Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτο σου την δινει λιγο. Αν θες βρες καποιο αλλο παιδι απο εδω να παιξετε παρεα για να "φτιαχτειτε" για αρχη και μετα να βρεθουμε ολοι μαζι να κανουμε ομαδα. Πολυ πραμα εχει στην Ελεκτρο.

Προς το παρον δεν εχω headset αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα.:)  

Μολις εφαγα ενα μισαωρο ψαχνοντας backpack να χωρεσει τιποτα και για πρωτη φορα βρηκα καραμπινα στο παιχνιδι! Κριμα ομως που crashαρε (δεν ειχε συμβει ξανα) και τα εχασα ολα..

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις εφαγα ενα μισαωρο ψαχνοντας backpack να χωρεσει τιποτα και για πρωτη φορα βρηκα καραμπινα στο παιχνιδι! Κριμα ομως που crashαρε (δεν ειχε συμβει ξανα) και τα εχασα ολα..

Καραμπινα  :confused: :whistle:  Μηπως ητανε Mosin??

Δημοσ.

Δε ξερω αν ηταν η συγκεκριμενη ή αν εχει και αλλες αλλα μοιαζει...:)

Καραμπινα  :confused: :whistle:  Μηπως ητανε Mosin??

Τελικα ειναι mosin!! το εχει κρατησει το save αλλα ακομα ψαχνω σακιδιο πλατης..

Δημοσ.

Δε ξερω αν ηταν η συγκεκριμενη ή αν εχει και αλλες αλλα μοιαζει... :)

Σακιδια πλατης παντα μα παντα βρησκω στην chernogrosk οπως ερχεσαι απο electro σε αυτο το τσιμεντενιο μισοδιαλειμενο κτηριο . Στον τριτο οροφο . 

Δημοσ.

Επειδη με πεταξε το ιντερνετ και τα εχασα ολα (ειχα της παναγιας τα ματια πανω)  πως το επανεφερες?

Δημοσ.

Δεν είναι standard το spot που ξεκινάς. Βρές καμμια πινακίδα να δείς που βρίσκεσαι και μετά άνοιξε τον χάρτη που έδωσε το παιδί πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη με πεταξε το ιντερνετ και τα εχασα ολα (ειχα της παναγιας τα ματια πανω)  πως το επανεφερες?

Επανήλθε μόνο του! Όταν κρασαρε το παιχνιδι, ξαναφορτωσα επιτόπου και παπαλα...Μετά από 5-6 ώρες όμως που άναψε το pc, με πήγε στο ίδιο σημείο σα να είχα κάνει κανονικα save and exit!!

Δημοσ.

Επειδη οπως φενεται τα εχασα τελειως, μετα θα ανεβω βορεια να συναντηθω ξανα με τον Ανδρεα (shadow). Οποιος θελει ας ερθει μαζι μου να φτιαξουμε groupακι.

Δημοσ.

Εγω μετα τις 4 θα ειμαι online οποτε αν σας προλαβω ακολουθω. :)

Και επειδη το ψαχνω ακομα, ενας "οδηγος" για το που θα βρουμε backpacks στο παιχνιδι. :)

http://guides.gamepressure.com/dayz/guide.asp?ID=15661

Και ενα πολυ ωραιο gameplay!

http://www.youtube.com/watch?v=G6FBrgM0cnQ

Επισης μια απορια που εχω!! Εχω ενα 10αρι ταμπλετ και σκεφτομουν να κατεβασω μια εφαρμογη απο το play store για το map του παιχνιδιου...Επειδη λοιπον πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι, το map ειναι ιδιο για τη mod εκδοση και τη standalone??

Γιατι μαλλον η εφαρμογη υπαρχει πριν την ελευση της standalone εκδοσης.:)

Δημοσ.

Εγω μετα τις 4 θα ειμαι online οποτε αν σας προλαβω ακολουθω. :)

Και επειδη το ψαχνω ακομα, ενας "οδηγος" για το που θα βρουμε backpacks στο παιχνιδι. :)

http://guides.gamepressure.com/dayz/guide.asp?ID=15661

Και ενα πολυ ωραιο gameplay!

Επισης μια απορια που εχω!! Εχω ενα 10αρι ταμπλετ και σκεφτομουν να κατεβασω μια εφαρμογη απο το play store για το map του παιχνιδιου...Επειδη λοιπον πρωτη φορα παιζω το παιχνιδι, το map ειναι ιδιο για τη mod εκδοση και τη standalone??

Γιατι μαλλον η εφαρμογη υπαρχει πριν την ελευση της standalone εκδοσης.:)

Ωραια εκεινη την ωρα θα μπω και εγω. Θα σου στειλω στο στεαμ να βρεθουμε και να παμε μαζι. Ο χαρτης απο dayzdb ναι ιδιος με το standalone

Δημοσ.

Υπάρχει χάρτης ingame απλά είναι σε κομμάτια και τα κανεις combine, επίσης πιο εύκολο είναι shft-tab steam browser και τον φορτώνεις εκεί.  Το βιντεάκι με τον τυπά με το τσεκούρι τα έσπασε. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...