Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το f4 μας μαρανε...δεν μπορουμε να περασουμε την εφες..το παμε στα 5 παιχνιδια με τους πεθαμενους..μονοι εμεις μπορουμε να χανουμε τετοια παιχνιδια...δεν εχουμε καμια τυχη αμα περασουμε...το 1/3 τις ομαδας προσπαθει και τα αλλα 2/3 εχουν ξεχασει ακομα και το ονομα τους...

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

ο Μπαρτζωκας κοιμηθηκε στον παγκο.. τα λαθη πληθαιναν στο τελος και δεν πηρε ταιμ αουτ, αντι να τους πει να καθυστερησουν οσο μπορουνε περισσοτερο και κυριως  αντι να βαλει μεσα Σπανουλη που εχει την εμπειρια να οδηγησει την ομαδα, κοιμηθηκε. Εγω αυτο νομιζω. Και τελος επρεπε να βαλει Χαινς πιο πριν απο το τελευταιο δεκαλεπτο..

• Like 1
Δημοσ.

...ειπε ο lam13

:-D

Καλά δεν λέει κάτι αυτό. Έχω φίλο Ολυμπιακό που το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο, ενώ και εγώ όταν φτιάχνω κανα παίκτη σε ποδοσφαιράκι ή μπάσκετ του δίνω το νούμερο 21.

Τοι θέμα είναι γιατί αγχώνεστε να περάσετε; Όσο έχω δει από την τσσκα φέτος η σφαγή στον ημιτελικό θα είναι όχι με το βαμβάκι ή το μαχαίρι αλλά με μπαλντά. Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάνε φέτος τα κοράκια ,ενώ η τσσκα με ανακοινώσεις δείχνει ποιός κάνει κουμάντο στην ευρωλίγκα. Μάλλον τους έκατσε βαρύ το περσινό και κοιτάνε φέτος να μην δώσουν δικαιώματα..

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ αν ειχε μεσα τον Σπανουλη, θα περναγαμε το κεντρο εστω. Δε γινεται σε τετοιες καταστασεις να τον εχεις εξω. Ειπαμε να μη παιζει 38' και τα φτυνει, αλλα οχι κι ετσι.

Τρομερα λαθη...

...τις μαλακίες που κάνει ο Σπαν δεν τις κάνει (κατά βάση) από φτύσιμο. Επιλογή γενικής στρατηγικής είναι (τα "θέλω" του Σπανούλη, σε συνδυασμό με τη γνώμη των ιδιοκτητών και τη γνώμη του προπονητή), και έπρεπε να αλλάξει εδώ και καιρό. Εσχάτως, μοιάζει να άλλαξε (...αν είναι πολύ αργά πιά, άλλο θέμα) προς το λογικότερο. Υπάρχουν (υπήρχαν, έστω) στιγμές που μένει μέσα, ενώ φαίνεται ότι δεν είναι συγκεντρωμένος (όπως άφησε απόψε τον Σλούκα ο αστεράτος ο Μπαρτζόουκ - όπως άφησε χθες το άλλο αστέρι ο Άρτζης, τον Τσιρκούκιτς). Στιγμές που αναλαμβάνει πράγματα που δεν του βγαίνουν, ενώ θέλει σφαλιάρες και να μαζευτεί να οργανώσει παιχνίδι, να πουσάρει τους άλλους.

Απόψε, αντί να βάλει μέσα τον σπαμμερά ΕΣΤΩ στα τελευταία δευτερόλεπτα να κατεβάσει μπάλα και να πάρει φάουλ στην καλύτερη, και ταυτόχρονα να διατάξει φάουλ όταν δεν είχαν την μπάλα (ΤΡΑΓΙΚΟ το ότι άφησε τον Φάρμαρ να κατεβάσει και να φάει όλο τον χρόνο, με την ελπίδα "μιας καλής άμυνας), έπαιζε ζάρια ο Γιωργάκης. Απαράδεκτον για πράκτορες......

Δημοσ.

Ενα εχω να πω εγω..Αν φετος προπονητης στον Ολυμπιακο και στον Παναθηναικο ηταν ο Ιβκοβιτσ και ο Ομπραντοβιτσ αντιστοιχα θα γνωριζαμε εδω και 10 μερες περιπου το ζευγαρι του τελικου της Ευρωλιγκας και πιστεψτε με θα ειχε χρωμα Ελληνικο!!!

