Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 "Ποτε ο βαζελος δεν εχει δικιο" Πάλι καλά που δεν έκανε μήνυση στον Καπίνο αυτός που τον πέταξε, να πει ότι του τον έκλεψε.
Chris_85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Η πρασινη λιστα ποια ειναι? Ποιοι ειναι οι πρασινοι παικτες που επνιξαν την Εθνικη και δεν αφησαν τους 15 κοκκινους μαχητες να διακριθουν? Η Εθνικη του Ευρωμπασκετ ηταν πρασινη ε? Να υποθεσω στο ειπε ο Τρινκιερι ε? Ε απο ανθρωπο που λεει κοκκινο τον Χατζηγεωργιου, δεν περιμενω να αναγνωρισει Εργα και Ημερες του Σωληνα. Συνοπτικα: Επιλογη Μπραμος, επιλογη Καββαδά αντι Βουγιουκα, επιλογη Μαυροκεφαλίδη!
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε dkni τι κλαψα ειναι αυτη;; Ποιος ειπε οτι δε τρεχει τιποτα, ή ξερω γω καλα του κανανε;; Ειδες τι εγραψα ή απλα απαντας σ αυρο που θα θελες να χα γραψει; Σας εκανε εντυπωση που ο διαιτητης δεν εγραψε ενα αντικειμενο και τον κραζετε(σωστα), και λεω οτι οταν στο οακα εσκασε η κροτιδα μεσα στο παρκε ,λεγατε άλλα για το οτι δε γραφτηκε στο φ.α. Εκτος αν θεωρεις ασφαλες να σκανε διπλα στους παιχτες κροτιδες ή αν το θεμα ειναι αν θα πετυχει τον παιχτη το αντικειμενο ή οχι.
DKNI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Συνοπτικα: Επιλογη Μπραμος, επιλογη Καββαδά αντι Βουγιουκα, επιλογη Μαυροκεφαλίδη!Για ονομα του θεου!! Η επιλογη Καββαδα αντι Βουγιουκα ειναι...δακτυλος Παναθηναικου! Τι λενε οι ανθρωποι Και ο Μπραμος επρεπε να μεινει εξω? Δεν σου φτανει που κοπηκαν Παππας-Γιανκοβιτς και εψαχνες να βρεις γκαρντ και κατεβηκες με 3 κοντους? Δεν σου φτανει που ο Φωτσης επαιζε 1'? Ο Μαυροκεφαλιδης ηταν πρασινη επιλογη? Στην Εθνικη με την κοκκινη πυξιδα που λεει ο Παπαδογιαννης, που και συ αν παιξεις στον Ολυμπιακο θα βρεις θεση, ακουσαμε τι? ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ! Αν ειχε παρει κανα χρυσο μεταλλιο θα ηταν ο Σλουκας, ο Σπανουλης, ο Πριντεζης, ο Περπερογλου, ο Μαντζαρης, ο Παπανικολαου (γιατι οχι και ο Μπουρουσης) και σε λιγο θα φωναζανε και τον Λο με τον Χαινς Αλλα βλεπεις εγινε πρασινη επειδη επεσε φαπα απο την Φινλανδια. Τωρα φταινε οι πρασινοι Μπραμος, Μπραμος, Μπραμος και ο Φωτσης που επαιζε 1' Εσυ βεβαια ηξερες για την πρασινη λιστα (πρεπει να εισαι μεσα στα πραγματα της Εθνικης) οποτε δικαιολογεισαι ΥΓ. Αυτα να τα βλεπουν οι Παναθηναικοι εδω μεσα που επιχειρουν καποιες φορες να μιλησουν σοβαρα με γαυρους Ρε dkni τι κλαψα ειναι αυτη;; Ποιος ειπε οτι δε τρεχει τιποτα, ή ξερω γω καλα του κανανε;; Ειδες τι εγραψα ή απλα απαντας σ αυρο που θα θελες να χα γραψει; Σας εκανε εντυπωση που ο διαιτητης δεν εγραψε ενα αντικειμενο και τον κραζετε(σωστα), και λεω οτι οταν στο οακα εσκασε η κροτιδα μεσα στο παρκε ,λεγατε άλλα για το οτι δε γραφτηκε στο φ.α. Εκτος αν θεωρεις ασφαλες να σκανε διπλα στους παιχτες κροτιδες ή αν το θεμα ειναι αν θα πετυχει τον παιχτη το αντικειμενο ή οχι. Ρε συ Μαργαριτα, δεν ειναι κλαψα. Ειναι η αληθεια. Οποτε διαμαρτυρηθει για κατι ο Παναθηναικος, ακομα και με σας να μην παιζει οποτε μπαινει ο οπαδισμος μπροστα, η απαντηση ειναι "στο ΟΑΚΑ..." Καταλαβαινεις τι μου λες? Αυτο για το οποιο διαμαρτυρεσαι στο ΟΑΚΑ (και για το οποιο φαγαμε 1 αγ. αν θυμαμαι καλα) στην Κρητη δεν το εγραψε καν ο αλλος, διεκοψε παιχνιδι και δεν το εγραψε καν και το υπερασπιζεσαι χωρις να εισαι αμεσα εμπλεκομενη απλα γιατι "το λενε τα βαζελια. Θανατος στα βαζελια" Αν εγω δω να σου κανουν ντου στην Τουμπα και να βαρανε τους παικτες σου, είτε θα πω οτι εχεις δικιο είτε δεν θα μιλησω. Ακομα και να σου πω "Οταν μπαινατε να βαρατε τον Σισε" θα πω εστω ενα τυπικο "εχετε δικιο" Εσενα η απαντηση σου ηταν ξερη "στο ΟΑΚΑ δεν γραψανε"... Οσο και να εχουμε οπαδισμο, αν φαει πετρα ο Ρομπερτο θα πω οτι εχετε αδικο? Στη Λεωφορο σας πειραξε κανεις? 2 λεγεωνες ΜΑΤ ειχε αλλα μυτη δεν ανοιξε. Και επειδη επεσε μια κροτιδα στο μπασκετ μου λες αλλα. Παρεπιπτοντως για την κροτιδα και μανουρα εγινε απο εμας τους ιδιους στο γηπεδο, και δεν χτυπησε κανεναν, και τιμωρηθηκαμε.
Chris_85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 H ουσια παραμενει οτι υπηρχαν 2 παικτες του Παο στην Εθνικη που δεν αξιζαν να ειναι, και ενας που αξιζε να ειναι αλλα δεν ηταν (ειχε ομως μολις αποφασισει να συνεχισει την καριερα του σε αλλη ομαδα, απορριπτοντας προταση του Παο. Επειδη τα επιχειρηματα σου ειναι απλα αναρθρες κραυγες, πες μου εναν, ΕΝΑΝ παικτη του οσφπ που ηταν σ αυτη την Εθνικη χωρις να το αξιζει. Υ.Γ. Ο ΒΑσιλακοπουλος ειναι δηλαδη "κοκκινος" παραγοντας και εχτισε μια "κοκκινη" Εθνικη.. Χμμμ... Ξεπερνασεςτην ανοησια σου με τον Χατζηγεωργιου. Υ.Γ.2 Προφανως ΟΥΤΕ ο Φωτσης ηταν επιλογη του κοουτς και του επιβληθηκε. ΓΙ αυτο επαιζε και 1' (καλως καθως ηταν σε κακη κατασταση). ΔΕΝ θα πω ομως ποτε πως ο Φωτσης δεν αξιζει να παιζει στην Εθνικη, καθως εχει παιξει επι 17 χρονια σερι. Αξιζει 100% να βρισκεται σε αυτη την ομαδα, ασχετα αν δεν τον θελει ο προπονητης. Υ.Γ.3 ΜΙλας για Παππα και Γιανκοβιτς στην τοτε Εθνικη. Γελαει ο κοσμος.. Υ.Γ.4 Βασιλειαδης, Κατσιβελης, Ξανθοπουλος δεν ειχαν θεση για να παιξει ποιος? Ο Μπραμος! Χρειαζεσαι σαν περιφερεια εναν χειριστη μπαλας, και δεν παιρνεις ΚΑΝΕΝΑΝ απ τους 2 που εχεις ευκαιρους (Κατς, Ξανθ), αλλα παιρνεις σποτ σουτερ!!! Και μαλιστα τον χειροτερο και λιγοτερο εμπειρο απ αυτους που εχεις διαθεσιμους!! Αποφαση ΟΣΦΠ και αυτη..
DKNI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παραληρημα Πρασινη επελεση με δολεια μεσα των Μπραμου και Μαυροκεφαλιδη (που ειχε κληθει απο πριν στην Εθνικη και δεν ξερω ποιον θες να επαιρναν. Τον Χαινς ή τον Λασμε) Δηλαδη ειχε θεση ο Ζησης και οχι ο Φωτσης? Δεν καταλαβαινεις οτι ο Ζησης, ο Φωτσης, ο Μπουρουσης δεν καλουνται με οπαδικα κριτηρια? Οπως θα γινει μελλοντικα και με Σπανουλη, καποιοι λογω προταιρου βιου καλουνται εξορισμου Παιζει ο Ζησης, δεν δινουν διορια στον Καλαθη, υπαρχει Και-Παπ και περνουν και Περπερογλου και παμε με 3 γκαρντ ενω δεν χωραει ο Παππας, παιρνει Καββαδα και κοβει Βουγιουκα! Να το το πρασινο παρελθον πως επιβληθηκε Εσυ λες οτι η Εθνικη ηταν πρασινη? Αυτο μας λες? Οτι ο Βασιλακοπουλος επεβαλλε...τον Μπραμο! Ενα παιδι που εκανε πολυ καλη σεζον με τον Παναθηναικο και ακομα και αν δεν συμφωνεις...πρασινη λιστα για τον Μπραμο! Το ακουσαμε και αυτο. Εφαγε την θεση του Κατσιβελη και του Ξανθοπουλου ο Μπραμος. Αν ειχε παρει τον Ξανθοπουλο θα ελεγες "πρασινο παρασκηνιο, ποιος Ξανθοπουλος" Ασε μας ρε φιλε να πουμε, πηρε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εκτος Κατσιβελη. ΟΛΟΝ. ΥΓ. Ειδαμε οι παικτες του Ολυμπιακου που αξιζαν τι καταφεραν ΥΓ2. Ειστε αυτοι που αν επαιζε περσυ ο Διαμαντιδης, αυτος που κραζετε "σταματησε απο την Εθνικη, προδοτης, ου, 666" θα λεγατε "Πρασινη παραγκα, ο κωλογερος στα 33, ο πεθαμενος, τωρα το θυμηθηκε" Αυτοι ειστε σε ολα τα αθληματα, τσακωνεστε με τον εαυτο σας
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ρε αδερφε αυτη τη στιγμη δε δικαιολογω ουτε τον διαιτητη ουτε φυσικα αυτους που το εκαναν! Δε λεω, επειδη μας ριξατε κροτιδα στο οακα, καλως σας εριξαν αναπτηρα στην Κρητη!! Μιλαω μονο για τη συζητηση μας εδω μεσα μετα το ματς στο οακα. