Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν το θέλω με φαΐ...

Tότε η Κουμανδαρία θα σου αρέσει πολύ και δεν είναι ακριβό ποτό.

Τη Commandaria St. John της ΚΕΟ, νομίζω θα την βρείς σε όλες τις καλές κάβες.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
ο αγώνας, τώρα δικαιώνεται! :mrgreen:γειά σου zoranb.
Ναι πολύ σωστός gtroza, αλλά το σπίτι έχει ακόμα θέματα για φτιάξιμο, συνεπώς όποιος νόμιζε πως θα ξεμπέρδευε μαζί μου έτσι εύκολα... απατάται οικτρά! ΜΟΥΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ :-D
Δημοσ.

Φίλε δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε καμία ερώτηση, το πράγμα κάνει bam από μόνο του!

Εσύ δεν θέλεις κρασί αλλά μάλλον κάτι τέτοιο!!! :-D

Τι υπονοείς; :mad: Τέτοιο παίρνεις εάν... δεν.

Ρε φίλε σήμερα θα γίνει της αλλαγής σου λέω! Κοιτάξτε να καλυφθείτε από τη λάβα του νέου ηφαιστείου της Ελλάδας, γιατί μετά τις 9 αναμένονται εκρήξεις απανωτές μέχρι τις πρωϊνές ώρες! :-D

Δημοσ.

Ρε φίλε σήμερα θα γίνει της αλλαγής σου λέω! Κοιτάξτε να καλυφθείτε από τη λάβα του νέου ηφαιστείου της Ελλάδας, γιατί μετά τις 9 αναμένονται εκρήξεις απανωτές μέχρι τις πρωϊνές ώρες! :-D

Βάστα τοίχο θα ζμπρώξω γερά φάση.

Δημοσ.

Φίλε δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε καμία ερώτηση, το πράγμα κάνει bam από μόνο του!

Εσύ δεν θέλεις κρασί αλλά μάλλον κάτι τέτοιο!!! :-D

το καλυτερο βιαγκρα για γυναικες ειναι το αλκοολ εδω και χιλιετιες οι υπολοιπες μελετες ειναι πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Δεν είναι για σένα βρε. Γυναικείο αφού λέει.

Άλλο link είδα πριν, αλλά όπως κ νάχει τι να το κάνει η μαντάμ τέτοιο χημικό; Εδώ μιλάμε για zoranbmachine if you know what i mean :-D (κάνει κ ομοιοκαταληξία)

το καλυτερο βιαγκρα για γυναικες ειναι το αλκοολ εδω και χιλιετιες οι υπολοιπες μελετες ειναι πεταμενα λεφτα.

Κάτι ξέρει η evabb. Πάντως θα έχει μείνει κ για σένα κανά μπουκάλι μετά εάν εδιαφέρεσαι ΜΠΟΥΑΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ :-D

(sorry bad joke evabb :X )

Δημοσ.

καλά χαλάρωσε λιγάκι, μην λες πολλά λόγια, σε βλέπω αύριο να κάνεις κανένα θέμα "σας έχει τύχει ποτέ να σας πέσει;" χαχαχαχα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...