν και οι δικοί μας να κατεβάσουν τις τιμές.

Δεν ειναι τυχαίο οτι η Κρητη ειναι ο Νο1 προορισμος αυτη τη στιγμη στην Ελλάδα επειδή οι Κρητικοί έριξαν τις τιμές.

Δημοσ.

Μου ειπαν στην πολη Vlore.Ακουσα οτι ειναι πανεμορφη.

Είναι μια μεγάλη και ωραία πόλη! Αν σε πάει και στις τριγύρω περιοχές για μπάνιο, θα περάσεις πολύ ωραία!

Αν δεν σε πάει η μαθήτρια σου, να της αναφέρεις το Εθνικό Πάρκο της Llogara! Να πάτε και στην κορυφή του Πάρκου, η θέα είναι πραγματικά ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ! Μέχρι και τα φώτα στις ακτές τις Ιταλίας μπορείς να δεις, αν είναι βράδυ με ανοιχτό καιρό!

albanianriviera1.jpg

p1000237va.jpg

48471731777559828480514.jpg

72418110134209048946184.jpg

Δημοσ.

Μια ερωτηση ειχα μαθει απο Αλβανο που εκανε κατι εργασιες εδω οτι τα λυμματα απο τους βοθρους κααληγουνη στην θαλλασσα ισχυει αυτο??

Δημοσ.

Εγω ξαναλεω οτι εργαζομαι τα τελευταια 5 χρονια στην Αλβανια τρωω ψωμι εκει και δεν εχω τιποτα τους Αλβανους.

Ο μονος λογος για να παει ενας Ελληνας εκει ειναι για να φαει φτηνα μπαρμπουνια και μακαροναδες με θαλασσινα.

Ο τουρισμος τους βασιζεται σε κοσσοβαρους και σκοπιανους που θαλασσα δεν εχουν ξαναδει και σε daily cruises απο την Κερκυρα.

Εχει και καποια καλα μερη στην Χειμαρα.

Κοιτα να δεις που θα μας πουν και ρατσιστες μερικοι επειδη δεν λεμε οτι η Αλβανια ειναι το ιδανικο μερος για διακοπες....

τι τιμες? http://www.trivago.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-582/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF#price_region:%22request_ident=&url_hash=207bb901c1545e2228611b3aa87c1c42&path=582&date_range::from=1344722400&date_range::to=1344808800&room_type=7&offset=0&do_available_search=true&include_all=0&path_id_multi_avail=443171,443075,443179,443183,443057,443161,443137,443133,443115,443165,443185,443169,443095,443149,443157&order_by=relevance%20desc&view_type=0&geo_use_distance=0&category_range=0,1,2,3,4,5&category_search_condition=0&limit=25&geo_code::longitude=20.168331&geo_code::latitude=41.153332&overall_liking=0,1,2,3,4&sem_headline=0%22 δεν με εντυπωσιασαν και τοσο αυτες οι τιμες.αλλα δεν ξερω και ποιες θεωρουνται καλοκαιρινες περιοχες.

ποια ειναι τα μερη που διαφημισαν στις ειδησεις προχτες?odisea?

το κακο για τους αλβανους ειναι οτι τα μερη αυτα εχουν αγοραστει νομιζω απο γερμανους-αυστριακους και γι αυτο πανε γκρουπακια εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...