Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ε για 3 ήταν, λέει. Άσε που μου χαλάς την διπλωματία με τον ρεαλισμό σου, chill, είπα να εξομαλύνω λίγο το αρχικό μου σχόλιο περί "νορμάλ" κόσμου =P

Δημοσ.

Από τη Θεσσα(λλλ)6oνίκη είμαι. 

Ο τύπος εκεί έχει καλό μέγεθος σουβλακίων πάντως για Αθήνα. Φυσικά όταν λέω σουβλάκι εννοώ το ξύλο με το κρέας μόνο, εξηγούμαι γιατί έχουμε και το language barrier :P

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολλά τελικά, ο υποφαινόμενος θυσιάστηκε για την ομάδα, γιατί ως γνωστόν, δεν κάνει να μένει φαί στο τραπέζι...

• Like 1
Δημοσ.

15 σουβλάκια είτε στον βορρά είτε στο νότο για δυο άτομα ειναι υπερβολή.....

Είναι, αν εισαι σπουργιτάκι :P

Και τώρα που το σκέφτομαι λέω να κανονίσουμε καμια τσικνοπαρασκευη γιατι την πεμπτη θα γίνεται χαμος.

προς Θεσσαλονικεις προτείνετε κανα ταβερνακι προς κεντρο στο στυλ η Ωραια Ελλάς κ Βαρυ Πεπόνι.

Δημοσ.

[...] Λέκκα με Περικλέους, στο Σύνταγμα, πρόσφατα. 2 άτομα 15 σουβλάκια[...]

Έχει στην Περικλέους σουβλατζίδικο;;; Εκεί μόνο είδη προικός και εκκλησιαστικά είδη είχε, α ρε καταραμένη φτώχεια!

Δημοσ.

Είναι, αν εισαι σπουργιτάκι :P

Όχι και Σπουργιτάκι ο τσιλαρος.....κοτζαμ βαρβατιλα 66 ολόκληρων κιλών.

Τςςς

:P

Δημοσ.

15 σουβλάκια είτε στον βορρά είτε στο νότο για δυο άτομα ειναι υπερβολή.....

10 σουβλάκια κατεβάζω άνετα μόνος αν είναι σκέτα πάντως (χωρίς πίτα ή ψωμί) :P

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ??? Μιλάμε για ΤΗ γιορτή!κρέας καλοψημενο άφθονο all day long. Αγαπάμε Τσικνοπέμπτη :D

Τα τρώει σενιάν καλό μου παιδάκι αυτός τα κρέατά του,με το σπερμ αιματάκι τους....

• Like 3
Δημοσ.

πας στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο δάχτυλο του ποδιού,απόστημα σου λέει θα γίνει διάνοιξη. σου πατάει 2 βελονιές ξυλοκαίνη η οποία τελικά αργεί να σε πιάσει,το ανοίγει τρως τον πόνο ,όλοι σου λένε μα καλά πονάς με αυτό,εδώ έχεις τατού -στο πόδι-,τι να εξηγήσεις ότι δεν έχει καμια σχέση ο πόνος. Βγαίνοντας νιώθεις πως το πόδι μούδιασε και οδηγείς σαν παρλιακό. win-win.

εσείς,τα νέα σας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...