leatherebel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλημέρα forum! Εδώ και λίγο καιρό, όταν έκανα σύνδεση στο hotmail, έβγαζε ένα μήνυμα ότι για λόγους ασφαλείας θέλει τηλέφωνο και εναλλακτική διεύθυνση και ερώτηση ασφαλείας και πίτσες μπλε απ' τη Βιλγαρία. Παρέκαμπτα όμως αυτή την @ρχιδι@΄ πατώντας "προφίλ" και μετά "εισερχόμενα". Σήμερα όμως, μου βγαλε μια σελίδα που μου δίνει μόνο επιλογή εξόδου και δε μου αφήνει περιθώρια παράκαμψης ... Συνέβη μόνο σε μένα ή είναι γενικό;
shodan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Και που είναι το κακό; Αν πρόκειται για το βασικό σου mail δεν θέλεις να είσαι 1000% ασφαλείς ότι δεν θα χάσεις/σου κλέψουν/κλειδώσουν το λογαρισμό σου; Προσωπικά μιας και έχω λογαριασμό hotmail.gr όταν είδα το μήνυμά σου πρόσθεσα και το τηλέφωνό μου, κάτι που δεν υπήρχε σαν επιλογή μέχρι τώρα. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου δεν γνωρίζω αν είναι γενικό το θέμα μιας και πάντα βάζω εναλλακτική δ/νση αλλά και σε φίλους μου έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό το μήνυμα αλλά πάντα το αγνοούσαν. Αν για τον Α ή Β λόγο δεν θέλεις να βάλεις τα στοιχεία σου ή δεν πρόκειται για βασικό λογαριασμό συμπλήρωσε ότι θέλεις στην τύχη.
leatherebel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καταρχάς δε θέλω να δώσω κανένα από τα στοιχεία μου, ψεύτικα στοιχεία είχα βάλει και όταν το έφτιαχνα, αλλά νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) ότι ζητάνε τηλ για να στείλουν κωδικό εξακρίβωσης και άρα δεν έχει νόημα να δώσεις ψεύτικο αριθμο... 1
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν εχεις κατι να φοβασε απο την Microsoft...Ουτε σπιτι σου θα ερθουν ουτε τηλεφωνα θα σε παιρνουν. Δωσε εκει τον αριθμο σου να παει στα κομματια!
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν είναι όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά, δοκίμασε να δώσεις μόνο ένα από αυτά που ζητά.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 δοκιμασε το πιο απλο.πανω πανω πρεπει να σου βγαζει hotmail η mail.αν κανεις κλικ εκει νομιζω σε παει απευθειας στο Inbox σου και στο email σου
leatherebel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το δοκίμασα! Έβαλα μόνο την ερώτηση ασφαλείας αλλά τζίφος! Φίλε CmdShepard85, πιστεύω ότι το διαδίκτυο είναι χώρος ακατάλληλος για έκθεση προσωπικών δεδομένων.
shodan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τώρα θέλεις να κάνουμε τη συζήτηση αν και πως μπορούν να μάθουν ή αν ξέρουν ήδη τα πάντα για εσένα; Τέλος πάντων. Γνώμη μου (και κοινή λογική βασικά) από τη στιγμή που μπαίνεις στο διαδίκτυο και πραγματοποιείς συναλλαγές ή τέλος πάντων έχεις μια δικτυακή παρουσία ότι και να κάνεις (όχι εσύ προσωπικά) από άποψη προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι να είχαμε να λέγαμε. Τέλος πάντων ας μην το πάμε μακριά. Σε εμένα δεν έστειλαν μήνυμα στο κινητό αλλά έπρεπε να το κάνω επιβεβαίωση μέσω μηνύματος που έλαβα στο εναλλακτικό email.
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καταλαβαινω, τα ιδια μου λεγανε οταν προτοβγηκε το ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 υπαρχει και η λυση παντα να αλλαξεις email αν δεν σοθ αρεσουν οι πατεντες.επισης αν δεν θες να βαλεις το δικο σου κινητο οκ χρησιμοποιησε ενος φιλου για να παει σε αυτον το μυνημα και να στο πει.ευχαριστως σου διαθετω το δικο μου νουμερο
leatherebel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τελικά κατάφερα να μπω βάζοντας εναλλακτική διεύθυνση, όνομα pc και ερώτηση ασφαλείας, χωρίς να χρειαστεί να δώσω τηλ! Ευχαριστώ πολύ brothas για την άμεση ανταπόκριση!
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 λογικα και ερωτηση ασφαλειας να βαλεις θα μπορεις να μπεις.οσο θυμαμαι στο δικο μου hotmail εχω δωσει μονο ερωτηση ασφαλειας.ουτε καποιο pc Το εχω ορισει ως secure ουτε τηλεφωνο ουτε εναλλακτικη.και αν εχεις καιρο να μπεις πχ απο www.hotmail.com και μπαινεις απο msn μπορει να δεις μυνημα να σε ρωταει να απαντησεις πχ στην secret ερωτηση.δεν κοιταει η hotmail που σουρνεται το security την μαρανε
leatherebel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δε άρχισε καλά η μέρα σήμερα... Την εναλλακτική διεύθυνση την έφτιαξα σήμερα για να καταφέρω να μπω σ' αυτήν που είχε κλειδώσει. Πάω λοιπόν να μπω πριν λίγο στην εναλλακτική και δεν έμπαινε με τίποτα. Πατάω διαδοχικά "Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας;", "Γνωρίζω τον κωδικό πρόσβασης και το λογαριασμό Microsoft, αλλά δεν μπορώ να εισέλθω", "Αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.", και στο τέλος μου βγάζει αυτη την άκυρη ερώτηση ασφαλείας: "Annenizin dogum yeri" Τη googl-άρω και τι να δώ; http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070727145446AAEXV6O WTF??? Με χακάρανε;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 δεν θυμασαι των κωδικο?μηπως δεν στον hackarane απλα εχει δηλωθει κατα λαθος καμια τουρκικη γλωσσα και για αυτο σε ρωταει στα τουρκικα.δοκιμασε και με αλλο browser να δεις.αλλιως φτιαξε νεο email και δηλωσε το νεο email στο παλιο msn account σαν alternative αμα δεν το χρειαζεσαι αυτο που σε ρωτησε στα τουρκικα.
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλημέρα forum! Εδώ και λίγο καιρό, όταν έκανα σύνδεση στο hotmail, έβγαζε ένα μήνυμα ότι για λόγους ασφαλείας θέλει τηλέφωνο και εναλλακτική διεύθυνση και ερώτηση ασφαλείας και πίτσες μπλε απ' τη Βιλγαρία. Παρέκαμπτα όμως αυτή την @ρχιδι@΄ πατώντας "προφίλ" και μετά "εισερχόμενα". Σήμερα όμως, μου βγαλε μια σελίδα που μου δίνει μόνο επιλογή εξόδου και δε μου αφήνει περιθώρια παράκαμψης ... Συνέβη μόνο σε μένα ή είναι γενικό; Εγώ ακριβώς στην ίδια σελίδα πατάω "αποθήκευση" χωρίς να προσθέσω ΤΙΠΟΤΕ και μπαίνει κανονικά στο mail μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα