Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο γελιο εχουν κι οι γαυροι που λενε απτην αρχη του καλοκαιριου "δωστε χρονο στην προεδραρα μας, κανει νεανικο ροστερ, εμπιστευτειτε τον κλπ".

Η εθελοτυφλια ειναι το πρωτο βημα προς την ευτυχια...

<p>

Προσεξε μοναχα μην πεσουν και πουθενα αλλου 4αρες εκτος απο τους Πλατανιαδες ...Ξερετε εσεις τωρα ,οχι αποκλεισμο απο c.l μεχρι και καρκινο θεραπευει αυτο ...

θα ασπρισω απτη στενοχωρια αν ο Τοτσε κι ο Φορναρολι και λοιποι τριφυλοφομισθοφοροι του αλαφουζου της αρπαχτης φανε 10 απο σας.Μονο εσεις βλεπετε ακομα ανταγωνισμο

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Οσο γελιο εχουν κι οι γαυροι που λενε απτην αρχη του καλοκαιριου "δωστε χρονο στην προεδραρα μας, κανει νεανικο ροστερ, εμπιστευτειτε τον κλπ".

Με αυτο το σκεπτικο ρε συ MIDI δεν θα επρεπε εσυ να ασχολεισαι καθολου με τον παο κανεις ομως το αντιθετο.

Παντως κανεις δεν ανεφερε το δωστε χρονο στην προεδραρα μας για το νεανικο ροστερ τουλαχιστον στο γηπεδο που συζηταω με κοσμο και δεν εχω ακουσει κατι τετοιο,απο το διαδυκτικο με τον καθε ολυμπιακαρα μπορει.

Δημοσ.

<p>

θα ασπρισω απτη στενοχωρια αν ο Τοτσε κι ο Φορναρολι και λοιποι τριφυλοφομισθοφοροι του αλαφουζου της αρπαχτης φανε 10 απο σας.Μονο εσεις βλεπετε ακομα ανταγωνισμο

Δεν θα διαφωνησω σε κατι ,απλα επιπροσθετα να σου πω οτι καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που αποδυναμωθηκε ο παο ,οσο και την στιγμη που αποκλειστηκε απο το c.l. Oι λογοι ειναι προφανεις ,πιστεψε ο χοντρος οτι με Μανωλα και Κοντρερας και το ανουσιο παιδομαζωμα οπως πολυ σωστα ειπε ενας φιλος θα φτιαξει ομαδα,θα παρει πρωταθλημα και θα παει οσο ειναι να παει στην Ευρωπη και θα ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα .Αμ δε....

Δημοσ.

Παιδιά φαινόταν και από πριν ο ολυμπιακός έχει πρόβλημα στην άμυνα. Για μένα εξ αρχής στόχος ήταν η τρίτη θέση για τον ολυμπιακό με τις αλλαγές που γίνανε στην άμυνα φέτος. Επίσης λάθος επιλογές έκανε ο προπονητής και για τέρμα και για άμυνα.

Όσο για την μετάδοση του χθεσινού αγώνα μου άρεσε πάρα πολύ. Κρίμα που δεν έχει όλα τα παιχνίδια του ολυμπιακού η νόβα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι για την ήττα χτες έφταιγε η άμυνα. Η Σαλκε ήταν καλύτερη ομαδα από όλες τις απόψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αντί να κοιτάζουμε τα χαλια μας έχουν πέσει όλοι και κράζουν τον Παπαδόπουλο γιατί συμπεριφορά του.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάμε μπροστά.

Δημοσ.

Χαλια η ομάδα.

Αν vazame έναν κώνο στο κέντρο του γηπέδου θα ήταν πιο χρηστικό από τον γερόλυκο και πεθαμένο Μοντέστο.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αντί να κοιτάζουμε τα χαλια μας έχουν πέσει όλοι και κράζουν τον Παπαδόπουλο γιατί συμπεριφορά του.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάμε μπροστά.

Αυτόν καλά τον κάνουν.

Και αν ο παπαδόπουλος από τον βάζελο έφυγε με τις κλωτσιές, αυτός έφυγε με τον καλύτερο τρόπο και εντούτοις, πανηγύριζε λες και έβαλε γκολ στην Μπάγιερν.

Δεν πειράζει, έχει ο καιρός γυρίσματα.

Δημοσ.

Γέλιο πάντως εχουν κάποιοι παναθηναϊκοί που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κανουν πλύση εγκεφάλου σε Ολυμπιακούς για το ποσο κακός είναι ο Μαρινακης. Ζουν με το όνειρο μια μέρα να δουν τον Ολυμπιακό του Μαρινακη να περνάει αυτά που πέρασε ο παναθηναϊκός του Τζιγκερ. Τρεμουν στην ιδεα οτι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα και οι φιλαθλοι του θα είναι χαρούμενοι. :D

Χαχαχαχαχα.

Προσυπογράφω.

Εντομεταξύ κάνει καραμπαμ οτι τέτοιοι άνθρωποι δεν ασχολούντε καν με την ομάδα τους πλέον, αλλά καθαρά με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας οτι τελικά, δεν ειναι Παναθηναικοί αλλά αντιολυμπιακοί.

Ευτυχώς στο φόρουμ δεν έχουμε τέτοιους οπαδούς, έτσι δεν ειναι gchris7??

Δημοσ.

γιατί τι είχε πια η συμπεριφορά του παπαδόπουλου; τόσο ακραία δλδ που διαμαρτυρήθηκε για καθαρότατο γκόλ;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτόν καλά τον κάνουν.

Και αν ο παπαδόπουλος από τον βάζελο έφυγε με τις κλωτσιές, αυτός έφυγε με τον καλύτερο τρόπο και εντούτοις, πανηγύριζε λες και έβαλε γκολ στην Μπάγιερν.

Δεν πειράζει, έχει ο καιρός γυρίσματα.

E οχι και με τον καλυτερο τροπο το παγκο ξεσκονιζε και τον ηθελε η Μαντσεστερ και δεν τον δωσαμε και μετα που ειδαμε οτι ηταν ταλενταρα και εληγε το συμβολαιο τον πουλησαν για ψιχουλα.
Δημοσ.

γιατί τι είχε πια η συμπεριφορά του παπαδόπουλου; τόσο ακραία δλδ που διαμαρτυρήθηκε για καθαρότατο γκόλ;

Εγώ για τον πανηγυρισμό μίλησα, για το γκολ καλά έκανε και διαμαρτυρήθηκε.

Δημοσ.

εντάξει δεν το έβαλε και αυτός το γκόλ, θα μου πεις φαντάσου πως θα κανε αν το έβαζε αυτός

Δημοσ.

Με αυτο το σκεπτικο ρε συ MIDI δεν θα επρεπε εσυ να ασχολεισαι καθολου με τον παο κανεις ομως το αντιθετο.

Παντως κανεις δεν ανεφερε το δωστε χρονο στην προεδραρα μας για το νεανικο ροστερ τουλαχιστον στο γηπεδο που συζηταω με κοσμο και δεν εχω ακουσει κατι τετοιο,απο το διαδυκτικο με τον καθε ολυμπιακαρα μπορει.

Αυτο το περι δωστε χρονο στον προεδρα το ξερω οτι η πλειψοηφια των φιλαθλων του γαυρου που κουβαλαει λογικη στο κεφαλι της δεν το λεει, κατα τ'αλλα υπαρχουν και οπαδοι εδω μεσα που το λενε απο αρχες καλοκαιριου μεχρι πριν καμια βδομαδα:

-Νεανικη και ελληνικη ομαδα δε ζηταγαμε? Ε μπραβο στον Μαρινακη επιτελους κανει αυτο που επρεπε!

Στο δε πουλημα του Μιραλας καποιος (αφηνω τη φαντασια σας για το ποιος) εγραψε το ανεκδιηγητο: Ευχαριστουμε προεδρε που εκανες την σουπερ μπιζνα με τον Μιραλας και τον πουλησες. Thank you Vagelis κλπ κλπ

Δεν θα διαφωνησω σε κατι ,απλα επιπροσθετα να σου πω οτι καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που αποδυναμωθηκε ο παο ,οσο και την στιγμη που αποκλειστηκε απο το c.l. Oι λογοι ειναι προφανεις ,πιστεψε ο χοντρος οτι με Μανωλα και Κοντρερας και το ανουσιο παιδομαζωμα οπως πολυ σωστα ειπε ενας φιλος θα φτιαξει ομαδα,θα παρει πρωταθλημα και θα παει οσο ειναι να παει στην Ευρωπη και θα ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα .Αμ δε....

Γιαυτο σου λεω οτι τον μεσο και νορμαλ Παναθηναικο δεν τον ενωνει πλεον σχεδον τιποτα με αυτο το συνωθυλευμα που προσπαθει να λεγεται ομαδα. Αλαφουζοι, Βγενοπουλοι, και στη μεση καποια παιχτακια που δεν εχουν ιδεα τι φανελα φορανε και βαριουνται να παρουνε τα ποδια τους με τον Πανθρακικο. Δε θα μου κανει εντυπωση να μαζεψω 4 απο σενα και σιγουρα δε θα με στεναχωρησει αφου τα κυβικα μου τα ξερω πλεον και δεν σε βλεπω ανταγωνιστικα, αλλα σε βλεπω ως 5 επιπεδα πανω.

Βεβαια υπαρχουν και κατι γαυροι που υποστηριζουν οτι η ψαλιδα εκλεισε και οτι η Σουπερλιγκα φετος ειναι πιο ανταγωνιστικη απο αλλες χρονιες. Αβυσος η ψυχη του Μαρινακικου γαυρου.

Χαχαχαχαχα.

Προσυπογράφω.

Εντομεταξύ κάνει καραμπαμ οτι τέτοιοι άνθρωποι δεν ασχολούντε καν με την ομάδα τους πλέον, αλλά καθαρά με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας οτι τελικά, δεν ειναι Παναθηναικοί αλλά αντιολυμπιακοί.

Ευτυχώς στο φόρουμ δεν έχουμε τέτοιους οπαδούς, έτσι δεν ειναι gchris7??

Αλλιωτικα απωθημενα.

Παλι κλαις για τα ποστ μου ρε?

Τουλαχιστον κλαις με στυλ :devil:

Παντως fyi και εσενα και του αλλου που λεει διαφορα σαρκαστικα, οσο σαρκαστικος ειμαι με την ομαδα μου τοσο σαρκαστικος ειμαι και με τον προεδρα - ειδωλο σου. Να μη σου φαινεται περιεργο λοιπον και κυριως να μην απομονωνεις τα ποστ μονο στο παρον θρεντ.

Εγώ για τον πανηγυρισμό μίλησα, για το γκολ καλά έκανε και διαμαρτυρήθηκε.

Βαλε και τον παραγοντα δεσιμο. Ο Κυριακος τι ακριβως εχει να θυμαται απο τον ΟΣΦΠ? Οτι σκουπιζε παγκο κι οποτε εμπαινε ως αλλαγη τον λεγανε κριαρι.

Ο Δημητρης (ο δικος μας Παπ), επαιξε γεματες σεζον βασικος και προσφερε και ο κοσμος του το αναγνωρισε. Και btw ο ενας πανηγυρισε γκολ (εντονα ομολογουμενως) ενω ο αλλος πηγε στην κερκιδα της πρωην ομαδας του και εδειχνε κοσμο της τη φανελα του. Ε οκ δεν τα βαζω στο ιδιο καζανι και τα 2, παρα το γεγονος οτι η αντιδραση και των 2 αφηνει την ιδια γευση.

Παρολα αυτα ειπαμε. Υπαρχουν Λυμπεροπουλοι, υπαρχουν και Παπαδοπουλοι. Καποιοι μπαινουν στην κατηγορια respect γιατι ειναι ΜΑΓΚΕΣ και καποιοι απλως βγαζουν τον εαυτο τους απο αυτην την κατηγορια λες και επιδιωκουν να κανουν ιντριγκα. Ε οι 2 Παπ ειναι σε αυτην την κατηγορια. Και νταξ τον μικρο τον καταλαβαινω, πες ενθουσιαστηκε, πες πορωθηκε, πες οτι εγραψε εκει που δεν πιανει μελανι την υστεροφημια του, ως ψωνισμενος νεος με λαμπρο ποδοσφαιρικο μελλον. Ο αλλος που ειναι στα τελειωματα του και το μονο που μπορει πλεον να κανει ειναι να κρατησει μια Χ υστεροφημια, παει στα τελευταια του και δημιουργει αρνητικη εντυπωση στον κοσμο, χωρις λογο.

Δημοσ.

...

Στο δε πουλημα του Μιραλας καποιος (αφηνω τη φαντασια σας για το ποιος) εγραψε το ανεκδιηγητο: Ευχαριστουμε προεδρε που εκανες την σουπερ μπιζνα με τον Μιραλας και τον πουλησες. Thank you Vagelis κλπ κλπ

...

Να πω εγώ ποιος? Όλοι οι Ολυμπιακοί. Η μήπως διαφωνεί κανείς ότι η πώληση του Μιραλας με 8 μυρια ήταν σούπερ μπιζνα? Προφανώς και έκανε καλά και τον πούλησε, το πρόβλημα είναι ότι δεν αγόρασε κάποιον άλλο στην θέση του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...