stratigos24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Kαλησπερα. Θα παμε ζευγαρι διακοπες καμια 10αρια μερες και θα ηθελα να μου προτινετε καποιο μερος. Θα αναλυσω τι θελω και πως εχει η κατασταση ωστε να βοηθησω και να γινω πιο συγκεκριμμενος. Τις προηγουμενες χρονιες εχουμε παει, Σκοπελο, Ναξο, Σκιαθο, και παλαιοτερα Σαντορινι και Παρο. Εμενα με ενδιαφερει εκει που θα παω να εχει ωραια θαλασσα, καλο φαγητο, ωραια χωρα με στενα να την περπατησεις και καποια νυχτερινη διασκεδαση (να υπαρχει νυχτερινη ζωη δηλαδη, οχι οτι απαραιτητα θα βγουμε σε club αλλα μια φορα αμα σου ερθει να εχει καπου να πας?). Και στη Ναξο πχ που πηγαμε, ειχε 3-4 clubακια στη χωρα, που δεν πηγαμε ουτε μια φορα μεσα σε 10 μερες που ειχαμε κατσει (και ειχαμε νοικιασει μεσα στη χωρα), αλλα ειχε κοσμο εκανες τη βολτα σου με τα ποδια στη χωρα και εβλεπες κινητικοτητα, επινες και το ποτο σου σε κατι πιο χαλαρο και δεν πηγαινες για υπνο απο τις 2 (Σκοπελος πχ). Και τα πραγματα για φετος εχουν ως εξης. Φιλος εχει σπιτι στο Συνεβρο (Ακρατα) που παμε και χειμωνα κλπ και ειναι πολυ ωραια και αυτος θα παει καποιες μερες και λεει να παμε και εμεις και μετα φευγουμε απο εκει για οπου θελουμε. Ναι, αλλα αμα παω εκει, μετα δεν γυριζω παλι πισω για να παω Πειραια να παρω το καραβι να παω καπου στο Αιγαιο. Αρα ή παω Ακρατα 2-3 μερες και εν συνεχεια κανονιζω κατι απο εκει (να παω πχ Πελοποννησο ή να παω Κερκυρα κλπ) ή παω απευθειας καπου απο εδω (να φυγω απο Αθηνα) με καραβι ή οχι. Τι προτινετε? Πειτε μερη που να πληρουν κατα την αποψη σας αυτα που ζητησα παραπανω... Ευχαριστω.
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Κεφαλλονιά ή Λευκάδα. Αλλιώς Κέρκυρα, τα ίδια με τα δυο προηγούμενα αλλά με περισσότερο κόσμο-νυχτερινή διασκέδαση και περισσότερα χιλιόμετρα-έξοδα. Μακριά από Ζάκυνθο (πατρίδα μου). 1
stratigos24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Κεφαλλονιά ή Λευκάδα. Αλλιώς Κέρκυρα, τα ίδια με τα δυο προηγούμενα αλλά με περισσότερο κόσμο-νυχτερινή διασκέδαση και περισσότερα χιλιόμετρα-έξοδα. Μακριά από Ζάκυνθο (πατρίδα μου). Ζακυνθο δεν αρεσει στην κοπελα, εχει παει παλαιοτερα αλλα μιας και λες και εσυ μακρια ειμαστε οκ. Εγω ειχα παει πολυ μικρος δεν θυμαμαι πολλα, περαν απο την παραλια με της χελωνες. Τωρα για Λευκαδα που λες, δεν την ανεφερα και εγω διοτι εχω παει 2 φορες (σπουδαζα ενα χρονο Πρεβεζα και πηγαινα) και ενω οι παραλιες ειναι τελειες, δεν εχει κατι αλλο που να μου αρεσει...ουτε η διασκεδαση, ουτε το πως ειναι η χωρα κλπ. Κερκυρα το σκεφτομαι, αλλα για τις ημερομηνιες που θελω, δεν βλεπω να εχει θεση για το αμαξι απο Ηγουμενιτσα.. Κεφαλλονια τι λες? Εχει ωραια χωρα με στενα κλπ? Απο διασκεδαση (κοσμο δηλαδη στους δρομους)? Χαλκίδα Δεν μαρεσει. Αλλα και παλι και να μου αρεσε για 10 μερες δεν πας νομιζω. 1
maestros134 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Έχω πάει και Κέρκυρα και Κεφαλλονιά και τα 2 έχουν αυτά που ζητάς τώρα ανάλογος αν θέλεις να γυρίσεις και το νησί εγώ ψηφίζω Κεφαλλονιά Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Κεφαλλονια τι λες? Εχει ωραια χωρα με στενα κλπ? Απο διασκεδαση (κοσμο δηλαδη στους δρομους)? Αυτό που ζητάς είναι 100% η Κέρκυρα, η Κεφαλλονιά (όπως και η Ζάκυνθος) την έφαγε άσχημα από τους σεισμούς του '53 και δεν έχει την "παλιά πόλη" που θες. Το Αργοστόλι έναν πεζόδρομο έχει που γίνεται όλο το νταβαντούρι, θα πας 1, θας πας 2, τέλος. Το Ληξούρι το ίδιο, μια πλατεία. Το νησί, όμως, έχει παραλιάρες.
zeniath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Σκύρο, αλλά από nightlife σίγουρα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, μόνο barάκια έχει αλλά από θάλασσές, φαΐ και φύση όσο θες. Επίσης επιτρέπεται και το ελεύθερο κάμπινγκ σε μία παραλία αν σε ενδιαφέρει (ανήκει σαν χορτονομή σε έναν βοσκό ο οποίος αντί να διώχνει τους κατασκηνωτές έφτιαξε εκεί δίπλα μία από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού για να έχουν φαϊ νερό οι κατασκηνωτές και μόνιμη πελατεία αυτός, λίγο πιο μακριά από την παραλία για να μην ενοχλούνται από τους θαμώνες της παραλίας ο κόσμος που κατά κύριο λόγω κάνει κ γυμνισμό) 2
stratigos24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Να ειστε καλα παιδια. Περιμενω και αλλες γνωμες και αλλα μερη. Ευχαριστω πολυ. Αυτό που ζητάς είναι 100% η Κέρκυρα Κριμα ομως που δεν βρισκω διαθεσιμο το αμαξι στο καραβι απο Ηγουμενιτσα. Θα ρωτησω και κανα ταξιδιωτικο... Κεφαλλονιά Το νησί, όμως, έχει παραλιάρες. Λογικο αφου Ιονιο... Σκύρο Mε αυτα που διαβαζω εδω, δεν με πολυψηνει. Βεβαια αλλο τα λογια και αλλο απο κοντα να δεις ενα μερος... http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%E5%EB%EB%DC%E4%E1/21436-%F3%EA%F5%F1%EF%F3-2010-%EC%E9%E1-%EA%F5%EA%EB%E1%E4%DF%F4%E9%F3%F3%E1-%F3%F4%E9%F2-%F3%F0%EF%F1%DC%E4%E5%F2.html
zeniath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Mε αυτα που διαβαζω εδω, δεν με πολυψηνει. Βεβαια αλλο τα λογια και αλλο απο κοντα να δεις ενα μερος... http://www.travelsto...�-��������.html Κάθισα και τα διάβασα όλα τα comments κανένας δεν λέει κακή κουβέντα, πως φτάνεις στο συμπέρασμα αυτό; Γενικά είναι από τα πιο ήρεμα νησιά που έχουμε στην Ελλάδα και από τα πιο καθαρά (λόγω του ότι είναι μέσ'την μέση του Αιγαίου) (Btw ναι είναι η μάνα μου από Σκύρο και προμοτάρω το νησί σε περίπτωση που απορείς γιατί επιμένω αλλά δεν θα κάτσω να σου πω ότι είναι όλα ρόδινα, έχει και τα κακά της αλλά είναι περισσότερο για τους μόνιμους-ημιμόνιμους κατοίκους, γενικά οι τουρίστες δεν έχουν κανένα θέμα και δεν υπάρχουν συμπεριφορές "ο κουτόφραγκος" όπως σε πολλά άλλα νησιά) Btw μέχρι 31/12/2012 έχει η Agean 19 ευρώ Πήγαινε και 9 Ευρώ Γύρνα εισιτήρια (επιδοτούμενα βέβαια) αλλά για αεροπλάνο είναι ότι πιο φτηνό μπορείς να βρεις αυτή την στιγμή
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 .... Δεν μαρεσει. Αλλα και παλι και να μου αρεσε για 10 μερες δεν πας νομιζω. όχι ρε, κάνα 2-3 σαββατοκύριακα είναι αρκετά...
zeniath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Σορρυ αλλά τι να πάει να κάνει κάποιος Χαλκίδα; Να πάει Εύβοια βεβαίως, αλλά Χαλκίδα για πιο λόγο; Δεν έχει κάτι σαν πόλη παρά μποτιλιάρισμα και 2 γέφυρες Τες πα σου προτείνω Κουφονήσια εντελώς άλλη φάση και παραλίες που δεν έχεις δει πουθενά, αλλά είναι πολύ πιο hippie φάση και μιλάμε για νησί (το πάνω που είναι το κατοικημένο) που σε 4 ώρες το κάνεις βόλτα ολόκληρο (3.4 τ.χλμ), αλλά ομορφιά όπως δεν έχω δει πουθενά αλλού
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 stratigos24 δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με το καραβι. εχει αρκετα συχνα πλοια για να ειναι ολα γεματα. ισως αν κοιταξεις αλλες ωρες απο αυτες που κοιτας να βρεις κατι. επισης κοιταξε αν θες για ηγουμενιτσα λευκιμη. σιγουρα θα εχει λιγοτερο κοσμο. ειναι μικρη αποσταση κ μετα εχεις 40λεπτα οδηγηση προς το κεντρο της κερκυρας
benign Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Σκύρο, αλλά από nightlife σίγουρα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, μόνο barάκια έχει αλλά από θάλασσές, φαΐ και φύση όσο θες. Επίσης επιτρέπεται και το ελεύθερο κάμπινγκ σε μία παραλία αν σε ενδιαφέρει (ανήκει σαν χορτονομή σε έναν βοσκό ο οποίος αντί να διώχνει τους κατασκηνωτές έφτιαξε εκεί δίπλα μία από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού για να έχουν φαϊ νερό οι κατασκηνωτές και μόνιμη πελατεία αυτός, λίγο πιο μακριά από την παραλία για να μην ενοχλούνται από τους θαμώνες της παραλίας ο κόσμος που κατά κύριο λόγω κάνει κ γυμνισμό) Σκυρο παω απο μικρο παιδι ,αν οχι καθε χρονο ,καθε 2-3 χρονια,εχω και πολλους φιλους εκει.Φανταστικο νησι για οικογενειες και ζευγαρακια. Τακτικος θαμωνας του μπαρ Καλυψω στην χωρα οπου παιζονται και μεγαλες μαχες σκακιου μπλιτς με μικρο στοιχημα.
kfyros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 κάτσε ακράτα και κάνε εκδρομές.. πολλά τα χιλιόμετρα για ταξίδια. εγώ θα βαριόμουν.
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 μην λέμε ότι θέλουμε, η χαλκίδα είναι ωραίος προορισμός για 3-4 μέρες και πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να πάει (όχι σαν Main επιλογή) δεν είναι μόνο οι παραλίες ξέρετε..., έχει ωραία καταστήματα δίπλα στη θάλασσα, ωραία θέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα