Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όχι όμως και καλύτερη ποιότητα σε αυτό που βλέπεις (έχω παίξει και με τα 2). Viewing angles etc (αλλά ας μην αρχίσουμε τη συγκριση τώρα μεταξύ retina, super lcd, super amoled, super amoled plus γιατί ξεφύγαμε που ξεφύγαμε... ) η "Retina" είναι IPS Panel, ότι έχει δλδ και το LG Optimus LTE, αν δεν κάνω λάθος το Rezound είναι με PVA... πάνω κάτω η ποιότητα εικόνας είναι ίδια, απλά τα άλλα 2 έχουν μεγαλύτερο ppi... Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι τα Mac είναι καλύτερα για παιχνίδια ή που αγοράζει Mac για να παίζει παιχνίδια; Όχι. Άρα πού κολλάει αυτό που γράφεις; Παιχνίδια της προκοπής, υπάρχουν πάρα πολλά πάντως για Mac (Starcraft, Bioshock, Civilization, Witcher, Half Life, Sims, Star Wars, Diablo, Football Manager και πολλά πολλά ακόμη). Κάποια είναι παλιά, αλλά εξακολουθούν να είναι όχι απλά της προκοπής, αλλά κλασικά διαμάντια. Για άλλη μια φορά, μιλάμε για τον χρήστη που θα θελήσει απλά να παίξει που και που κανένα παιχνιδάκι. Δεν νομίζω να τον χαλάσουν τόσες παιχνιδάρες που υπάρχουν. μην αρχίσεις με τα νούμερα και τις επιδόσεις, θα φωνάξω τον haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όχι. Σκάω λεφτά για να κάτσουν κάποιοι να ασχοληθούν με όλες αυτές τις "λεπτομέρειες" που θα μου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Και αν αυτά τα πράγματα ήταν τόσο αυτονόητα, θα τα είχαν κάνει όλοι εξ' αρχής. Δε θα περιμέναν την Apple και δε θα έκαναν τα παρακάτω λάθη στο σχεδιασμό τους. Οπως πχ να πρέπει να κατεβάσεις vmware fusion , να εχεις dualboot για αναβάθμιση,λειτουργιά gps-smartphone κλπ να παίξεις κανένα lol αν το σηκώνει το άτιμο και πάει λέγοντας. Εγω σκάω λεφτά γιατι ξέρω που θα τα σκάσω οταν με περιορίζει το οποιοδήποτε λογισμικό το αλλάζω. Αρα μπροστά στη χρήση που κάνεις εσύ με τα pc - smartphone εγώ είμαι guru καθώς κανω περισσότερα πράγματα με καλύτερη επίδοση και λιγότερα χρήματα ετσι για να τα φαω στα μπουζούκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν η apple είχε κάνει "αυτά που έπρεπε"' date=' δεν θα ήταν η Apple αλλά μια ακόμη εταιρία από τις πολλές! Ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η εταιρία κάνει τη διαφορά που αποτυπώνεται και στις συσκευές της (με τις όποιες ελλείψεις) και αυτή η "διαφορά" είναι που μου αρέσει![/quote'] Οκ. Σε αυτά που έπρεπε να είχε κανει νωρίτερα αν ήθελε να μη πέσουν τα ποσοστά της τόσο, ανάφερα πριν την μεγαλύτερη οθόνη. Εσι λοιπόν διαφωνεις και γραφεις ότι αν μεγαλώσει την οθόνη θα γίνει μια απο τις πολλές εταιριες.. Δηλαδή τώρα που (σύμφωνα με ολες τις πληροφορίες τουλάχιστον) θα το βγάλει επιτέλους το iphone με τη μεγαλύτερη οθόνη, έστω πολυ καθιστερημενα, να υποθέσω ότι ειναι αρνητικό για σενα.. Δε μπορεί να ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα.. Ή ήταν αρνητικό τοτε, ή τώρα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 To retina ειναι για