• Like 2
Δημοσ.

Τον εβλεπα τον αγωνα και στην τελευταια φαση εμεινα μ@λ@κ@ς. Πραγματικα ακομα αναρωτιεμαι πως καταφερατε και χασατε τετοιο ματς

Δημοσ.

το μονο καλο ειναι οτι το επομενο ματς γινεται σε μια βδομαδα..ουτε πικραμενοι θα ειναι ακομα ουτε χαλια ψυχολογια ουτε τιποτα..

ουτε δικαιολογιες.μπαινεις μεσα με το πλανο σου,τους ξεπετας και τελειωσε.

Δημοσ.

Καλά δεν λέει κάτι αυτό. Έχω φίλο Ολυμπιακό που το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο, ενώ και εγώ όταν φτιάχνω κανα παίκτη σε ποδοσφαιράκι ή μπάσκετ του δίνω το νούμερο 21.

Ελα ρε συ, χαβαλε εκανα. Σιγα μη του κοψουμε και το λογο του ανθρωπου.

Δημοσ.

Μπραβο στα παιδια του βολλευ!

http://www.sport-fm.gr/article/ta-pire-ola/670808

202814.jpg

Τα πήρε όλα!
Κούπα για κούπα δεν άφησε φέτος ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό και πήραν το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, επιστρέφοντας στον θρόνο του πρωταθλητή.

Τι κι αν ο Παμβοχαϊκός έκανε το break στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών;

Το μόνο που πέτυχε ήταν να καθυστερήσει την απονομή του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρας της ομάδας από το Βραχάτι δύο φορές, επικράτησε με 3-0 σετ και κατέκτησε το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Εκτός αυτού, μετά την κατάκτηση του League Cup και του Κυπέλλου, οι Πειραιώτες έκαναν το treble δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Παμβοχαϊκός στην αρχή κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού αλλά όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές τότε όλα τελείωσαν! Με πολύ καλό μπλοκ, με σωστές επιλογές στην επίθεση και σωστή διαχείριση, οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη κατάφεραν να κάνουν ένα σερί 9-0 και μετά να κατακτήσουν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 25-17, έχοντας τους Κοκκινάκη και Γιορντάνοφ πρωταγωνιστές.

Με τον ίδιο αέρα που τελείωσε το πρώτο σετ, με τον ίδιο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Παμβοχαϊκού και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του δεύτερου σετ. Μέχρι που οι παίκτες του Ζαλμά βελτίωσαν την υποδοχή τους και το μπλοκ και πήραν κεφάλι 21-20. Όμως υπολόγισαν χωρίς τους ξενοδόχους Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλη και Σμαραγδή που πήραν στις πλάτες τους τον Ολυμπιακό και τελικά έκαναν το 2-0 στα σετ, κερδίζοντας το δεύτερο με 25-23.

Ο Παμβοχαϊκος τα έδωσε όλα στο δεύτερο σετ και δεν είχε ψυχολογία να αντιδράσει στο τρίτο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς και δεν συνάντησαν καμία δυσκολία να πάρει το τρίτο σετ και να στεφθεί πρωταθλητής για 26η φορά στην ιστορία του.
  • Like 4
Δημοσ.

Εντάξει ο wash έχει πολύ συναίσθημα και δικαιολογείται.Οι υπόλοιποι το κοντό και το μακρύ σας.

Να επισημάνω  το στυλ του Μπαρτζιώκα απο παλιά απο το Μαρούσι ήταν να δίνει εμφαση στο περιφερειακό παιχνίδι.Σχεδόν πάντα.

Δυστυχώς η προβλεψιμότητα του είναι μεγάλο ρίσκο.Δύσκολα η ομάδα θα πάρει το πρωταθλητριών αλλά πιστευω στο Λονδίνο θα είναι.

Δημοσ.

Οι κουπες ειναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!!! Και στα δυο τμηματα βολεευ τα σηκωσαμε ολα. Ειμαστε το απολυτο φαβορι και στο πολο. Κι ολα αυτα , κυριως, με τη βοηθεια του κοσμου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...