Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ νομίζω το ίδιο γάλα/τυρί/χαλβάς/κιμάς/οτιδήποτε είναι. Απλά στο branded προϊόν περιέχεται και το κόστος διαφήμισης, που αν πετύχει, αποδίδει πολλαπλό κέρδος στην εταιρία. Θέλει κότσια να πάρεις το επώνυμο προϊόν σου, που θεωρείται κορυφαίο και να το ρίξεις 50% κάτω λόγω π.χ. της οικονομικής κρίσης. Και οι Έλληνες παραγωγοί έχουν αποδείξει ότι 9 στις 10 φορές θα προτιμήσουν να ανεβάσουν την τιμή και να αρμέξουν περισσότερο λιγότερα πρόβατα, παρά να ρίξουν τις τιμές. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας τους δίνουν απλά την δυνατότητα να συνεχίσουν να έχουν γεμάτες γραμμές παραγωγής με ένα μικρό έστω κέρδος. Από το να μαλώνουν με τους εργαζομένους τους και τα σωματεία επειδή δεν υπάρχει δουλειά, μάλλον προτιμότερο είναι.

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ να πω να αγοράζετε τις κομπόστες Freshona (Γερμανία, Αγγλία και σπάνια Ελλάδα). Καλό πράμα, εγώ τις ετικετάρω, στηρίξτε με ρε xD

Δημοσ.

Πήρα σήμερα βαζακι κάπαρη freshona... Δε ξέρω αν κάνεις κι αυτά :)

Πάντως η κομπόστα ροδάκινο μετράει...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, MikeJ είπε

Πήρα σήμερα βαζακι κάπαρη freshona... Δε ξέρω αν κάνεις κι αυτά :)

Πάντως η κομπόστα ροδάκινο μετράει...

Όχι, εμείς κάνουμε αποκλειστικά κομπόστες. Σαν εργοστάσιο κάνουμε και χυμούς αλλά είναι στο διπλανό κτήριο (eviva αλλά και διάφορα για Μασούτη, ΑΒ, pepsi, coca cola, αν και τα τελευταία συνήθως παίρνουν μόνο την πρώτη ύλη από μας) Τώρα αν κάποιος είναι σε Σλοβακία, Δανία, Σουηδία ίσως, Μεξικό, Κολομβία κλπ να μου πει για να σας πω μάρκες 😂

Δημοσ.
17 ώρες πριν, geodimis είπε

Γνωρίζει κανείς ποιο εργοστάσιο β΄γαζει το ψωμί του Χρυσού Μύλουα;

Δεν ξέρω ποιο εργοστάσιο είναι, αλλά συνήθως είναι κάποιο από Βόρεια Ελλάδα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/6/2018 στις 6:23 ΜΜ, geodimis είπε

Γνωρίζει κανείς ποιο εργοστάσιο βγάζει το ψωμί του Χρυσού Μύλου;

Ο Καραμολέγκος...

Επεξ/σία από dimigar
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...