Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου θυμιζει μια ταινια αλλα δε θυμαμαι ποια, οπου ο πρωταγωνιστης ξυπνουσε συνεχεια αν θυμαμαι καλα μια συγκεκριμενη ωρα.

πωω τωρα θελω να δω κανα καλο θριλερ :P

Δημοσ.

μέχρι και ελαφρά ψυχωτικά επεισόδεια σε μερικούς....

http://psi-gr.tripod.../emails_10.html

αν αναφέρεσαι στο spoiler , επειδή πιθανότατα ειναι άσχετο με το θέμα (γιαυτό μπήκε και στο σποιλερ)

μικρός που είχα δει μέσα στο σπίτι μας ενα τύπο και εξαφανίστηκε σημαίνει πως είμαι ψυχάκιας? γιατι απο τότε με τα χρόνια τον έχουν δει και άσχετα άτομα που κοιμηθήκαν σπίτι μας και απότι ξέρω η τρέλα δεν είναι κολλητική :-) (δεν το είχα αναφέρει σε κανέναν απο αυτούς και κανένας δικός μου επίσης οτι το είχα πει)

(θυμάμαι φάση που φιλοξενούσαμε μια θεία μου στο δωμάτιο που κοιμάμαι τώρα και μας είχε ξυπνήσει ουρλιάζοντας οτι κάποιος ήταν δίπλα στο κρεβάτι που κοιμόταν και ενω ελέγξαμε τις πόρτες μήπως είχε μπει κάποιος ήταν όλες κλειδωμένες και είπαμε πως ήταν όνειρο. ήμασταν αρκετά τα άτομα που είχαμε το ίδιο "όνειρο"

Ζητώ συγγνώμη! Δεν είχα διαβάσει το περιεχόμενο μέσα στα spoilers του αρχικού post...

B) :ph34r:

ε δεν έχει να κάνει , εμένα το θέμα μου είναι αυτό που αναφέρω εκτός spoiler. Απο εκεί και πέρα το αν έχω μεγάλη φαντασία ή το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο δεν έχει σχέση, απλά το ανέφερα μήπως ειναι καμιά παρενέργεια απο οτιδήποτε με κάνει να ξυπνάω.

Δημοσ.

ελπίζω μόνο μην τα παθαίνω αυτά και όταν μπω στρατό γιατι ο ύπνος εκεί ειναι πολύτιμος και σπάνιος τον πρώτο καιρό

σε ποιον στρατο ακριβως? Στον Ρωσικο ισως. Στον Ελληνικο στην εκπαιδευεση θα κοιμασαι 7-8 ωρες τη μερα στη χειροτερη ολης της θητειας

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αν αναφέρεσαι στο spoiler , επειδή πιθανότατα ειναι άσχετο με το θέμα (γιαυτό μπήκε και στο σποιλερ)

μικρός που είχα δει μέσα στο σπίτι μας ενα τύπο και εξαφανίστηκε σημαίνει πως είμαι ψυχάκιας? γιατι απο τότε με τα χρόνια τον έχουν δει και άσχετα άτομα που κοιμηθήκαν σπίτι μας και απότι ξέρω η τρέλα δεν είναι κολλητική :-) (δεν το είχα αναφέρει σε κανέναν απο αυτούς και κανένας δικός μου επίσης οτι το είχα πει)

(θυμάμαι φάση που φιλοξενούσαμε μια θεία μου στο δωμάτιο που κοιμάμαι τώρα και μας είχε ξυπνήσει ουρλιάζοντας οτι κάποιος ήταν δίπλα στο κρεβάτι που κοιμόταν και ενω ελέγξαμε τις πόρτες μήπως είχε μπει κάποιος ήταν όλες κλειδωμένες και είπαμε πως ήταν όνειρο. ήμασταν αρκετά τα άτομα που είχαμε το ίδιο "όνειρο"

ε δεν έχει να κάνει , εμένα το θέμα μου είναι αυτό που αναφέρω εκτός spoiler. Απο εκεί και πέρα το αν έχω μεγάλη φαντασία ή το σπίτι μου είναι στοιχειωμένο δεν έχει σχέση, απλά το ανέφερα μήπως ειναι καμιά παρενέργεια απο οτιδήποτε με κάνει να ξυπνάω.

Καθως εψαχνα στο ιντερνετ, επεσα πανω στην ερωτηση σου.

Επειδη περναω ακριβως το ιδιο πραγμα (και δεν ειναι η πρωτη φορα) μηπως μετα απο τοσα χρονια βρηκες καποια απαντηση?

Δημοσ.

μου θυμιζει μια ταινια αλλα δε θυμαμαι ποια, οπου ο πρωταγωνιστης ξυπνουσε συνεχεια αν θυμαμαι καλα μια συγκεκριμενη ωρα.

πωω τωρα θελω να δω κανα καλο θριλερ :P

4 χρονια πριν quote αλλα νομιζω ειναι μια ταινια με τον Ντε Νιρο. Hide and Seek??

Δημοσ.

σε ποιον στρατο ακριβως? Στον Ρωσικο ισως. Στον Ελληνικο στην εκπαιδευεση θα κοιμασαι 7-8 ωρες τη μερα στη χειροτερη ολης της θητειας

Εμείς απο δεύτερη εβδομάδα ξεκινήσαμε υπηρεσίες στην εκπαίδευση. Δεν έκανα πολλές γύρω στις 7 στο κέντρο αλλά δε κοιμόμουν με τιποτα πάνω απο 6 ώρες στη καλύτερη

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές. Εγώ το ξέρω σαν την ώρα που αν ξυπνήσεις είναι εκείνη την στιγμή στο δωματιό σου κάποια (κακόβουλη) υπαρξη και σε παρακολουθεί. Κάτι σαν ηδονοβλεψιας απο άλλη διάσταση δηλαδή.

Πάντως δεν είσαι ο μόνος, OP. Όλο το καλοκαίρι ξυπνάω 8 ακριβώς η παρα 1-2 λεπτά χωρίς κάποιον λόγο. Όταν πήγαινα λύκειο ξύπναγα πάντα 1-2 λεπτά πρίν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Το μυαλό πρέπει να έχει το δικό του ρολόι, δεν εξηγήται αλλιώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...