zazik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Το έχετε δει στην τηλεόραση , που βγαίνει μια ξανθιά και κάτι άλλοι , και λένε ότι χάσανε κιλά , το διαφημίζουνε πολύ στην τηλεόραση. Μούφα ή αξίζει? http://www.oikoshopping.gr/videos/SIP&SLIM%20COFFEE%202012.wmv
FilipposMD Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Όπως το έχω κόψει, αν είναι το ίδιο, πρέπει να είναι κάποιου είδους καθαρτικό αυτό. "Δεν επιτρέπει την απορρόφηση των τροφών" και κάτι τέτοια λέει. Οπότε, σε ταράζει στο τσιρλιό, αυτά που τρως φεύγουν με τη μία, φυσικά σου κόβεται η όρεξη για να μην τρέχεις κάθε 5 λεπτά στην τουαλέτα και επομένως χάνεις κιλά. Αν γουστάρεις τσίρλα, κάποια κιλά θα τα χάσεις λογικά. 5
Plug Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Και για δε παίρνεις πράσινο τσαγακι; Ανευ ζάχαρης φυσικά,με λίγο λεμονάκι ή μέλι. 2
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αντίστοιχου επιπέδου αδυνατιστικά. λοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ τελικα υπαρχουν και χειροτεροι απο μενα
bosei Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Γιατί όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση που συνήθως (αν όχι πάντα) είναι και αμφιβόλου αποτελέσματος ?
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Γιατί όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση που συνήθως (αν όχι πάντα) είναι και αμφιβόλου αποτελέσματος ? γιατι ειναι ευκολη οπως λες. η πεινα ειναι δυσκολο πραμα. βεβαια μια καλη διαιτα απο διαιτολογο κανει παντα δουλεια και δεν ψοφας.
DrLo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Να θυμήσω ότι την τύπισσα αυτή την είχαν μαζέψει κάποτε για απάτη ή παραπλάνηση (κάτι τέτοιο).
status Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Cause gag reflect, costs less and it is as unhealthy as the product(s) above.
bosei Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 γιατι ειναι ευκολη οπως λες. η πεινα ειναι δυσκολο πραμα. βεβαια μια καλη διαιτα απο διαιτολογο κανει παντα δουλεια και δεν ψοφας. Βασικά δεν πρέπει να θεωρείται εύκολη λύλη...δεν πιστεύω ότι είναι καν λύση...είναι μέχρι να δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα και να πας μετά στις "δύσκολες" λύσεις. Οπότε απλά σε καθυστερεί από τον σκοπό σου...
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Βασικά δεν πρέπει να θεωρείται εύκολη λύλη...δεν πιστεύω ότι είναι καν λύση...είναι μέχρι να δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα και να πας μετά στις "δύσκολες" λύσεις. Οπότε απλά σε καθυστερεί από τον σκοπό σου... ειλικρινα πιστευεις οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραματα εχουν σοβαρα σκοπο να αδυνατισουν; το κανουν για να δικαιολογουν τα κιλα τους και μετα να λενε "δεν μπορω να αδυνατισω με τπτ, τα εχω δοκιμασει ολα"
bosei Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 ειλικρινα πιστευεις οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραματα εχουν σοβαρα σκοπο να αδυνατισουν; το κανουν για να δικαιολογουν τα κιλα τους και μετα να λενε "δεν μπορω να αδυνατισω με τπτ, τα εχω δοκιμασει ολα" Ναι, όντως έχεις δίκιο εδώ...
μαφαλντα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Είναι και η ευπιστία αλλά γενικά το κάθε μαντζούνι -θεραπευτικό,θαυματουργό,ότι θες-το δοκιμάζουν με άνεση κι ας ξέρουν ότι είναι απάτη. .Δεν ξέρω αν είναι εύκολη λύση αλλά η λογική του μαγικού βοτάνου ζει ακόμη. 2
Kapetanakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 μακρια απο αυτα,παιδια,τσαμπα πεταμε λεφτα ειναι. ολοι την ξερουμε την λυση για το αδυνατισμα,αλλα οχι να δινουμε λεφτα σε κομπογιανητες. 1
trina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 ειλικρινα πιστευεις οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραματα εχουν σοβαρα σκοπο να αδυνατισουν; το κανουν για να δικαιολογουν τα κιλα τους και μετα να λενε "δεν μπορω να αδυνατισω με τπτ, τα εχω δοκιμασει ολα" αυτό μου θυμίζει στυλάκι δεν έπρεπε να φάω το παγωτό και τον καφέ, αλλά θα τα κάψω μέχρι να φτάσω σπίτι και θα κόψω το φαι μην πάρω θερμίδες.. όσο για το τσάι μου ακούγεται απάτη, όπως και το ice tea η lipton πώς σκατά λέγεται, που και καλά πρέπει να πίνεις 2(!) μπουκαλάκια την ημέρα να αδυνατίσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα