NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ^^ το σαξόφωνο ειναι πιο πρακτικό για αυτή την δουλειά
jemadux Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ^^ το σαξόφωνο ειναι πιο πρακτικό για αυτή την δουλειά ή και τούμπα
agrio.imeros Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 -Κολλητέ είσαι για μια παρτούζα;-Μέσα... πόσοι θα είμαστε;-Αν έρθει και η γυναίκα σου,τρεις... 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ότι είσαι μορφή! Αλήθεια το κινούμενο jpg, πως? 1
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 οτι gif ανεβαζω το tiny dick το ονομαζει jpg για καποιον λογο ενω ειναι gif. 1
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τι ζει στην θαλασσα και λεει βλακειες? O hackerw32 οταν κανει μπανιο. 2
vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 - Αγόρασα εκατό περιστέρια.- Σοβαρά;- Όχι, είναι πολύ αστεία! 6
dfokas21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 - Ξερετε τι ωρα περναει το λεωφορειο ? - Τι ωρα ειναι τωρα ? - 3 παρα 10. - Ευχαριστω 14
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ενα ζευγάρι θέλει να ανακαινίσει το μπάνιο στο σπίτι τους. Ο ένας από τους δύο γνώριζε τον κύριο Λάρρυ, που έκανε καλή δουλειά, οπότε τον φώναξαν. Με το που μπαίνει μέσα στο σπίτι ο Λάρρυ κοιτάζει την πόρτα και λέει:- Α ναι φαίνεται, τεράστιο πρόβλημα η πόρτα σας, θα τη φτιάξω αμέσως- Μα τι λέτε κύριε Λάρρυ, στο μπάνιο είναι το πρόβλημα- Μουχαχα το ξέρω! Πάει μετά στην κουζίνα:- Αααα εδώ είναι το πρόβλημα ε? Πρέπει να γκρεμίσω τον τοίχο- Αλήθεια τώρα?- Μούχαχα όχι! Χαβαλές. Πάει μετά στο μπάνιο:- Α εδώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, λυπάμαι.- ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ- Μουχαχα! Το ξέρω. Πλακίζω. Η γυναίκα τσαντίζεται οπότε λέει στον άντρα:- Γιατί κάνει έτσι ο μαλακας?- Ελα μωρέ, στάνταρ μαστρο-Λάρρυ.. 22
vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το μικρό σαλάχι δεν είχε φίλους, μέχρι που γνώρισε τυχαία τη μέδουσα. Σύντομα κατάλαβε οτι δε μπορούσε να μείνει μακριά της, και είχε ανάγκη να τη βλέπει κάθε μέρα και να κολυμπούν μαζί στον ωκεανό. Ήθελε να την παντρευτεί..όμως δε θα ήταν τόσο εύκολο, γιατί οι γονείς του δε θα την ήθελαν. "Θα τους κάνω έκπληξη" σκέφτηκε. Την κάλεσε σπίτι του μια μέρα που ήξερε οτι όλοι θα ήταν εκεί. Μόλις χτύπησε η πόρτα, πήγε να της ανοίξει και μπήκαν μαζί στο σαλόνι όπου κάθονταν οι άναυδοι γονείς του, και τους είπε: "Πατέρα, μάνα...από δω η μέδουσα γυναίκα μου" 18
Προτεινόμενες αναρτήσεις