Προς το περιεχόμενο

Seagate 500gb Sata 3 49.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μιλησε ο thresh για αντιστατικο σακουλακι, σφαγισμενος. Αν δεν ειναι στο σακουλακι του σφραγισμενος ειναι σιγουρα χρησιμοποιημενος. Αλλο ειπε αλλο του λες φιλε john. ;)

Τωρα αν ειναι να παμε στην λογικη του rma (ετερε φιλε john) και να καταληξει σαν το ποστ #10 καλυτερα να μην περασει ο φιλος zizu τετοιο λουκι. (δεν φαινεται και η τιμη βεβαια καπου στα ποστς του 640αρη που εδωσες-αν ειναι πολυ καλη το ρισκαρει με ανταλλαγμα νευρα και εξοδα μετακινησης για 1-2-3-4 διαδρομες. Εχω παρομοια εμπειρια με το #10 απο το μαγαζι πριν 2-3 χρονια... Αν ειναι σφαγισμενος δεν το συζηταμε βεβαια.)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί να μην παραλάβει;Με τέτοια τιμή στη χειρότερη τον στέλνει RMA .

και μετά qq για τα δεδομένα που έχασε + "μου κόβουν πιστωτικό στην τιμή απόδειξης και δεν μου δίνουν άλλο 500αρη χωρίς να πληρώσω την διαφορά"

Δημοσ.

Για Rma κατευθειαν μιλάω..Αν μπλέξεις με πλαίσιο καλά κρασιά.

Αλλά 45ευρώ για 640gb σκληρό είναι καλή τιμή που αξίζει να μπλέξεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

not really, όταν με 103 euro παίρνεις 2ΤΒ http://www.skroutz.g...op-2TB-3-5.html ή με 80κάτι αυτόν τον 1TB http://www.skroutz.g...5-SATA-ΙΙΙ.html

RMA επειδή είναι μεταχειρισμένος ή αν δεις ότι έχει πρόβλημα? διότι κλασικά θα σου κάνουν την λαμογιά με το πιστωτικό...

Δημοσ.

Καλά βρε παιδιά εγώ είμαι πιο άπειρος σε αυτά αλλά Thresh και Matrix έπρεπε να με είχατε επαναφέρει στην πραγματικότητα :P

Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι έχει εξαντληθεί και δεν τους νοιάζει, πολύ απλά δεν θα παραλάβω...

Αυτά ήταν τα λόγια τους.

Από το συγκεκριμένο κατάστημα είχα να αγοράσω ~2 χρόνια και τώρα διαπίστωσα για μία ακόμα φορά ότι πολύ καλά έκανα και ούτε πρόκειται να τους ξαναεπισκεφθώ...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ναι όταν βλέπεις ότι ένα προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο σε "συγκεκριμένα καταστήματα" η περίπτωση να το προλάβεις/πετύχεις ή να ισχύει, είναι σαν να κερδίζεις το joker...

Δημοσ.

καλά ναι όταν βλέπεις ότι ένα προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο σε "συγκεκριμένα καταστήματα" η περίπτωση να το προλάβεις/πετύχεις ή να ισχύει, είναι σαν να κερδίζεις το joker...

Το συγκεκριμένο δεν έλεγε "διαθέσιμο σε συγκεκριμένα καταστήματα" όταν το παρήγγειλα αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στον κόπο...

• Moderators
Δημοσ.

... πλαίσιο, μου φαίνεται αρχίζω και το συμπαθώ.

Παρτον πρωτα και μετα το συμπαθεις, μεχρι την επομενη φορα που τοτε σιγουρα θα το αντιπαθησεις! Γιατι οση τυχη και να εχεις και συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων σου κατσει η μια στις 1000 να τον παρεις, ή η μια στο εκατομμυριο να τον παρεις και να ειναι και καινουργιος, την επομενη φορα θα σου κατσει μια απο τις υπολοιπες 999.999 του εκατομμυριου.

[Μακαρι να σου κατσει τωρα γιατι θα ξερεις οτι πηρες την πιθανοτητα σου και στις υπολοιπες 999.999 "προσφορες" τους δεν χρειαζεται να ασχοληθεις. (κατι που κανουμε εμεις οι τυχεροι εδω και 2-3 χρονια)]

Δημοσ.

[Μακαρι να σου κατσει τωρα γιατι θα ξερεις οτι πηρες την πιθανοτητα σου και στις υπολοιπες 999.999 "προσφορες" τους δεν χρειαζεται να ασχοληθεις. (κατι που κανουμε εμεις οι τυχεροι εδω και 2-3 χρονια)]

Και γω και ένα φιλαράκι μου χαιρόμαστε από πέρσι εκείνες τις Sapphire 5850 xtreme (φαντάζομαι θα θυμάσαι) τις οποίες μάλιστα επειδή υποθέτω πέτυχα σε φάση "πάρτο από μπροστά μου επιτέλους να αδειάζουμε" όταν πήγα στο κατάστημα τις πλήρωσα 115(!!!) ευρώ τη μία (ακόμα το κλαίω που δεν πήρα και δεύτερη γιατί έτσι).

Αν κάποιον δεν τον χαλάει να ξοδεύει λεφτά σε ευκαιριακές αγορές τότε γιατί να μην ασχολείται; Κι αν σου κάτσει;

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι το ισοζυγιο [πιθανοτητα+ταλαιπωρια+νευρα++++ - οφελος] ειναι 99% σε βαρος σου αν ασχοληθεις. Ποιο πιθανο ειναι να "κερδισεις" στον τζογο (λοτο-προτο-προπο κλπ), ουτε με αυτα ασχολουμαι προσωπικα...

Δημοσ.

Γιατι το ισοζυγιο [πιθανοτητα+ταλαιπωρια+νευρα++++ - οφελος] ειναι 99% σε βαρος σου αν ασχοληθεις. Ποιο πιθανο ειναι να "κερδισεις" στον τζογο (λοτο-προτο-προπο κλπ), ουτε με αυτα ασχολουμαι προσωπικα...

Fair enough. Αλλά αν κάποιος άλλος δε χαλιέται ( = δεν έχει αρνητικό ισοζύγιο) όταν φάει άκυρο ας μη του συστήνουμε να μην προσπαθήσει καν. Στην τελική εδώ δεν είναι τζόγος όπου με το που παίζεις έχεις ήδη χάσει. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...