koulislefkada Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 - Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος.- Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία'; 7
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι ειναι μπλε και δεν κλείνει ποτε? Το ανοιχτό μπλε 21
redhotstef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι ειναι κοκκινο, καυτο και πικαντικο, και δεν τρωγεται? 3
Sed22 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δικο μου ( δεν ξερω αμα το εχει ανακαλυψει κανενας αλλος ) : Τι μουσικη γουσταρουν να ακουνε τα κουνελια ? Πριονίδια ! 1
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -Νίκο το βλέπεις εκείνο το μολύβι -Ναι....-Μην τολμήσεις να κάνεις ποτέ μπροστά του "χά"-Γιατί ; -Γιατί αυτό το μολύβι είναι μη-χα-νικο 6
ougxar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -πως λεγεται το τεχνικό λύκειο στο Θιβέτ?-Νεπάλ... 9
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -Είμαι κοπρολάγνος. -Χέστηκα. -ΤΕΛΕΙΑ! 8
Basiliseven Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι ειναι μπλε και δεν κλείνει ποτε? Το ανοιχτό μπλε που μου θυμίζει αυτό Πώς αλλάζει ένας σουρεαλιστής μια λάμπα; Μπλέ Άλλο Πόσο ζυγίζει ένας hipster; Ένα instagram. 2
hackerW32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 -Είμαι κοπρολάγνος. -Χέστηκα. -ΤΕΛΕΙΑ! δεν θα σου πω ψεματα, για μερικους μηνες οταν σε πρωτοείδα εδω, διαβαζα κοπρολαγνος το ονομα σου. 3
Δημοφιλής ανάρτηση momotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 -Τι παίζεις εκεί ρε φίλε?-Ειναι ενα παιχνιδι που διαδραματίζεται στην αρχαιότητα. Εχεις εναν τυπο με αφροδισια και γυρνας απο αυτοκρατορία σε αυτοκρατορία,γαμας γκομενακια και εξαπλωνεις τον ιο.-Καλο ακούγεται,πως το λένε?-AIDS of empires. 65
tony81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οκ ήρθα ανεβαίνει το επίπεδο.... χοχοχ Είναι 2 (από τα πολλά) αμάξια στην Κηφισιάς κολλημένα στην κίνηση. Νεκρα μιλάμε. Ο πίσω αρχίζει τις κόρνες τρέλα Μπι μπι μπιιιι Ο μπροστά λογικό δεν ήθελε πολύ και του ανεβηκε το αίμα στο κεφάλι... "Τι κορναρεις ρε φιλε?" "Ρε άι παρατα μας, ότι γουστάρω κάνω!" "Ποιονα ειπες ρε, ρε?" "Ρε άιντε" "Ρε έχεις υψος πάνω από 1.70?" "Όχι ρε τι θες?" "Είσαι πάνω απο 80 κιλά?" "Οχιιιι άι παρατα μας" "Ρε ξέρεις καράτε?" "Ουτε καράτε ξέρω τι στον π.οντα θες?" "Ε κατεβα κάτω να σε γ.σω ρε" Χαοχαοχαο...
ultralisk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τι γεννησε η γαριδα???? γαριδακια εκεί που πας και γράφεις κανα - δυο καλά, πετάς αυτό και τα γ@μ..ς όλα πάλι 2
ougxar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 - Δεν είσαι μικρή.. είσαι η μικρή ΜΟΥ!- Ρε μαλάκα Μήτσο, τι λες πάλι μόνος σου στο μπάνιο? 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις