Tigris7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 και του χρονου ποτε Fixed Υ.Γ Ανεβαινει και η ΑΕΚ του χρονου..
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Για το σημερινό παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι πως ομάδες της superleague δεν πρέπει να παίζουν σε τέτιοα γήπεδα χωράφια......
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Fixed Υ.Γ Ανεβαινει και η ΑΕΚ του χρονου.. Τώρα φοβηθηκαμε τον άγριο τίγρη που θα σαρώσει τα πρωταθλήματα
d3monhunter Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Για το σημερινό παιχνίδι το μόνο που έχω να πω είναι πως ομάδες της superleague δεν πρέπει να παίζουν σε τέτιοα γήπεδα χωράφια...... Έτυχε και χάζεψα το Καστοριά - Άρης, εκεί να δεις γηπεδάρα.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Έτυχε και χάζεψα το Καστοριά - Άρης, εκεί να δεις γηπεδάρα. Ναι ρε φίλε αλα λες πως εκεί είναι 3η κατηγορία και κλάιν...... Superleague και το γήπεδο μου θύμιζε την Γκουέρνικα του Πικάσσο....... 1
Tigris7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα φοβηθηκαμε τον άγριο τίγρη που θα σαρώσει τα πρωταθλήματα Περισσοτερες πιθανοτητες εχει να παρει η ΑΕΚ πρωταθλημα πρωτη παρα ο ΠΑΟΚ
Sugizo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αλοιωση αποτελεσματος και σημερα.. Παραγκα και σημερα.. Για το πεναλτι μουγγα ομως.Περαστικα.. Ολα τα λεει η παραπανω φωτογραφια.. Υ.Γ Α! Να μας πει ο Τζαβελλας ποσα εισιτηρια κοπηκαν στην Τουμπα και στη Λεωφορο! έριξε 2 κόκκινες, για το penalty μουγγα λέει.. αχαχα τραγικοί 3
lifeowner771 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει foul, για δεύτερη κίτρινη να αλλαξουμε τον κανονισμό και να μην τη δίνει..Αντίθετα, να του αφαιρείται και η πρώτη κίτρινη.. Κανετε λες και ειναι η πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που μια μεσαία ομάδα μένει με 9 απέναντι στον πρωτοπόρο..
jmirko15 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει foul, για δεύτερη κίτρινη να αλλαξουμε τον κανονισμό και να μην τη δίνει..Αντίθετα, να του αφαιρείται και η πρώτη κίτρινη.. Η πρώτη κόκκινη ήταν φυσιολογική;
lifeowner771 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Η πρώτη κόκκινη ήταν φυσιολογική;Άμα τον έβρισε ναι..Αμα δεν τον έβρισε όχι..Δεν ήμουν εκει για να ακούσω Η δεύτερη κόκκινη ηταν κανονική..
jmirko15 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Άμα τον έβρισε ναι..Αμα δεν τον έβρισε όχι..Δεν ήμουν εκει για να ακούσω Η δεύτερη κόκκινη ηταν κανονική.. Βέβαια τo match τελείωσε στην πρώτη.. Τέσπα, δεν υπάρχει νόημα πλέον.
lifeowner771 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Βέβαια τo match τελείωσε στην πρώτη.. Τέσπα, δεν υπάρχει νόημα πλέον. Μα άμα τον έβρισε δεν θα έπρεπε να του δώσει κόκκινη;Πως να το κάνουμε δηλαδή
~mxls~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ο Μπεν επίσης έχει κλεισει στον ΟΣΦΠ (δεν έχει ανακοινωθει ωστοσο). Δεν έχω εικόνα γι'αυτον. Η πρώτη κόκκινη ήταν φυσιολογική; Πριν λίγο δήλωσε ότι τον άκουσε ο ρεφ που τον χαρακτήρισε μλκ. Απο κει και πέρα είναι στην κρίση του κάθε ρεφ αν ακούσει βρισια για κείνον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις