Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας το δουν οι Αγγελόπουλοι αυτό με την έδρα. Μπορούμε πάντα να πάμε στο Ελληνικό και να γίνεται ο κακός χαμός σε κάθε παιχνίδι.

Τώρα για τα περί κομπάρσου, τα ίδια λέγαμε και πέρυσι και η κούπα κατέβηκε λιμάνι. Κρύφτε λόγια, μπορεί να εκτεθείτε, είναι πολύ νωρίς για την τελική εικόνα των ομάδων

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μετά απο το περσυνό F4, κανένα F4 απο εδώ και πέρα δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Όσες ομάδες θα κατεβούν, θα κατέβουν με την ψυχολογία του "πάμε να το πάρουμε". Δεν υπάρχουν φαβορί.

Δημοσ.

Ας το δουν οι Αγγελόπουλοι αυτό με την έδρα. Μπορούμε πάντα να πάμε στο Ελληνικό και να γίνεται ο κακός χαμός σε κάθε παιχνίδι.

Τώρα για τα περί κομπάρσου, τα ίδια λέγαμε και πέρυσι και η κούπα κατέβηκε λιμάνι. Κρύφτε λόγια, μπορεί να εκτεθείτε, είναι πολύ νωρίς για την τελική εικόνα των ομάδων

Δεν πειραζει ας εκτεθω δεν εχω να χασω τιποτα την γνωμη μου λεω .Σε αλλα σοβαρα πραγματα εκτιθεσαι στην ζωη σου οχι στα αθλητικα και στις προβλεψεις  .Μακαρι να εκτεθω εγω και να βγεις εσυ σωστος στο φιναλε .:)

Δημοσ.

Μετά απο το περσυνό F4, κανένα F4 απο εδώ και πέρα δεν θα είναι πλέον το ίδιο. Όσες ομάδες θα κατεβούν, θα κατέβουν με την ψυχολογία του "πάμε να το πάρουμε". Δεν υπάρχουν φαβορί.

Αυτό ισχυει από το 2ο φαιναλ φορ και ειναι πλεον κανόνας. Τα τελευταια μονο χρόνια αρχισαν να το παιρνουν πιο συχνα το φαβορι.
Δημοσ.

Τι εγινε σημερα ωρε παιδια?Σας ματιασανε?Αφου του ειχατε τους Τουρκους.Τοσο χαλια ησασταν σημερα οσο διαβαζω τα σχολια?

Περιμενα παντως το Ολυμπιακο φετος καλυτερο.Φαινεται οτι η αλλαγη προπονητη επηρεασε την ομαδα πολυ.

Παρολαυτα και να ισοφαρισουνε την σειρα οι Τουρκοι πιστευω οτι στο ΣΕΦ δεν σας  νικανε.

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακος θα πρεπει παντα στην εδρα του να παιζει στεγνα καλο μπασκετ για να κερδιζει και να εχει καλη ομαδα αλλιως θα χανει ...και στο μπασκετ δεν υπαρχουν ισοπαλιες να χαιρομαστε οπως αλλοι ...χαχαχα

Το στεγνά δεν μοιαζει με το ΣΙΕΝΑ;
Δημοσ.

κοιταζω σκορ 2-0.. οκ λεω ευκολο απογευμα. ξανακοιταω μετα απο ωρα 2-2 (!!!!!!!!!!). ρε τι κανουν, λεω....

κοιταζω μετα απο κανα 20λεπτο 6-2!!!! WTFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

4 goal σε 9 λεπτά, αυτά είναι.Τις πίκρες να μη μας κερνάει όμως γίνεται; Δε ξεχνιέται εύκολα το 1-1 και η αδιαφορία με τον βάζελο...

Υ.Γ. Αριέεεεεεεεελ Ιμπαγάαααασααααααααααααααα

• Like 2
Δημοσ.

αν και δεν το βλεπω, απο κατι περιγραφες σε match-center πρεπει να εχει κανει ολη τη δουλεια ο μπαγασας.....

Δημοσ.

κοιταζω σκορ 2-0.. οκ λεω ευκολο απογευμα. ξανακοιταω μετα απο ωρα 2-2 (!!!!!!!!!!). ρε τι κανουν, λεω....

κοιταζω μετα απο κανα 20λεπτο 6-2!!!! WTFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!

κ εγω στο 2-2 τοκλεισα...

Δημοσ.

Ο Φουστερ ειναι επιθετικος ... Τελος ...

Εχει το γκολ καλυτερα απο πολλους επιθετικους που εχουμε δει ...

Και μπορει και να πρεσαρει ψηλα τις αντιπαλες αμυνες ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...