Daemonos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σέρφαρε ο Jamie Lannister στο YouTube και του τη δίνανε οι διαφημίσεις πριν από κάθε video. Μάζεψε λοιπόν 29 κατασκευαστές ιστοσελίδων από καθένα από τα 7 βασίλεια και έφερε και έναν δικό του που τον εμπιστεύεται, Tον Tyrion. Αφού συζήτησαν, οι 3 συμφώνησαν πως πρέπει ο Jamie να πατάει Skip σε κάθε διαφήμιση αλλα ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο αδερφός του, Tyrion. 29 κατασκευαστές πλήν Tyrion συνηστούν skip 8
mouxaxa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Σέρφαρε ο Jamie Lannister στο YouTube και του τη δίνανε οι διαφημίσεις πριν από κάθε video. Μάζεψε λοιπόν 29 κατασκευαστές ιστοσελίδων από καθένα από τα 7 βασίλεια και έφερε και έναν δικό του που τον εμπιστεύεται, Tον Tyrion. Αφού συζήτησαν, οι 3 συμφώνησαν πως πρέπει ο Jamie να πατάει Skip σε κάθε διαφήμιση αλλα ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο αδερφός του, Tyrion. 29 κατασκευαστές πλήν Tyrion συνηστούν skip 12
Anorymous Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 -Γιατί κλαίς παιδί μου; -Όλα τα παιδιά με φωνάζουν σαμπουάν. -Έλα τώρα τζόνσον...όχι πια δάκρυα. μου θημισε ενα παναρχαιο -Γιατί κλαίς παιδί μου; -Όλα τα παιδιά με φωνάζουν μαφιοζο. -Έλα τώρα μην κλαις θα τα κανονισω ολα εγω -Ενταξει μπαμπα αλλα να φανει σαν ατυχημα Και ενα το οποιο θα σας προκαλεσει νευρα σορρυ εξ αρχης Tι κάνει ένα γιαούρτι πάνω σε μια μπουγάτσα? . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . Σπαστικό αυτό με τις τελίστες ε? 6
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 - / --- -..-. -- / --- / ..- / -. / .. -..-. .--. / --- / ..- -..-. ... / . -..-. .--. / . / - / .- / --. / . 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 - Είσαι λίγο χαζούλα και αργόστροφη αλλά σ'αγαπώ πάραυτα! - Και που να τα πάω;;; 9
stavrakas92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 NSFChristians -Τι διαφορά έχει ο Χριστός απ' την εικόνα του; -Η εικόνα θέλει μόνο ένα καρφί για να στερεωθεί. 17
star12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Eιναι ο κωστας και η μαιρη και βλεπουν τηλεοραση.Σε μια στιγμη η μαιρη ρωταει τον κωστα κωστα εχεις παει με αλλη; ο κωστας εκπληκτος μα τι ειναι αυτα που ρωτας τωρα φυσικα και οχι δηλ δε πηγες με αλλη ποτε σου? οχι ποτε Δηλ το ορκιζεσαι; Να σε θαψω δηλ πραματικα ορκιζεσαι οτι δε πηγες με αλλη; Οχι να σε θαψω Μου λες την αληθεια ε;; Να σε θαψω λεμε Μετα απο λιγο ο κωστας ρωταει τη μαιρη Μαιρη..Εσυ πηγες με αλλον; η μαιρη με κομενη την ανασα του λεει Ναι Κωστα.Πηγα με αλλον.Με τον καλυτερο σου φιλο τον Μακη Και την εθαψε 4
tsioudiver Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 -206-ποτέ δεν περίμενα να πεις κάτι τόσο πεζό... 7
Unabomber Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μονο σαν ανεκδοτο μπορει να μπει αυτο..... :-D Θεοδωρίδης: «Το γήπεδό μας είναι μοναστήρι» http://www.gazzetta.gr/football/article/709280/theodoridis-gipedo-mas-einai-monastiri 1
omghi2u Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 σπιτι οταν φερνουμε σοκολατακια , ξαφνικα ολοι αρχιζουμε να μιλαμε με νοτες..... ΜΙ ΤΑ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΡΕ ΣΙ 9
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 σπιτι οταν φερνουμε σοκολατακια , ξαφνικα ολοι αρχιζουμε να μιλαμε με νοτες..... ΜΙ ΤΑ ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ ΡΕ ΣΙ ΤΑ? 7
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 το πεζοδρόμιο ξαφνικα βρεθηκε κατω απο ενα λεωφοριο 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις