Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη θελω πρωτα να το δοκιμασω πριν την αγορα , μια εκδοση που κυκλοφορει σε τορεντ stand alone Alpha και ειναι 5.75GB  θα παιζει αν την κατεβασω? η πρεπει απαραιτητα να αγοραστει απο Steam?

και κατι ακομα σε imac i7 , 16Gb , και ATI Radeon HD 4850 512 MB  , θα παιζει η να μην το δοκιμασω καν?

δεν θα παίξει online με μαϊμουδίσια έκδοση,και μιας και δεν έχει SP..Δεν ξέρω αν υπάρχουν και σπασμένοι σερβερς..Αλλά μην μπεις στον κόπο.Η κάρτα είναι αδύναμη πολύ για το παιχνίδι αν και είναι μέσα στα minimum,δεν...αστειά specs έχει το παιχνίδι.Ίσως κερδίσεις από την ram κάτι λίγα fps και από cpu,αλλά από κάρτα μην περιμένεις και πολλά,αν ήταν final το παιχνίδι ίσως να έβλεπες μέχρι 30 fps max.Αλλά σε IOS δεν παίζει το παιχνιδι,εκτός και είσαι με bootcamp..

plus δεν επιτρέποντε τέτοιες κουβέντες εδώ,θα μας πάρουν με τις πέτρες!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου παίξει καλά το παιχνίδι. Αλλά και να σου παίξει, λάβε σοβαρά το μήνυμα που σου λέει ότι δεν είναι έτοιμο και ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα....

Δημοσ.

που σου λέει ότι δεν είναι έτοιμο και ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα....

μεγάλη καραμέλα και ΟΠΙΟ αυτό!

Καταραμένο μοντέλο early access,αλλά ετοιμάζεται ο ακτιβισμός του,έρχεται και αυτουνού η ώρα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον απο τα video που ειδα μου αρεσε πολυ το παιχνιδι αυτο και θα το παρω, το ερωτημα μου ομως ειναι αξιζει να το παρω απο τωρα? Η καλυτερα να περιμενω να προχωρησει κι αλλο η υλοποιηση του?

Δημοσ.

θελω να ρωτησω κατι, και ναι καταλαβαινω οτι ειναι alpha ακομα. λοιπον στο ψητο τωρα, ημουν εχθες στο αεροδρομιο και ετσι ξαφνικα οπως μπουκαρα σε ενα κτιριο, ξαπλωσα 3 τυπους κατω και τους πηρα ολο τον καλο εξοπλισμο αφηνοντας εναν τελευταιο τυπο κατω ο οποιος προσπαθουσε να με κανει να βγω εξω πυροβολοντας στον αερα καμπερομενος. περιμενα κανενα μισαωρο μεχρι να φυγει, τπτ αυτος και ξελογκαρα. μπαινω μεσα reset ο χαρακτηρας μ γραφει.... το ιδιο ειχα ξαναπαθει οταν με κυνηγουσε ενας τυπος και ειχα κρυφτει και ξελογκαρα. υπαρχει κανονας οταν σε κυνηγανε, να κρυβεσαι και να τρως μετα wipe?

Δημοσ.

Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό:

1) Έγινε κάποιο σφάλμα στον σερβερ....Σε alpha είναι ακόμα το παιχνίδι.Συμβαίνουν αυτά!
2) Σε σκότωσε πριν "φύγει" ο χαρακτήρας σου από τον σερβερ.Όταν κάνεις logout,ο χαρακτήρας μένει για λίγη ώρα μέσα στον σερβερ(δεν ξέρω πόσο ακριβώς... 1 λεπτό;Κάτι τέτοιο) και μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα ήρθε και σε σκότωσε.

Δημοσ.

Το τσιμπησα και εγω το παιχνιδι.Θα ασχοληθω απο αυριο περισσοτερο.Παντως εχει ολα τα φοντα να γινει κορυφαιος τιτλος.

Δημοσ.

αυτό το παιχνίδι είναι τόσο πολύ καιρό σε άλφα,που άλλα παιχνίδια θα είχαν τελειώσει και την βήτα τους.

Δημοσ.

αυτό το παιχνίδι είναι τόσο πολύ καιρό σε άλφα,που άλλα παιχνίδια θα είχαν τελειώσει και την βήτα τους.

Αφού τους πληρωσαμε να πάνε Έβερεστ και διακοπές τί περιμένεις xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...