Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Πέρα από την φάση του χάινς για καμία άλλη δεν γίνεται συζήτηση.

Εδώ ο άλλος λέει ότι το επιθετικό του σπανούλη δεν ήταν επιθετικό, έκανε λέει πλάγια βήματα ο μπράμος. Σωστά, έπρεπε ο μπράμος να είναι στημένος εκεί από την αρχή της επίθεσης και να περιμένει κανέναν περαστικό. Ο οποίος σπανούλης ακόμα και όταν έβγαλε την μπάλα έξω ξεκάθαρα ο ίδιος ειρωνευόταν τους διαιτητές. Ουρτ ρε...

Μαργαρίτα εμείς τον σιχαινόμαστε τον τράκη αλλά μην διαβάζω και πίπες.

Εσείς δεν ντρέπεστε που έχετε τους πιο σιχαμένους πρόεδρους-απατεώνες-εγκληματίες-πράκτορες και τους δούλους γυμνοσάλιαγκες.

Στον κοκάκια θα ζοριζόσαστε?

Έλεος δηλαδή να μιλάνε και γαύροι για ντροπή, που φτάσαμε

• Like 1
Δημοσ.

Στα λεμε αλλα μουγκα μετα...

Τι μας λες δηλαδη ρε μεγαλε και κανουμε μουγκα?

Μας ταπωσες δηλαδη εισαι καλυτερος κατι σαν τον Γκιστ και τον Λασμε ενα πραγμα ε?

Δημοσ.

Δεν τα διαβασα πουθενα αυτα εγω,τα ειδα με τα ματια μου και καλο θα ειναι να τα δεις και εσυ..Δλδ θελεις να μου πεις οτι δεν ηταν φαουλ του Αντιτσ? Την αγκωνια που εφαγε ο Παπανικολαου δεν την ειδες? Το φαουλ που παιρνει ο ΔΔ απο τον Κατσιβελη ηταν καθαρο? Δεν λεω σφαγη στο ξαναλεω,εσυ το λες αυτο..Απλα η διαιτησια ηταν 70-30 στο δευτερο ημιχρονο και περισσοτερο στο 4ο.Δεν ειπα οτι δεν κερδισατε δικαια,γιατι μαλακιστηκαν και οι δικοι μου..Απλα μαζεμενα τα λαθη απο τους διαιτητες σε κρισιμο σημειο και δεν εδωσε δικαιωμα στον ΟΣΦΠ να προσπαθησει να γυρισει το παιχνιδι,του εκοψε τα ποδια..ΧΩΡΙΣ αυτο να σημαινει οτι θα το γυριζε,μπορει να εχανε και με 20 ποντους απλα λεω οτι δεν τον αφησε να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.Δεν ειπα οτι επιρρεασε το αποτελεσμα η διαιτησια..

Δημοσ.

Εσυ βλεπεις υπερ μας ε?

Το καλαθι του Χαινς εννοειται πως μετραει δεν υπαρχει συζητηση πανω σ'αυτο για εμενα.

Αυτα διαβάζω και μπαίνω στον πειρασμό να σκεφτώ αν τελικά σας αξίζει αυτό που σας κάνει ο Μαρινάκης στη μπάλα. Σε μερικούς μάλλον ναι.

Δημοσ.

Τι μας λες δηλαδη ρε μεγαλε και κανουμε μουγκα?

Μας ταπωσες δηλαδη εισαι καλυτερος κατι σαν τον Γκιστ και τον Λασμε ενα πραγμα ε?

Σου λεμε που "ειδαμε" τα λαθη..Αλλα δεν μιλας καν πανω σε αυτα και λες μονο να πουμε και αλλα ειρωνικα..

Δημοσ.

Εγω αν ειχε τετοιο προεδρο η ομαδα μου θα ντρεπομουνα.

Ειπε η φαν Μαρινακη Σωκου κλπ. Καντε μας μαθηματα ηθικης τωρα να γελασουμε λιγο...

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς έχετε πιο γαμάτους προέδρους :)

Δημοσ.

Πέρα από την φάση του χάινς για καμία άλλη δεν γίνεται συζήτηση.

Εδώ ο άλλος λέει ότι το επιθετικό του σπανούλη δεν ήταν επιθετικό, έκανε λέει πλάγια βήματα ο μπράμος. Σωστά, έπρεπε ο μπράμος να είναι στημένος εκεί από την αρχή της επίθεσης και να περιμένει κανέναν περαστικό. Ο οποίος σπανούλης ακόμα και όταν έβγαλε την μπάλα έξω ξεκάθαρα ο ίδιος ειρωνευόταν τους διαιτητές. Ουρτ ρε...

Μαργαρίτα εμείς τον σιχαινόμαστε τον τράκη αλλά μην διαβάζω και πίπες.

Εσείς δεν ντρέπεστε που έχετε τους πιο σιχαμένους πρόεδρους-απατεώνες-εγκληματίες-πράκτορες και τους δούλους γυμνοσάλιαγκες.

Στον κοκάκια θα ζοριζόσαστε?

Έλεος δηλαδή να μιλάνε και γαύροι για ντροπή, που φτάσαμε

Ουτε για την αγκωνια του Παπανικολαου ουτε για το γκολ φαουλ του Αντιτσ,ουτε τιποτα απο αυτα ετσι?Οπως και οι απειλες του κοκακια σας στους διαιτητες..

Δημοσ.

Σου λεμε που "ειδαμε" τα λαθη..Αλλα δεν μιλας καν πανω σε αυτα και λες μονο να πουμε και αλλα ειρωνικα..

Ειδες πανω αν απαντησα για τον Χαινς?

Μαλλον οχι.

Δημοσ.

Ειδες πανω αν απαντησα για τον Χαινς?

Μαλλον οχι.

Σου εγραψα αλλα 4 πραγματα και μιλησες μονο για τον Χαινς..

Δημοσ.

Nτρεπομαι για τον τροπο που κατακτησαμε φετος το κυπελο στο ποδοσφαιρο και για τον προεδρο μας.

Ντρεπομαι για τον προεδρο σας στο μπασκετ και τον τροπο που κερδισατε αποψε.

Μακαρι να μην κατεβουμε καν στο επομενο παιχνιδι κι απο του χρονου να μην συμμετεχουμε καν σε αυτο το πραγμα που λεγεται basketleague. Χαρισμα σας αυτο το πρωταθλημα...Αν το κατακτουσαμε εμεις με αυτο τον τροπο σχεδον θα αλλαζα ομαδα........

Δημοσ.

Αυτα διαβάζω και μπαίνω στον πειρασμό να σκεφτώ αν τελικά σας αξίζει αυτό που σας κάνει ο Μαρινάκης στη μπάλα. Σε μερικούς μάλλον ναι.

Οπως και σ'εμενα ενα πραγμα μου αξιζει δηλαδη........... :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Για ποιο κομματι μιλας?

Ελπιζω να μην αναφερεσαι στους πανηγυρισμους με Γκιστ γιατι αν εχουμε δει κι αν δεν εχουμε δει πανηγυρισμους Αγγελοπουλων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...