Προς το περιεχόμενο

arbitrage betting 100%winner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με μεσιτικές εταιρείες στο χώρο του στοιχήματος και πόσο μπορούν να ξεπεραστούν τα συνήθη προβλήματα στο arbing. Επεσα τυχαία σε μια διαφήμηση τέτοιας εταιρείας αλλά μου φαινεται επικύνδυνο το τοποθετήσω τα χρήματά μου εκεί.

Έχει κάποιος εμπειρία από την παρακάτω ή ανάλογη εταιρεία?

https://www.premiumtradings.com/gr/index/index/

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με μεσιτικές εταιρείες στο χώρο του στοιχήματος και πόσο μπορούν να ξεπεραστούν τα συνήθη προβλήματα στο arbing. Επεσα τυχαία σε μια διαφήμηση τέτοιας εταιρείας αλλά μου φαινεται επικύνδυνο το τοποθετήσω τα χρήματά μου εκεί.

Έχει κάποιος εμπειρία από την παρακάτω ή ανάλογη εταιρεία?

https://www.premiumtradings.com/gr/index/index/

Εμένα μου μυρίζει «αρπαχτή». Ομορφο site με μεγάλα λόγια, ΑΛΛΑ σχεδόν μηδενικά στοιχεία για το ποια ειναι η εταιρεία, που βρίσκεται και σοβαρά στοιχεία επικοινωνίας. 

Γνώμη μου: Λεφτά μπορείς να τοποθετήσεις, αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν θα πάρεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mε τις 3-4 εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα πλέον μπορούμε να εξασκήσουμε το άθλημα? Γιατί λίγο που το ψαξα δε μπορώ να βρώ αποδόσεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλημερα...Εχω σκεφτει να ξεκινησω να πονταρω σε διαφορες τιμων, σε arbs..Εδω και 2 εβδομαδες περιππου εχω σταματησει να παιζω και ψαχνω να μαθω λεπτομερειες ετσι ωστε να ξεκινησω με σωστη βαση..Θελω να πω πως το βλεπω εγω αυτο το στιλ παιχνιδιου και οποιος φιλος θελει ας μου πει την αποψη του να το συζητησουμε..

Καταρχην να ξεκινησω με τις εταιριες..Λιγες καλες εχουν μενει μετα την αλλαγη του νομου..Kαι νομιζω οτι αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεν αξιζει και τοσο το arbing στην Ελλαδα..Εχω επικοινωνησει προσφατα με William και το γνωστο ανταλλακτηριο της BF, και ρωτησα αν μου επιτρεπουν να παιξω..Η απαντηση ηταν η ιδια και απο τις 2...Δεν μπορω να παιξω, ακομα και αν χρησιμοποιησω vpn θα με αναγνωρισουν και δεν θα μου επιτρεψουν καν να κανω καταθεση, ακομα και αν μετακομισω σε ξενη χωρα που εχουν αδεια λειτουργειας παλι δε θα με αφησουν να παιξω αφου ειμαι Ελληνας..Οποτε 2 απο τις καλυτερες αυτοματως αποκλειονται..

Απο αυτες που εχουν αδεια λειτουργειας πιστευω αξιζουν οι Bet365 Mybet Sportingbet Netbet Stoiximan(κυριως στα 0% γκανιοτα)...Αν καποιος εχει να μου προτενει και καποια αλλη που να ειναι καταλληλη για arbs ας μου το πει..

Απο τις...υπολοιπες πολυ καλη δειχνει η Pinnacle απο πολλες αποψεις, δεν κατεβαζει τα  (υψηλα) ορια , δεν κλεινει λογαριασμους, δεχεται ολους τους παιχτες,ακομα και αυτους που κερδιζουν παντα,  απο οσο τουλαχιστον γραφει στην σελιδα της..Και το κυριοτερο απο οσο την παρακολουθω εχει δυνατες αποδοσεις, πολυ χαμηλη γκανιοτα και προκυπτουν πολλα arbs καθημερινα..

Και με την Unibeτ δεν ξερω, ισως αξιζει.και απο ασο βλεπω βγαζει συχνα arbs .Εχω ακουσει οτι βαζει ορια ομως συντομα..
Τριτη "απο τις υπολοιπες" που σκεφτομαι η inτerweττen.(ακουγεται οτι επιστρεφει συντομα)..Bλεπω οτι βγαζει κι αυτη arbs δυνατες αποδοσεις, Ομως εχω ακουσει διαφορα αρνητικα για αυτην, οτι δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη και εχει κανει διαφορα σε παιχτες και οτι βαζει προμηθεια 5% στο καθαρο κερδος

Αυτα για τις εταιριες,αποκλειω χωρις δευτερη σκεψη Μarathon Stαnjames επειδη  βαζουν ορια σε χρονο μηδεν...Και σκεφτομαι να ξεκινησω με Bet365 Mybet Sportingbet Netbet Stoiximan και Pinnacle Unibet Interwetten

Απαραιτητο μαλλον ειναι και ενα προγραμμα τυπου rebelbetting...Το συγκεκριμενο το εχω κατεβασει( δεν εχω κανει ακομα συνδρομη) και βλεπω οτι βοηθα πολυ,χωρια του οτι σου βρισκει τα arbs σου ανοιγει αμεσως τα σαιτ με τα ματς ετοιμα οποτε πονταρεις πολυ γρηγορα..

Παντως φανταζομαι οτι εκτος απο ολα αυτα χρειαζεται και προσοχη ετσι ωστε να μην φας γρηγορα ορια...Η σκεψη που εχω κανει ειναι οτι δεν αρκει να πονταρεις χωρις δεκαδικα για να μη σε παρουν χαμπαρι,.. Ας μην βαζεις πχ 226.23 και ας βαζεις πχ 225 στρογγυλα εγω νομιζω οτι και παλι θα καταλαβουν καποιον που πονταρει arbs...Πχ κανω μεσα σε εναν μηνα 25 πονταρισματα στην Unibeτ, επειδη και στα 25 απο αυτα προεκυπταν arbs και εβγαινε με τις καλυτερες αποδοσεις παγκοσμιως...Σκεφτομαι οτι μονο και μονο που θα δουν οι traders oτι και τα 25 bet που πονταρα στην εταιρια τους ειχαν την καλυτερη δυνατη αποδοση της αγορας, αμεσως θα καταλαβουν οτι πονταρω και σε αλλες εταιριες και οτι πιθανον να παιζω μονο arbs.( κατι που μπορουν να διαπιστωσουν αν ισχυει αυτο που λενε οτι οι εταιριες επικοινωνουν μεταξυ τους για να τσεκαρουν "υποπτους" παιχτες)

Αυτα ειχα να πω για αρχη, να ξεκαθαρισω οτι με το κειμενο μου δεν εχα σκοπο να κανω επιδειξη γνωσεων, απλα αναφερα καποια πραγματα που γνωριζω η που εχω σκεφτει, και θα ηθελα να τα συζητησω με αλλους παιχτες που γνωρζουν καλυτερα απο εμενα τι γινεται με τα arbs μια και πολλοι φανταζομαι θα το εχετε δοκιμασει και στην πραξη..

Υ.Γ.
Πολυ καλη ερωτηση ηταν πιο πανω αυτο που ρωτησε ο φιλος για τις μεσιτκες εταιριες στοιχηματων, κι εγω θα ηθελα να ακουσω εμπειριες απο ατομα που εχουν ασχοληθει, αν αξιζουν ,αν ειναι αξιοπιστες κτλ

Δημοσ.

Επιδει τωρα δεν εχω πολυ χρονο..

Απλα να σου πω οτι UNIBET και INTERWETTEN δεν δεχονται ΕΛΛΗΝΕΣ για ΝΕΑ εγγραφη. (Η Interwetten ακομα και να ειχες λογιαρσμο δεν σε αφήνει να παίξεις)

Για τα αλλα θα σου απαντισω αργοτερα (σε οσα μπορώ)

Δημοσ.

Επιδει τωρα δεν εχω πολυ χρονο..

