frabalas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι να ανοίξω το σποιλερ αναρωτιόμουν που κολλάει η Τραπεζούντα και που βρέθηκε ο μαυρούλης εκεί ... ακόμα δε κατάλαβα Οι μπάτσοι ήταν Πόντιοι. 6
deesnider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο , είναι για διακοπές στην Τραπεζούντα. Χάνει όμως το πορτοφόλι του. Το βρίσκει μαυρούλης που πουλάει CD. Όπως ήταν φυσικά γεμάτο δολλάρια , το χώνει στην κωλότσεπη. Λίγο παρακάτω τον σταματάει έλεγχος από δύο αστυνομικά όργανα. "Τα στοιχεία σου , γρήγορα". Ο μαυρούλης μην έχοντας τίποτα άλλο πάνω του , τους δείχνει το πορτοφόλι. Το κοιτάνε τα όργανα προσεχτικά , μία αυτόν , μία την φωτογραφία. Και λέει ο ένας στον άλλον : "Ρε σύ , ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε??? Καλό μεν, όχι «ανέκδοτο» δε. Εννοώ ότι έχει «εκδοθεί», πολύ πριν το ...διασκευάσουν σε ποντιακή έκδοση (εδώ, σε μετάφραση στα ελληνικά) : Δημιουργός: Stephen Vuillemin. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2014 από deesnider 2
RedPanda Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ακολουθεί black metal ανέκδοτο. Ξέρετε ποιος δεν γιορτάζει πια γενέθλια ? Ο Euronymous 8
katiepie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κρύο inc. Συγγνώμη τι είναι αυτό δίπλα σας; -Ο γιός μου -Και γιατί είναι άσπρο με μωβ ουρά και 3 δάχτυλα; ...-Μην ανησυχείτε.Έτσι είναι από γεννησηmewtwo.. 11
star12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πως λέγεται ο ξαδερφος του καρβελα; Φρατζολας Πως λέγεται ο δειλός αδερφός του eminen??? Xesemen 2
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πως λέγεται ο δειλός αδερφός του eminen??? Xesemen 1. Είναι Eminem 2. O ξέδελφός του είναι ο Efygem 4
pournaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 1. Είναι Eminem 2. O ξέδελφός του είναι ο Efygem Και δεν ηταν και δειλος ο ανθρωπος, απλα ειχε δουλεια κι efygem... 2
katiepie Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 - Φοράς φακούς? - Ναι. - Τους ανάβεις λίγο? 20
celarg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 - Φοράς φακούς? - Ναι. - Τους ανάβεις λίγο? Κι άλλος κυματοχτυπημένος! χαχαχα Πολύ γέλιο
e-tic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 - Ποιό είναι το site της εκκλησίας; - Γιατί; - Θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια... 15
raid_av Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καθόταν η Χαρούλα Αλεξίου και διάβαζε java, fortran, python, matlab, visual basic.. Αλλά τι να το κάνεις?? Όλα C θυμίζουν Ειπα αυτο το ανεκδοτο στο καφε με κατι φιλους και με κοιταγανε ολοι σαν χαζοι , μονο τους καφεδες δεν μου πεταξαν. 1
hackerW32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα αυτο το ανεκδοτο στο καφε με κατι φιλους και με κοιταγανε ολοι σαν χαζοι , μονο τους καφεδες δεν μου πεταξαν. ε το λες σε λαθος κοσμο τοτε, εγω το ειπα στους συμμαθητές μου (τεχνικός δικτύων) και το ειπα και fail, με ρυθμο "ολα γυρω σου γυρίζουν" 2
Gtr34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 - Μωρό μωρό, να στρίψω κανένα, να δούμε τον Άγιο Βαλεντίνο φαντάρο; 3
star12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 για πιο αυτοκινητο αναρωτιουνται ολοι για την υπαρξη του;; το φιατ πουντο;; Ένα μεσημεράκι, την ώρα που τα πιτσιρίκια σχολάνε από την ημερήσια ταλαιπωρία τους (βλέπε σχολείο), μία μητέρα περιμένει το παιδάκι της στο προαύλιο του σχολείου. Αφού χτυπάει το κουδούνι, ο πιτσιρίκος τρέχει στην μητέρα του, και βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο για να πάρουν Ταξί.Αν και η ώρα είναι δύσκολη, βρίσκουν σχετικά εύκολα Ταξί. Καθώς έχουν μπει στο πίσω κάθισμα, ο μπόμπιρας είναι εξαιρετικά υπερκινητικός και περιεργάζεται τα πάντα. Ο Ταξιτζής, παρόλο που εκνευρίζεται που ο μικρός πειράζει τα τασάκια, πατάει τα κουμπιά από τα παράθυρα, κλωτσάει το κάθισμα και ούτω καθεξής, προσπαθεί να συγκροτήσει τα νεύρα του.Σε κάποια στιγμή ο πιτσιρίκος γυρνάει στην μητέρα του και την ρωτάει με ενοχλητική φωνή...- Μαμάαα.. αν εσύ ήσουν αρκούδα και ο μπαμπάς ήταν αρκούδος, εγώ θα ήμουν αρκουδάκι; - Ναι παιδί μου, απαντάει αδιάφορα η μητέρα του.Ο Ταξιτζής εν τω μεταξύ έχει αρχίσει να φορτώνει... Μετά από λίγο, ο πιτσιρίκος επανέρχεται με καινούρια ερώτηση...- Μαμάαα... αν εσύ ήσουν γάτα και ο μπαμπάς ήταν γάτος, εγώ θα ήμουν γατάκι;- Ναι παιδί μου, απαντάει η μητέρα του, χαζεύοντας από το παράθυρο.Ο Ταξιτζής μονολογεί χωρίς να ακούγεται ιδιαίτερα... "Τι μαλακίες λέει το μούλικο γαμώ το στανιό μου...". Δεν περνάνε 2 λεπτά, και ο μικρός ξαναρωτάει...- Μαμάαα... αν εσύ ήσουν σκύλα και ο μπαμπάς σκύλος, εγώ θα ήμουν κουταβάκι;- Ναι παιδί μου, ξανά απαντάει η μητέρα με φανερή αδιαφορία...Εκείνη τη στιγμή ο Ταξιτζής που έχει βγει από τα ρούχα γυρνάει απότομα και λέει στο μικρό...- Ακου να δεις μπόμπιρα, θα σου βάλω εγώ τώρα ένα δύσκολο... αν η μάνα σου ήταν πουτάνα, και ο πατέρας σου πούστης, εσύ τι θα ήσουν;Και ο μικρός...- Ταξιτζής... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις