Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω ένα πρόγραμμα έστω και με πληρωμή που να μου επαναφέρει μερικά αρχεία (συγκεκριμένα project από το Cinema 4D) και μερικά άλλα τα οποία δεν με ενδιαφέρουν και τόσο αλλά αμα σωθούν καλός...

Δημοσ.

Όταν λες φορμάτ τι ακριβός έκανες;Ξαναπέρασες τα windows από πάνω;;; Τότε τα γνωστά που θα έβρισκες και αν διάβαζες ,μερικές σελίδες(της τελευταίες 3-4 π.χ.) από το Τα έχασα όλα;; (παρεμπιπτόντως σε λάθος τομέα είσαι)

Τα προγράμματα είναι

active@file recovery

recover my files

get data back

και άλλα πολλά.

Δημοσ.

Εκεί που επιλέγεις δίσκο πάτησα διαμόρφωση...Σε ευχαριστώ θα τα κοιτάξω.

Αν δεν έκανες τίποτα άλλο,δεν είναι δηλαδή δίσκος με το λειτουργικό και τώρα απλά τον βλέπει σαν «άδειο» ή σου λέει να κάνεις διαμόρφωση τότε μην κάνεις ανάκτηση,τζάμπα χρόνος και χρειάζεσαι και τον ανάλογο χώρο σε άλλο δίσκο, δες καλύτερα εδώ

TESTDISK Επαναφορά διαμερισμάτων με το

Δημοσ.

Τον είχα σαν δεύτερο δυσκο και ένα genius παλικάρι μου πέρασε Windows με διαμορφοση όπως σας είπα. :/

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Όπως είναι συνδεδεμένος σαν δεύτερος δίσκος

1.μην γράφεις τίποτα πάνω του

2.τρέξε το recuva και κάνε σάρωση στο δίσκο και δες τι ψάρια θα πιάσεις και γράψε τα στον πρώτο δίσκο, αφού πιάνει η εντολή 1.

3.Αν δεν βρει τίποτα ή δεν τα βρει όλα το recuva τότε τρέξε το active,πρώτα κανονικά και αν δεν τα βρει κάνεις super scan,που λέω πάνω,πάλη γράφοντας ό,τι βρει στον πρώτο δίσκο.

4.Αν και πάλη δεν τα βρεις τότε δύσκολα τα πράγματα και ψάξε προγράμματα από το νήμα που αναφέρω στο πρώτο μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...