Απλα να σου πω οτι UNIBET και INTERWETTEN δεν δεχονται ΕΛΛΗΝΕΣ για ΝΕΑ εγγραφη. (Η Interwetten ακομα και να ειχες λογιαρσμο δεν σε αφήνει να παίξεις)

Για τα αλλα θα σου απαντισω αργοτερα (σε οσα μπορώ)

Στην Unibet εχω λογαριασμο απο παλια, αλλα  εχω να παιξω γυρω στα 2 χρονια εκει και δεν ξερω τι γινεται...Πριν λιγο ειχα μπει στο σαιτ της μεσιτκης εταιριας που ρωτουσε πιο πανω ο apdim123 και μιλησα μαζι τους στο Chat,.Ωραιο ακουγεται να σου δινουν προσβαση σε οποιον book θελεις αλλα αντε να εμπιστευτεις να τους δωσεις ενα σωρο λεφτα με το καλημερα, 500 ευρω μινιμουμ καταθεση ανα μπουκ μου ειπαν και για betfair 1000αρικο και πανω...Οποτε μπορεις απαντησε μου φιλε μου, απο οσο εχω δει απο προηγουμενα μηνυματα σου σε αυτο το θεμα εχεις ασχοληθει πολυ με αυτα..

Δημοσ.

Ρωτας παρα πολλα φιλε μου.

Κανε μου ερωτισεις σε μορφη

1)χχχχ

2)ψψψψψ

3)...

κτλ και θα σου απαντησω σε ολα.

για της μεσιτικες παντως εχω ακουσει τα χειροτερα.. (χωρις να την ξερω ολες) ειχε εμφανιστει και εδω μια ενα καιρο που έταζε λαγους με πετραχήλια (τα 500€ να τα κανεις 5000 σε 1 μηνα).. αλλα δεν ξερω τι εγινε με αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Αξίζει πλέον να ασχοληθείς με το arbitrage?

2) Αν ναι, μπορέις να δώσεις κάποια starter tips?

1)Αν εισαι απο Ελλαδα και εχεις χρόνο ναι. Δεν εχει τοσο μεγαλο κερδος που ειχε αλλα μπορεις να βγαλεις (σιγουρα δεν θα εχει χασουρα).

2)Εχω κανει 2 videos που μιλανε για το αρβ

https://www.youtube.com/playlist?list=PL6w8cf0_MIajqMWMouNFCKH2-x7Tmsnbi

θα τα βρεις εδω.  Ειναι λιγο παλια τα videos αλλα πανω κατω αυτα ισχύουν.

Τα βασικα πραγματα ειναι...

1)Τα πονταρίσματα σε ολες τις εταιριες (πλην της Pinnacle) να ειναι με ολόκληρα ποσα (οχι 128.33 πχ)

2)Ποντάρουμε πάντα σχεδόν ταυτόχρονα (με 2 παράθυρα)

3)Κατα κυριο λογο νυχτερινες ωρες (που δεν αλλαζουν οι αποδοσεις τοσο ευκολα)

4)Εχουμε SKRILL ΠΑΝΤΑ.

Υγ. Diego αν θελεις πες μου τι θελεις να ρωτισεις.

Επεξ/σία από newtech
  • Like 1
Δημοσ.

Για Ελλάδα μπορείς να δώσεις όλες τις εταιρίες που μπορεί να γίνει εγγραφή, ανάληψη και φυσικά arbitrage;

Για μια βδομάδα που παρακολουθούσα bet365, stoiximan, 7epta7, sportingbet, unibet μόνο ένα βρήκα με 0.3%. Δε μου φαίνεται να έχει νόημα δηλαδή για Ελλάδα.

Δημοσ.

Για Ελλάδα μπορείς να δώσεις όλες τις εταιρίες που μπορεί να γίνει εγγραφή, ανάληψη και φυσικά arbitrage;

Για μια βδομάδα που παρακολουθούσα bet365, stoiximan, 7epta7, sportingbet, unibet μόνο ένα βρήκα με 0.3%. Δε μου φαίνεται να έχει νόημα δηλαδή για Ελλάδα.

Φιλε μου για εξηγησε καλυτερα σε παρακαλω τι εννοεις οτι παρακολουθουσες αυτους τους books και βρηκες μονο ενα με 0.3% ... Και γιατι δεν εχει νοημα για Ελλαδα ? Γινε λιγακι πιο αναλυτικος  :-)

Και στην πρωτη γραμμη του κειμενου σου, τι θες να μαθεις ακριβως γιατι με μπερδεψες ...

Δημοσ.

Εγω τωρα βλεπω 8 ματς ολα πανω απο 5% με το μεγαλύτερο να ειναι 8,2% :\

Εχει αρκετες εταιριες που μπορει να μην ειναι στην λιστα (WHITELIST) αλλα δεχονται ελληνες παικτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...