τα ppi και μονο! Το viewing angle σε ολα τα smartphone(+4s) δε προσεξα καμια διαφορα! Προφανώς δεν προσέχουμε τα ίδια πράγματα. Επίσης δεν αρκεί απλά ο αριθμός των pixel αλλά και η δομή τους (βλέπε διάφορες super amoled με retina κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Προφανώς δεν προσέχουμε τα ίδια πράγματα. Επίσης δεν αρκεί απλά ο αριθμός των pixel αλλά και η δομή τους (βλέπε διάφορες super amoled με retina κλπ). IPS είναι ξαναλέω, τπτ "σπουδαίο"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ο βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να διαβαστεί το παρακάτω, το οποίο έχει δημοσιευτεί τόσες φορές από τον billdanos, δεν είναι για να καταλάβει κανείς ότι πράγματι η Samsung αντιγράφει την Apple, αλλά για έναν πολύ σπουδαιότερο λόγο: μπας και καταλάβετε πόσο μη-αυτονόητο πράγμα είναι οι ιδέες της Apple για τη λειτουργικότητα των συσκευών της. Και δε μιλάω μόνο για το iPhone, αλλά και για τους Mac. Έχω σιχαθεί να ακούω σε συζητήσεις επιχειρήματα του στυλ "το PC πιάνει τόσα frames και έχει τάδε απόδοση ενώ τα Mac χαμηλότερη, άρα σκας λεφτά χωρίς λόγο". Όχι. Σκάω λεφτά για να κάτσουν κάποιοι να ασχοληθούν με όλες αυτές τις "λεπτομέρειες" που θα μου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Και αν αυτά τα πράγματα ήταν τόσο αυτονόητα, θα τα είχαν κάνει όλοι εξ' αρχής. Δε θα περιμέναν την Apple και δε θα έκαναν τα παρακάτω λάθη στο σχεδιασμό τους. http://www.scribd.com/doc/102317767/Samsung-Relative-Evaluation-Report-on-S1-iPhone Αυτό ακριβώς. Και άντε τώρα να εξηγήσεις σε μερικούς πως η αξία μιας συσκευής δεν προκύπτει μόνο από το κόστος των κομματιών από τα οποία αποτελείται! Τα ζυγιζουμε όλα και βγαίνει το κόστος ανα ...κιλό! Οκ. Σε αυτά που έπρεπε να είχε κανει νωρίτερα αν ήθελε να μη πέσουν τα ποσοστά της τόσο, ανάφερα πριν την μεγαλύτερη οθόνη. Εσι λοιπόν διαφωνεις και γραφεις ότι αν μεγαλώσει την οθόνη θα γίνει μια απο τις πολλές εταιριες.. Δηλαδή τώρα που (σύμφωνα με ολες τις πληροφορίες τουλάχιστον) θα το βγάλει επιτέλους το iphone με τη μεγαλύτερη οθόνη, έστω πολυ καθιστερημενα, να υποθέσω ότι ειναι αρνητικό για σενα.. Δε μπορεί να ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα.. Ή ήταν αρνητικό τοτε, ή τώρα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Η οθόνη του νέου θα μεγαλώσει με τροπο που θα εξακολουθεις να το χειριζεσαι εξίσου άνετα με το ένα χέρι! Και αυτό γιατί κάποιος σκέφτηκε να μελετήσει τη σωστή αναλογία & μέγεθος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όχι μία η δύο αλλά οκτώ συνολικά συσκευές της Samsung ζητά από το Tοπικό Δικαστήριο της B. Καλιφόρνια να πάψουν να κυκλοφορούν η Apple. Μάλιστα, ενώ είχε περιθώριο να υποβάλει το έγγραφο μέχρι τις 29 του μήνα, φαίνεται ότι είχε ήδη έτοιμο. Βέβαια η απαγόρευση λογικά δεν θα απασχολήσει τον κορεατικό κολοσσό. Ακόμη και αν εφαρμοστεί πλήρως, αφορά μοντέλα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερο μερίδιο στις πωλήσεις της. Πρόκειται δηλαδή για παλιότερους κωδικούς. Το Galaxy SIII για παράδειγμα δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη λίστα. Παρόλα αυτά αποτελεί οπωσδήποτε μια σημαντική, ηθικά τουλάχιστον, νίκη για την Apple. Οι συσκευές που ζητά η εταιρεία του Cupertino να αποσυρθούν, είναι οι εξής: Galaxy S 4G Galaxy S2 (AT&T, Skyrocket, T-Mobile) Galaxy S2 Epic 4G Galaxy S Showcase Droid Charge Galaxy Prevail πηγή: proho.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Η οθόνη του νέου θα μεγαλώσει με τροπο που θα εξακολουθεις να το χειριζεσαι εξίσου άνετα με το ένα χέρι! Και αυτό γιατί κάποιος σκέφτηκε να μελετήσει τη σωστή αναλογία & μέγεθος! Α, οκ. Γιατί τόσα χρονια υποτίθεται ότι μονο οι 3.5 ίντσες και μονο στις συγκεκριμενες διαστάσεις ήταν η μαγική συνταγή που το πετύχαινε αυτό.. Κοιτα να δεις που τελικά υπάρχουν και άλλες μαγικές συνταγές... Δεν ειμαι apple hater και ούτε θέλω να γίνω. Ακόμα εχω το 3gs , που στην εποχη του ήταν 2 επίπεδα πανω απο οποιοδήποτε android, παρα τις ελλείψεις του. Είχε κάτι "μαγικό" σε σχεση με τον τοτε ανταγωνισμό, και ας μην το καταλαβαίνουν οσοι δεν είχαν ποτε iphone. Η apple όντως είχε προσέξει ένα σωρο μικρολεπτομέρειες, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματια. Το καταλαβαίνες με την καθημερινή χρηση, ποσο πολυ είχε ψαξει την κάθε μικρολεπτομέρεια και ποσο πολυ τελικά όλα αυτά δημιουργούσαν μια τρομερή εμπειρια χρησης. Στη συνέχεια αντιγράφτηκε τόσο πολυ απο ολους (αλλα ποιο πολυ απο τη samsung), που ολες αυτές οι λεπτομέρειές υπάρχουν σημερα σε όλα τα καλα android. Πχ το sgs2 , ένα παλαιο πλεον κινητό, ειναι ένα επιπεδο πανω απο οποιοδήποτε iphone στα περισσότερα ,και στην συνολική εμπειρια χρησης. Δε συζητάμε καν για sgs3 κλπ. Το να θεωρούμε "magical" κάθε διαφοροποίηση της apple πριν τη δουμε καν, δείχνει αν μη τι αλλο προκατάληψη. Ειμαι απολύτως σίγουρος ότι αν πχ η sony είχε βγάλει ένα αλλο καδρο οθόνης (ακριβώς το ιδιο που θα βγάλει η apple), πριν την apple, ανάθεμα και αν θα το θεωρούσε πλεονεκτημα κανένας apple users. Γιατί κάθε διαφοροποίηση της apple το θεωρείτε εκ τον προτέρων ότι ειναι καλο; Μπορεί να ειναι, μπορεί και να μη ειναι. Δυστυχώς η apple εχει φτασει πολλές φορές στο αλλο ακρο. Να αλλάζει κάτι απλα για να το αλλαξει. Χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα καλύτερό. Και το ωραίο ειναι ότι με τη δύναμή της αυθυποβολής, ο apple user, νομιζει ότι αυτή η αλλαγή καδρου προσφέρει σημαντική βελτιωση στην εμπειρια χρησης χωρίς να παίρνει χαμπάρι ότι και το παλαιο καδρο να αφηνε το ιδιο θα ήταν... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ακριβό δεν θα έλεγα, αλλά δεν είναι και η υπέρτατη συσκευή, όσο και αν σας έχει κάνει το Κοπερτίνο να πιστεύετε, συν ότι οι χρήστες της apple δεν διακρίνονται για την νοημοσύνη τους. ;ρ Αν είσαι και εσύ χρήστης apple, τότε τα λεγόμενα σου περί νοημοσύνης νομίζω ότι έχουν βάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι ακριβο για σενα ε? δεν μπορεις να το αγορασεις? καλα δεν ειναι κακο μην ντρεπεσαι δεν υπαρχει κανεις λογος να βριζεις. Επιτέλους και ενας πλούσιος σε αυτη τη χώρα. Εσένα περιμένουμε αγόρι μου να πτωχεύσεις για να το χρησιμοποιήσει η χώρα. Πωπω τι λες τώρα ιδιο με το iphone είναι lol Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από egw_eimai_re Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οπως πχ να πρέπει να κατεβάσεις vmware fusion , να εχεις dualboot για αναβάθμιση,λειτουργιά gps-smartphone κλπ να παίξεις κανένα lol αν το σηκώνει το άτιμο και πάει λέγοντας. Εμ... εγώ και 5-10 γνωστοί μου χρησιμοποιούμε Mac εδώ και κάμποσα πλέον χρόνια, και δεν έχω ιδέα τι είναι το vmware fusion (αν και το έχω ακουστά), πόσο μάλλον να μου είναι και απαραίτητο. Η αναβάθμιση με dual-boot σε τι σε χάλασε ακριβώς; Στο ότι είναι πολύ καλύτερη από το να πρέπει να κάψεις δισκάκι που ενδεχομένως δεν έχεις γιατί έχεις να χρησιμοποιήσεις DVD εδώ και 3 χρόνια; Τα άλλα που γράφεις, είναι ακατανόητα (όπως και τα πρώτα εδώ που τα λέμε). Εγω σκάω λεφτά γιατι ξέρω που θα τα σκάσω οταν με περιορίζει το οποιοδήποτε λογισμικό το αλλάζω. Αρα μπροστά στη χρήση που κάνεις εσύ με τα pc - smartphone εγώ είμαι guru καθώς κανω περισσότερα πράγματα με καλύτερη επίδοση και λιγότερα χρήματα ετσι για να τα φαω στα μπουζούκια. Να είσαι όσο γκουρού θέλεις και σκασίλα μου αν είσαι περισσότερο από μένα και βεβαίως να συνεχίζεις να αγοράζεις PC, είναι φανερό ότι σου ταιριάζει περισσότερο, όπως και σε πολλούς άλλωστε. Αυτά τα περί "smartphone pc" να μη γράφεις, όμως, γιατί εγώ τη δουλειά μου την κάνω άψογα στον Mac και δεν αφορά σαχλαμαρίτσες, αλλά σοβαρότατα έργα, χωρίς κανένα περιορισμό. Άλλωστε πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Mac. Κάτι που μας φέρνει στο επόμενο θέμα: οι χρήστες της apple δεν διακρίνονται για την νοημοσύνη τους. ;ρ Μερικοί ανόητοι άνθρωποι, που χρησιμοποιούν Mac, γιατί δεν έχουν την ευφυία του status: Douglas Adams Richard Dawkins Gabriel Garcia Marques Stephen Sondheim Darren Aronofsky Francis Ford Coppola Kevin Smith Κάτι τύποι στη Microsoft ...και φυσικά εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι τα Mac είναι καλύτερα για παιχνίδια ή που αγοράζει Mac για να παίζει παιχνίδια; Όχι. Άρα πού κολλάει αυτό που γράφεις; κολαει στου οτι ολα ειναι θεμα προσωπικων απαιτησενω απο ενα μηχανημα. ο αλλος αμα θελει να παιξει παιχνιδια θα παρει ενα PC αντι για ενα Mac,γιατι το PC εχει μεγαλυτερη ιπποδυναμη και πλουσιοτερο content. εσυ που θες ενα plug n play υπολογιστη για να κανεις την δουλεια σου ξεγνοιαστα,θα παρεις ενα Mac. ο αλλος που θελει απλως να σερφαρει στο ιντερνετ,ισως προτιμησει ενα tablet η ενα laptop. Ο καθενας εχει τις δικες του προτιμησεις και αναγκες και ειναι ευτυχημα που εχουμε μια μεγαλη ποικιλια μηχανηματων που καλυπτουν ολο αυτο το φασμα. Παιχνίδια