Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία πάνω στην ώρα το γύρισα σε Ινδικό!

Βέβαια στα κλειδαδικα έχει καλύτερες τιμές σε παλιότερους τίτλους ειδικά,όμως θα κρίνω μετά τις εκπτώσεις.

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γεμίσουμε την συλλογή και με άλλα παιχνίδια που δεν θα έχουμε χρονο να παίξουμε ποτε 😂

Επεξ/σία από dalan2007
  • Haha 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

Να γεμίσουμε την συλλογή και με άλλα παιχνίδια που δεν θα έχουμε χρονο να παίξουμε ποτε 😂

Το εχω βαλει οτι ειναι κατι σαν αρρωστια ολο αυτο. Λεμε τις γυναικες για τα ρουχα παπουτσια αλλα και εμεις δεν παμε πισω σε καποια πραγματα. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όποιος ασχολείται με Warframe η DE δίνει δωρεάν το dark sector στο steam.Και με την επικείμενη κυκλοφορία του 1999 update νομίζω αξίζει για κάποιον fan του Warframe να το παίξει.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν αγοράσω (πάλι) την βασική έκδοση αν θα έχω πρόσβαση στο expansion content?
Οκ λέει δε θα πάρω άλλη κόπια, κομπλέ, αλλά what about the extras?

image.png.a0c3fd4cab1de439f0d393043b8cb81b.png

βγαίνει πιο φτηνά να πάρω πάλι το παιχνίδι που περιλαμβάνει και το εξπασιον, παρά να πάρω το εξπανσιον

κανονικά θέλει έτσι:

image.png.e7dd924035e56cf057f4d958925784f5.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ωχ, ωχ, ωχ.

Για να δούμε. Ένα που με ενδιαφέρει σοβαρά είναι ήδη στο -30% (και λήγει σε 10 ώρες και κάτι η προσφορά, απίθανο να το ξαναβγάλουν σε μεγαλύτερη έκπτωση) κι έχω μετά ένα που δεν βγήκε στις προηγούμενες εκπτώσεις καθόλου.

Κανονικά, με τέτοιο backlog, τόσο περιορισμένο χρόνο για gaming και τόσα παιχνίδια στο top 10 της wishlist μου για το 2025 (αν και το πρώτο πήγε για φθινόπωρο, δυστυχώς και έχω και κάμποσα σε TBA) δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ.

Εντωμεταξύ, ευτυχώς (για το πορτοφόλι μου) και δυστυχώς (για τις ελπίδες που είχα) αρκετοί τίτλοι που περίμενα το 2024 δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, από καθόλου έως ελάχιστα (Broken Roads, Capes, Goblin Stone, Mirthwood, Flint).

Y.Γ. To τελευταίο διάστημα έχει κελαηδήσει τελείως η wishlist μου. Στην αρχή την εμφάνιζε expanded ενώ την είχα πάντοτε condensed, τώρα μου εμφανίζει κάποιες εκπτώσεις ενώ του ζητάω ranked. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κοντά στις δύο ώρες από την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων στο Steam, ακόμη δεν έχω καταφέρει να δω τη wishlist μου, για να τσεκάρω τιμές.

Εμφανίζει -με αρκετό ζόρι- την αρχική σελίδα και τη βιβλιοθήκη, και ως εκεί.

Όλα τα άλλα είναι off.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...