Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν άτομα στο forum που παίζουν tichu; Σήμερα έπαιξα για πρώτη φορά και μου άρεσε πολυ! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει online κοινότητα για παιχνιδια tichu ή bridge? Sent from my iPhone using Insomnia
UncleBens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 απο facebook στο search βαλε dod και διαλεξε την πρωτη επιλογη αλλιως dod.gr
maestros134 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Υπάρχει και σαν εφαρμογή στο android Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
epir21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Το tichu ειναι θρησκεία. Ήταν να μην κάνει της αρχή, τώρα κόλλησες άστο!! Όσο για την κοινότητα, υπάρχει μια εφαρμογή για windows που παίζεις, μιλάς κτλπ αλλά λόγο mac δεν την ξέρω. Εγω πάντως σου προτείνω να μάθεις στους φίλους/φίλες σου ώστε να παίζεται live, δεν συγκρίνεται το online με το live..
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 http://www.brettspielwelt.de/Spiele/Tichu?nation=en γερμανικο! ειναι απο τα κλυτερα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ απο αποψη παιχτων. σε ελληνικα 1-2 που εχω δοκιμασει δεν τελειωσα ποτε παιχνιδι γιατι καποιος το αφηνε μετα απο λιγα λεπτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα