SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 το καλυτερο για ολους μας ειναι να πανε σε ενα βοηθητικο γηπεδο να παιξουν τη συνεχεια και να δωσουν στους δημοσιογραφους το ραβασακι με το αποτελεσμα. αντε να τελειωνουμε
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τεσπα, αυτο το πραγμα μυριζει Ελλαδα Οπου πχ σημασια εχει να παει ο Τσοχατζοπουλος μεσα, οχι να φερει πισω τα λεφτα ξερω γω Ετσι κι εδω, σημασια εχει "να ρε παιδια, το εκκενωσαμε" Και ο Τσο μετα απο 2-3 χρονια θα βγει εξω εξισου πλουσιος και ο Θρυλος θα κερδισει και δεν πειραζει που ειναι αδειο και ολα καλα, και ξανα προς την δοξα τραβα
Cossutius. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 To καλυτερο ειναι να τελειώσει το ματς, 72-76... Οκ έχει 1,5 λεπτό, αλλά οι τύποι κάνει μπαμ οτι δεν έχουν τη διάθεση και τα κουράγια να νικήσουν το ματς. Το παιρνει αυτος που το αξίζει περισσότερο φέτος. Και αυτος ειναι ο ΠΑΟ. Ο Τράκης θα ειναι μια ζωή καραγκιοζης για άλλους λόγους τους οποίους ειπαμε στο προηγουμενο ματς. Σε αυτο, δεν έχει σχέση ομως. 3
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και επειδη αποτι διαβαζω παιζει "καλα, κοιτατε τι θα γινει την Κυριακη" εγω δεν θελω να γινει τιποτα καμια Κυριακη Δεν εχω ορεξη να κανω ζουγκλα κανενα ΟΑΚΑ ακομα και αν χασουμε σημερα Αλλα αυτο ειναι ακριβως το προβλημα, δημιουργεις δεδικασμενο οτι επεισοδια=εκκενωση και δεν τρεχει τιποτα 1
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αν συνεχιστει ποιος εχεις την επιθεση και ποσο μενει.
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ???????????? :shock: 10 εντός, οκ τώρα;
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ο Τράκης θα ειναι μια ζωή καραγκιοζης για άλλους λόγους τους οποίους ειπαμε στο προηγουμενο ματς. Σε αυτο, δεν έχει σχέση ομως. Αυτο εννοειται ρε φιλε και αυτοι που διαφωνουν..........δεν λεω τιποτα γιατι δεν αξιζει να καθομαι να μιλαω. Πρεπει να τελειωσουμε μ'αυτα μια και καλη. Τελος και nossa!
dismemberer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και επειδη αποτι διαβαζω παιζει "καλα, κοιτατε τι θα γινει την Κυριακη" εγω δεν θελω να γινει τιποτα καμια Κυριακη Δεν εχω ορεξη να κανω ζουγκλα κανενα ΟΑΚΑ ακομα και αν χασουμε σημερα Αλλα αυτο ειναι ακριβως το προβλημα, δημιουργεις δεδικασμενο οτι επεισοδια=εκκενωση και δεν τρεχει τιποτα Καμία Κυριακή. Ρε πλάκα κάνουμε? Τι λέτε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ρε, περιμενουν λεει τους οργανωμενους ποτε θα αποφασισουν να βγουν να ξεκινησει το παιχνιδι. Προσπαθουν απτα μεγαφωνα να τους πεισουν να μας κανουν την χαρη! Γελαει ο κοσμος, ακομα να το διακοψουν οριστικα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις