Προς το περιεχόμενο

BMW Films


paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Δεν ξέρω αν το έχετε υπ'όψιν σας αλλά η γνωστή σε όλους μας αυτοκινητοβιομηχανία BMW σε συνεργασία με τις διαφημιστικές της εταιρείες έχει κυκλοφορήσει οκτώ μικρού μήκους ταινίες (5-8 λεπτών) γυρισμένα από καταξιωμένους σκηνοθέτες και με γνωστούς ηθοποιούς. Ο κοινός παρανομαστής σε όλες τις ταινίες είναι ο ηθοποιός Clive Owen, τα αυτοκίνητα BMW και η βασική υπόθεση: Ο Οδηγός αναλαμβάνει κάθε φορά να οδηγήσει κάποιο πρόσωπο σε συγκεκριμένο τόπο και πάντα... κάτι συμβαίνει. Οι ταινίες είναι μικρά διαμαντάκια και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από 'κανονικές' ταινίες από πλευράς παραγωγής. Τα αυτοκίνητα παίζουν φυσικά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους χωρίς όμως η προβολή αυτή να κουράζει ή να εκνευρίζει τον θεατή.

 

Τα φιλμ έχουν κυκλοφορήσει σε δύο κύκλους (seasons):

 

[*] Ο πρώτος κύκλος έχει ως exetutive producer τον David Fincher (Se7en, Fight Club, Panic Room) και με σκηνοθέτες τους John Frankenheimer (The Manchurian Candidate, French Connection II, The Year of the Gun, Ronin), Ang Lee (Sense and Sensibility, Crouching Tiger Hidden Dragon, The Hulk), Wong Kar-Wai (άγνωστος σε εμάς σκηνοθέτης από το Χονγκ-Κονγκ), Guy Ritchie (Lock Stock and Two Smoking Barrels, Snatch) και Alejandro Gonzalez Inarritu (Love's a Bitch).

 

[*] Ο δεύτερος κύκλος έχει ως executive producers τους Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Thelma & Louise, Hannibal), Tony Scott και Jules Daly (διευθύντρια της διαφημιστικής RSA, Inc.) και με σκηνοθέτες τους John Woo (The Killer, Broken Arrow, Face Off, Mission Impossible II), John Carnahan (νέος ανεξάρτητος αμερικάνος σκηνοθέτης) και Tony Scott (Top Gun, Beverly Hills Cop II, Enemy of the State, Spy Game).

 

Αν θέλετε να δείτε τις μικρού μήκους ταινίες, μπορείτε να τις 'κατεβάσετε' δωρεάν στον υπολογιστή σας από την επίσημη σελίδα της BMW Films. Από εκεί μπορείτε επίσης να παραγγείλετε το DVD που μόλις βγήκε, περιέχει όλες τις ταινίες και κάποια extras (making of, driving techniques) και κοστίζει περίπου 7 (για τα έξοδα αποστολής).

 

Για ρίξτε μια ματιά. <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

ΥΓ: Το θέμα έχει ξαναπασχολήσει το forum εδώ αλλά είπα να το επαναφέρω εν όψει της κυκλοφορίας του 2ου κύκλου των ταινιών αλλά και της κυκλοφορίας του σχετικού DVD. ʼλλωστε ανήκει στον Κινηματογράφο. <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το DVD μου ήρθε πριν μερικές μέρες και πραγματικά αξίζει με το παραπάνω τα 6.50 ευρώ που μου κόστισε.

Μερικά από τα extras που υπάρχουν στο DVD είναι, τα σχόλια των σκηνοθετών γιά κάθε μία από τις ταινίες, ένα "Making of..." γιά κάθε μία σειρά ταινιών, virtual παρουσιάσεις της Ζ4 και αρκετά άλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Κι εγώ το έλαβα την Πέμπτη και το 'χω ευχαριστηθεί δεόντως. Είναι πολύ καλής ποιότητας, με ήχο 5.1, αρκετά extras (making of, σχολιασμούς, trailers) και φυσικά μπορώ να χαίρομαι τις ταινιούλες στην κανονική μου οθόνη κι όχι στον υπολογιστή.

 

Σίγουρα αξίζει τα 6.5 ευρώ! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...