Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μιλησε ο thresh για αντιστατικο σακουλακι, σφαγισμενος. Αν δεν ειναι στο σακουλακι του σφραγισμενος ειναι σιγουρα χρησιμοποιημενος. Αλλο ειπε αλλο του λες φιλε john. Τωρα αν ειναι να παμε στην λογικη του rma (ετερε φιλε john) και να καταληξει σαν το ποστ #10 καλυτερα να μην περασει ο φιλος zizu τετοιο λουκι. (δεν φαινεται και η τιμη βεβαια καπου στα ποστς του 640αρη που εδωσες-αν ειναι πολυ καλη το ρισκαρει με ανταλλαγμα νευρα και εξοδα μετακινησης για 1-2-3-4 διαδρομες. Εχω παρομοια εμπειρια με το #10 απο το μαγαζι πριν 2-3 χρονια... Αν ειναι σφαγισμενος δεν το συζηταμε βεβαια.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να μην παραλάβει;Με τέτοια τιμή στη χειρότερη τον στέλνει RMA . και μετά qq για τα δεδομένα που έχασε + "μου κόβουν πιστωτικό στην τιμή απόδειξης και δεν μου δίνουν άλλο 500αρη χωρίς να πληρώσω την διαφορά"
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Για Rma κατευθειαν μιλάω..Αν μπλέξεις με πλαίσιο καλά κρασιά. Αλλά 45ευρώ για 640gb σκληρό είναι καλή τιμή που αξίζει να μπλέξεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 not really, όταν με 103 euro παίρνεις 2ΤΒ http://www.skroutz.g...op-2TB-3-5.html ή με 80κάτι αυτόν τον 1TB http://www.skroutz.g...5-SATA-ΙΙΙ.html RMA επειδή είναι μεταχειρισμένος ή αν δεις ότι έχει πρόβλημα? διότι κλασικά θα σου κάνουν την λαμογιά με το πιστωτικό...
zizu10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά βρε παιδιά εγώ είμαι πιο άπειρος σε αυτά αλλά Thresh και Matrix έπρεπε να με είχατε επαναφέρει στην πραγματικότητα Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι έχει εξαντληθεί και δεν τους νοιάζει, πολύ απλά δεν θα παραλάβω... Αυτά ήταν τα λόγια τους. Από το συγκεκριμένο κατάστημα είχα να αγοράσω ~2 χρόνια και τώρα διαπίστωσα για μία ακόμα φορά ότι πολύ καλά έκανα και ούτε πρόκειται να τους ξαναεπισκεφθώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 καλά ναι όταν βλέπεις ότι ένα προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο σε "συγκεκριμένα καταστήματα" η περίπτωση να το προλάβεις/πετύχεις ή να ισχύει, είναι σαν να κερδίζεις το joker...
zizu10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 καλά ναι όταν βλέπεις ότι ένα προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο σε "συγκεκριμένα καταστήματα" η περίπτωση να το προλάβεις/πετύχεις ή να ισχύει, είναι σαν να κερδίζεις το joker... Το συγκεκριμένο δεν έλεγε "διαθέσιμο σε συγκεκριμένα καταστήματα" όταν το παρήγγειλα αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 κρίμα, αλλά και πάλι η "ύποπτη" τιμή σε προϊδεάζει...
rounsmith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.plaisio.gr/Computers/Servers/HDD-For-Servers/Seagate-Barracuda-ES-2-1TB-HD.htm 50€ με 5 χρόνια εγγύηση πλαίσιο, μου φαίνεται αρχίζω και το συμπαθώ.
frap73 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ζεις στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το πάρεις. Πολύ μικρή όμως...
kaban22 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.plaisio.g...ES-2-1TB-HD.htm 50€ με 5 χρόνια εγγύηση πλαίσιο, μου φαίνεται αρχίζω και το συμπαθώ. Εισαι Κρητη η θα στον στειλουν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ... πλαίσιο, μου φαίνεται αρχίζω και το συμπαθώ. Παρτον πρωτα και μετα το συμπαθεις, μεχρι την επομενη φορα που τοτε σιγουρα θα το αντιπαθησεις! Γιατι οση τυχη και να εχεις και συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων σου κατσει η μια στις 1000 να τον παρεις, ή η μια στο εκατομμυριο να τον παρεις και να ειναι και καινουργιος, την επομενη φορα θα σου κατσει μια απο τις υπολοιπες 999.999 του εκατομμυριου. [Μακαρι να σου κατσει τωρα γιατι θα ξερεις οτι πηρες την πιθανοτητα σου και στις υπολοιπες 999.999 "προσφορες" τους δεν χρειαζεται να ασχοληθεις. (κατι που κανουμε εμεις οι τυχεροι εδω και 2-3 χρονια)]
defacer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 [Μακαρι να σου κατσει τωρα γιατι θα ξερεις οτι πηρες την πιθανοτητα σου και στις υπολοιπες 999.999 "προσφορες" τους δεν χρειαζεται να ασχοληθεις. (κατι που κανουμε εμεις οι τυχεροι εδω και 2-3 χρονια)] Και γω και ένα φιλαράκι μου χαιρόμαστε από πέρσι εκείνες τις Sapphire 5850 xtreme (φαντάζομαι θα θυμάσαι) τις οποίες μάλιστα επειδή υποθέτω πέτυχα σε φάση "πάρτο από μπροστά μου επιτέλους να αδειάζουμε" όταν πήγα στο κατάστημα τις πλήρωσα 115(!!!) ευρώ τη μία (ακόμα το κλαίω που δεν πήρα και δεύτερη γιατί έτσι). Αν κάποιον δεν τον χαλάει να ξοδεύει λεφτά σε ευκαιριακές αγορές τότε γιατί να μην ασχολείται; Κι αν σου κάτσει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι το ισοζυγιο [πιθανοτητα+ταλαιπωρια+νευρα++++ - οφελος] ειναι 99% σε βαρος σου αν ασχοληθεις. Ποιο πιθανο ειναι να "κερδισεις" στον τζογο (λοτο-προτο-προπο κλπ), ουτε με αυτα ασχολουμαι προσωπικα...
defacer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι το ισοζυγιο [πιθανοτητα+ταλαιπωρια+νευρα++++ - οφελος] ειναι 99% σε βαρος σου αν ασχοληθεις. Ποιο πιθανο ειναι να "κερδισεις" στον τζογο (λοτο-προτο-προπο κλπ), ουτε με αυτα ασχολουμαι προσωπικα... Fair enough. Αλλά αν κάποιος άλλος δε χαλιέται ( = δεν έχει αρνητικό ισοζύγιο) όταν φάει άκυρο ας μη του συστήνουμε να μην προσπαθήσει καν. Στην τελική εδώ δεν είναι τζόγος όπου με το που παίζεις έχεις ήδη χάσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα