Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως το έχω κόψει, αν είναι το ίδιο, πρέπει να είναι κάποιου είδους καθαρτικό αυτό. "Δεν επιτρέπει την απορρόφηση των τροφών" και κάτι τέτοια λέει. Οπότε, σε ταράζει στο τσιρλιό, αυτά που τρως φεύγουν με τη μία, φυσικά σου κόβεται η όρεξη για να μην τρέχεις κάθε 5 λεπτά στην τουαλέτα και επομένως χάνεις κιλά. Αν γουστάρεις τσίρλα, κάποια κιλά θα τα χάσεις λογικά.

• Like 5
Δημοσ.

Γιατί όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση που συνήθως (αν όχι πάντα) είναι και αμφιβόλου αποτελέσματος ?

Δημοσ.

Γιατί όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση που συνήθως (αν όχι πάντα) είναι και αμφιβόλου αποτελέσματος ?

γιατι ειναι ευκολη οπως λες. η πεινα ειναι δυσκολο πραμα. βεβαια μια καλη διαιτα απο διαιτολογο κανει παντα δουλεια και δεν ψοφας.

Δημοσ.

γιατι ειναι ευκολη οπως λες. η πεινα ειναι δυσκολο πραμα. βεβαια μια καλη διαιτα απο διαιτολογο κανει παντα δουλεια και δεν ψοφας.

Βασικά δεν πρέπει να θεωρείται εύκολη λύλη...δεν πιστεύω ότι είναι καν λύση...είναι μέχρι να δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα και να πας μετά στις "δύσκολες" λύσεις. Οπότε απλά σε καθυστερεί από τον σκοπό σου...

Δημοσ.

Βασικά δεν πρέπει να θεωρείται εύκολη λύλη...δεν πιστεύω ότι είναι καν λύση...είναι μέχρι να δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα και να πας μετά στις "δύσκολες" λύσεις. Οπότε απλά σε καθυστερεί από τον σκοπό σου...

ειλικρινα πιστευεις οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραματα εχουν σοβαρα σκοπο να αδυνατισουν; το κανουν για να δικαιολογουν τα κιλα τους και μετα να λενε "δεν μπορω να αδυνατισω με τπτ, τα εχω δοκιμασει ολα"

Δημοσ.

ειλικρινα πιστευεις οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραματα εχουν σοβαρα σκοπο να αδυνατισουν; το κανουν για να δικαιολογουν τα κιλα τους και μετα να λενε "δεν μπορω να αδυνατισω με τπτ, τα εχω δοκιμασει ολα"

Ναι, όντως έχεις δίκιο εδώ...

Δημοσ.

Είναι και η ευπιστία αλλά γενικά το κάθε μαντζούνι -θεραπευτικό,θαυματουργό,ότι θες-το δοκιμάζουν με άνεση κι ας ξέρουν ότι είναι απάτη. .Δεν ξέρω αν είναι εύκολη λύση αλλά η λογική του μαγικού βοτάνου ζει ακόμη.

• Like 2
Δημοσ.

μακρια απο αυτα,παιδια,τσαμπα πεταμε λεφτα ειναι.

ολοι την ξερουμε την λυση για το αδυνατισμα,αλλα οχι να δινουμε λεφτα σε κομπογιανητες.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό μου θυμίζει στυλάκι δεν έπρεπε να φάω το παγωτό και τον καφέ, αλλά θα τα κάψω μέχρι να φτάσω σπίτι και θα κόψω το φαι μην πάρω θερμίδες..

όσο για το τσάι μου ακούγεται απάτη, όπως και το ice tea η lipton πώς σκατά λέγεται, που και καλά πρέπει να πίνεις 2(!) μπουκαλάκια την ημέρα να αδυνατίσεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...