της προκοπής, υπάρχουν πάρα πολλά πάντως για Mac (Starcraft, Bioshock, Civilization, Witcher, Half Life, Sims, Star Wars, Diablo, Football Manager και πολλά πολλά ακόμη). Κάποια είναι παλιά, αλλά εξακολουθούν να είναι όχι απλά της προκοπής, αλλά κλασικά διαμάντια. Για άλλη μια φορά, μιλάμε για τον χρήστη που θα θελήσει απλά να παίξει που και που κανένα παιχνιδάκι. Δεν νομίζω να τον χαλάσουν τόσες παιχνιδάρες που υπάρχουν. καλα αστο αυτο τωρα, γελανε και οι πετρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Αν συνεχίσετε έτσι απλά θα κλειδώσει (αν και μερικοί αυτό προσπαθείτε να κάνετε κάθε φορά...) Evil mode on: Κοπερτίνο όπως λέμε αντίστοιχα Ντεϊβιντ Κούπερφιλντ; Επίσης: http://gizmodo.com/5938468/samsung-is-now-copying-os-x-dock-will-they-ever-learn 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentzik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το προφανές σε αυτή την είδηση είναι οτι οι δυο εταιρείες κάπου δεν τα βρήκαν στα λεφτά και πήγαν στα δικαστήρια.Η Αμέρικάνικη δικαιοσύνη προφανώς και δικαίωσε την Apple αφού η Αμερική στηρίζει με νύχια και με δόντια τις εταιρίες της (και καλά κάνει...) H Samsung θα πάρει λογικά πίσω το κάτι της της απο αυτή την ιστορία. Αν είχαμε πόλεμο οπως αφήνουν να εννοηθεί στην είδηση, ο κολοσός Samsung θα έπαυε να δίνει ολοκληρωμένα στην Apple και κάθε τί που έχει πατέντα αυτής. Έτσι όλη η σειρά συσκευών i-κάτι θα έβγαινε εκτός αγοράς. Κατα τα άλλα δυστυχώς για όλους εμάς που έχουμε μέχρι Galaxy S2 μάλλον θα αποχαιρετήσουμε το support αφού με αυτή την ευκαιρία η Samsung θα πετάξει "νεες" συσκευές στην αγορά ... (για να φάνε ψωμάκι όλοι...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperlost Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Κλειδωστε το να τελειωνει... Στις τελευταιες σελιδες, προσπαθωντας να βρω νεα, διαβασα για την καλα ανωτεροτητα του os x και το λογο που δινει τα λεφτα του καποιος για imac/macbook.. Λες και μας νοιαζει... Ανοιξτε αλλο θεμα. Ευκολο ειναι. Μπορω και εγω να περιγραψω αναλυτικα και εκ πειρας ποσο δυσκολο ειναι να χρησιμοποιησεις macbook/imac σε ενα εταιρικο περιβαλλον οταν οι αλλοι γυρω σου χρησιμοποιουν windows μονο και οι εταιριες ξυνουν τα @@ τους για ατομα σαν εσενα που δεν ανηκεις στους επαγγελματιες φωτογραφους ή γραφιστες... Διαβασα παραπανω οτι οσοι δεν εχουν λεφτα δεν αγοραζουν iphone... Δηλαδη ολοι αυτοι που παιρνουν τωρα τα σ3, επαιρναν τα σ2 και note αμεσως οταν ειχαν βγει σε τιμες παραπλησιες με το iphone τι ειναι? τσαμπατζιδες? υπαρχουν και ανθρωποι που επειδη εχουν τις δουλειες τους (ακομα...) και δεν τους νοιαζει η μεταπωλητικη αξια, δεν πεθαινουν για το ποσα θα βγαλουν πουλωντας τη παλια συσκευη... Τι σε νοιαζει εσενα αν ο αλλος το αγορασε 600 τοτε ή στα μισα τωρα στη τελικη? Κλειδωστε το να τελειωνει... Ξαναλεω, ριξατε πολυ φαγητο στις σπηλιες αποτομα και βγηκαν ολα μαζι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα