Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έπαιζαν μπάσκετ τα ρόστερ θα βγάζαμε πρωταθλητή το Σεπτέμβρη αλλα κ το περσινό πρωτάθλημα θα το είχε πάρει ο Παο κ όχι ο Οσφπ.. Ακόμα κ αν συγκρίνεις τα ρόστερ εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω ιδιαίτερες διάφορες, ίσως ο Παο να θέλει έναν ακόμα αξιόπιστο ψηλό αλλα διορθωτικές αλλαγές μπορούν να γίνουν πολλές. Επίσης η ομοιογένεια του Ολυμπιακού θα αμφισβητηθεί αρκετά μέσα στη χρονια όταν αναγκαστεί να ρίξει ρυθμούς κ εκεί θα δούμε τον Μπαρτζωκα που για μένα είναι αρκετά χειρότερος κ φυσικά πιο απειρος απο τον Πεδουλακη.. Τέλος το μόνο που θα φοβόμουν αν υποστηριζα τον Παο θα ήταν η διοικητική σταθερότητα και κυρίως η διασφάλιση των εγκαίρων πληρωμών.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έπαιζαν μπάσκετ τα ρόστερ θα βγάζαμε πρωταθλητή το Σεπτέμβρη αλλα κ το περσινό πρωτάθλημα θα το είχε πάρει ο Παο κ όχι ο Οσφπ.. Ακόμα κ αν συγκρίνεις τα ρόστερ εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω ιδιαίτερες διάφορες, ίσως ο Παο να θέλει έναν ακόμα αξιόπιστο ψηλό αλλα διορθωτικές αλλαγές μπορούν να γίνουν πολλές. Επίσης η ομοιογένεια του Ολυμπιακού θα αμφισβητηθεί αρκετά μέσα στη χρονια όταν αναγκαστεί να ρίξει ρυθμούς κ εκεί θα δούμε τον Μπαρτζωκα που για μένα είναι αρκετά χειρότερος κ φυσικά πιο απειρος απο τον Πεδουλακη.. Τέλος το μόνο που θα φοβόμουν αν υποστηριζα τον Παο θα ήταν η διοικητική σταθερότητα και κυρίως η διασφάλιση των εγκαίρων πληρωμών. Α εσυ βασιζεις το σκεπτικο σου στο οτι ο ΟΣΦΠ θα ειναι χειροτερος απο τον περσινο, στα εγχωρια -γιατι για ευρωπαικο κι εγω δεν τον βλεπω-. Παρολα αυτα ακομα κι ετσι, δεν βλεπω πως προκυπτει οτι θα εχουμε καλυτερο Παναθηναικο απτον περσινο. Ο ΠΑΟ εφετος δεν εχει φροντ λαιν. Μηδεν απο μηδεν, μηδεν. Και η περιφερεια περα απο τον μεγαλωμενο πλεον ΔΔ (που υποθετω οτι θα παιρνει και λιγοτερες ανασεις απο τις ηδη ελαχιστες που επαιρνε περυσι) δεν εχει τιποτα αξιοπιστο. Αν αυτος ο ΠΑΟ, με τον Πεδουλακη βεβαιως βεβαιως και οχι με τον Ζοτς, θεωρειτε οτι μπορει να δειξει καλυτερο προσωπο απο τον περσυνο τοτε εγω παο πασσο. Οσο για το οτι τα ροστερ δεν παιζουν μπασκετ εχεις ενα δικιο. Παιζουν και οι προπονητες μπασκετ, παιζει και η ομοιογενεια, παιζει και η φιλοδοξια. Τωρα το τι φιλοδοξια μπορει να κουβαλανε 2-3 αγνωστα Αμερικανακια που ισως μαθανε τον ΠΑΟ πριν 1 μηνα+ κατι 35ρηδες Πανκο + κατι συνταξιουχοι Τσαρτσαρηδες, εσυ, αυτοι, ο θεος και η ψυχη σας Εγω παντως δεν ξερω. Η μονη περιπτωση ο ΠΑΟ να φανει φετος ανταγωνιστικος ειναι αν ο τρακης κανει οτι καναν οι Αγγελοπουλοι περυσι. Δηλαδη μαγκιορικες μεταγραφες το Γενναρη (εξου και λαθος ο συσχετισμος σου με τον ΟΣΦΠ και τα ροστερ , μιας και ο ΟΣΦΠ με το ροστερ του Δεκεμβρη δεν πηγαινε πουθενα, αλλα με αυτο του Γενναρη εκανε πραματα και θαματα). Ομως για να περασουμε στην πραγματικοτητα, ο φετινος ΠΑΟ θα ειναι one man show με μοναχικο καβαλαρη τον Μητσο. Οι υπολοιποι θα ειναι μια του υψους και 10 του βαθους, αντε με εξαιρεση κανεναν Μασιουλις.
LRoi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα δεν με νοιάζει να είναι διαλυμένος ο ΠΑΟ σαν σύλλογος, όπως δεν θα σας ενδιέφερε και εσάς, αν ήμουν εγώ στη θέση σας. Οι περισσότεροι μάλιστα θα χαιρόσασταν. 2
daPro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα δεν με νοιάζει να είναι διαλυμένος ο ΠΑΟ σαν σύλλογος, όπως δεν θα σας ενδιέφερε και εσάς, αν ήμουν εγώ στη θέση σας. Οι περισσότεροι μάλιστα θα χαιρόσασταν. ε αρα εισαι πρεζονι...
souz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Για το μπάσκετ μην χαίρεστε και πολυ ακόμα εσείς νωρις ειναι και θα δούμε!! Όσο για τον Παπ όπως είπαν και παραπάνω και ο λυμπε που δεν έφυγε με τον καλύτερο τροπο είδαμε πως πανηγύριζε τα γκολ του, οπότε ειναι θέμα χαρακτήρα απο κει και πέρα ο καθένας καταλαβαίνει Μετα βγήκε λέει και είπε πως στενοχωρηθηκε για τα υβριστικά συνθηματα ελεος Sent from my iPad using Insomnia
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ευτυχώς που έφυγαν οι κακοί Βαρδινογιάννηδες για να χάνετε το πρωτάθλημα πρίν καλά-καλά ανοίξουν τα σχολεία. 2
vlachaquito Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 οι βαρδινογιαννηδες φταινε για ολα, μην τα ξαναλεμε... α και η παραγκα...
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα δεν με νοιάζει να είναι διαλυμένος ο ΠΑΟ σαν σύλλογος, όπως δεν θα σας ενδιέφερε και εσάς, αν ήμουν εγώ στη θέση σας. Οι περισσότεροι μάλιστα θα χαιρόσασταν. Το έχω γράψει με πολύ χειρότερο τρόπο στο παρελθόν... Αλλά όπως μετά από κακό χωρισμό το μίσος σιγά-σιγά φεύγει και γίνεται νοσταλγία, συγχωρείς και θυμάσαι τις καλές στιγμές, έτσι και δω δεν τη γουστάρω πια αυτή τη φάση. Το φχαριστήθηκα -ομολογώ- στην αρχή να βλέπω τον απέναντι να κυλιέται στα πατώματα αλλά αρχίζει να μη μου αρέσει πια αυτό το θλιβερό θέαμα. Άσε που ξέρω ότι σε λίγο έρχεται η σειρά μου, γιατί τα φράγκα από τσουλου θα λιγοστέψουν μέχρι να μηδενιστούν γιατί πολύ απλά, δεν θα βγάζουμε ομάδα στο τσουλού και αντίο ζωή μετά. Οκ, πρωταθλητής, αλλά πρωταθλητής σε τί;...
adi32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μετα το τεστ παπ που τους εκανε εβαλε τα κλαματα λεει Απο τα μαυρα διαμαντια και τους φουρναροληδες πολυ καλυτερος θα ηταν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα δεν με νοιάζει να είναι διαλυμένος ο ΠΑΟ σαν σύλλογος, όπως δεν θα σας ενδιέφερε και εσάς, αν ήμουν εγώ στη θέση σας. Οι περισσότεροι μάλιστα θα χαιρόσασταν. H πλακα ειναι πως την ιδια στιγμη κλαιγεσαι στο απεναντι τοπικ για την ομαδα με την οποια σε αφησε ο χοντρος, αλλα την ιδια στιγμη χαιρεσαι για το βασικοτερο λογο απο τους οποιους εισαι με τον Παπαζογλου κλπ.Πιο αντιφατικος δεν γινεται. Δεν ειπα οτι πρεπει να σας νοιαζει η κατασταση μας, ειπα οτι οταν πεφτει ο ανταγωνισμος μονο ζημιωμενος βγαινεις κι εσυ και η διοργανωση και τα ματια μας γενικοτερα. ΑΝ απο αυτο χαιρεισαι επειδη ξερεις οτι θα σηκωσεις κουπα και θα πας φιεστα, ε περαστικα και σε σενα, περαστικα και σε εμας. Ομως βλεπεις, οτι οσο πεφτει ο ΠΑΟ λογω της διαλυσης, ακολουθει κατα ποδας ο χοντρος διατηρωντας απλα μια στοιχειωδη διαφορα στα ροστερ που να του εξασφαλιζει ομιλους Τσου Λου (για το πρωταθλημα αυτο καθεαυτο χεστηκε).. Μετα το τεστ παπ που τους εκανε εβαλε τα κλαματα λεει Απο τα μαυρα διαμαντια και τους φουρναροληδες πολυ καλυτερος θα ηταν 3 χρονια ειχε να βαλει γκολ, 31 ετων, ναι καλη επιλογη... 1
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο ισχυει και προφανως φετος δεν ειδαμε αυτα που επρεπε στις μεταγραφες, λογω της καταστασης της δικης σας και των υπολοιπων ομαδων. Απο την αλλη δε γινεται και να μη γελασεις καθολου με οσα γινονται στον παναθηναικο. Προφανως οποιας ομαδας οπαδος κι αν ηταν αυτο θα κανε. Στο μπασκετ πηρατε πρωταθληματα σε περιοδους που ο οσφπ δεν υπηρχε κι ομως μια χαρα τα γλενταγατε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στο μπασκετ πηρατε πρωταθληματα σε περιοδους που ο οσφπ δεν υπηρχε κι ομως μια χαρα τα γλενταγατε. Η μια διαφορα ειναι οτι τοτε οι Γιαννακοπουλοι παρα τη διαλυση σας με κραταγανε ψηλα εμενα. Δεν κοιταζαν να προσαρμοζουν την ομαδα στο δικο σας χαλι. Η αλλη διαφορα ειναι οτι εν τελει τα τριπλ-κραουν γλενταγαμε τοτε (ητοι το οτι ημασταν ευρωπαικη υπερδυναμη). Δεν πανηγυριζαμε την ανυπαρξια σας δηλαδη, αλλα την αυτοκρατορια τη δικη μας που δεν χτιζοταν πανω σας, αλλα πανω σε Μακαμπι και Κιντερ Μπολονια. Δεν αμφιβαλλω οτι υπηρχε κοσμος που γλενταγε τη διαλυση σας παντως, οπως υπαρχουν τωρα γαυροι που γλεντανε την κουπα απο Σεπτεμβρη ενω στο γηπεδο βγαινουν τα ματια τους ετσι οπως τους καταντησε ο Βαγγελας. Αν επειδη εσυ ησουν διαλυμενος οι Γιαννακοπουλοι με αφηναν να παιζω με Βουρτζουμη και Καραγκουτη βασικους απλα για να σηκωνω κουπες στα εγχωρια, δε νομιζω να πανηγυριζα, τουναντιον θα εβριζα την τυχη μου που επεσα σε πρωταθλημα και αντιπαλους που δεν με βοηθανε να ειμαι ανταγωνιστικος στην Ευρωπη. Αλλα οταν εσυ ησουν διαλυμενος εγω ειχα εναν Μποντιρογκα. Ευτυχως οι Γιαννακοπουλοι, δεν παρασυρθηκαν και δεν προσαρμοσαν ποτε την ομαδα στον ΟΣΦΠ. Αποτελεσμα? Ηρθε το πληρωμα του χρονου, προσαρμοστηκε ο ΟΣΦΠ πανω στον ΠΑΟ και περυσι σηκωσες ευρωπαικο.
privateer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=i0p6K3-P5X8&feature=player_embedded
IHateLove Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Να πάνε να γαμηθούν όλοι, δεν αξίζει αυτή η ομάδα, γιατί πολύ απλά όλοι τους είναι πουλημένοι... από που να αρχίσω? από τους παίχτες? που παίζουν για τα λεφτά μόνο??? από τη διοίκηση? άσε ρε, ασχολούμαστε με απατεώνες και στημένους αγώνες, μας κοροϊδεύουν στα μούτρα... αι σιχτιρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις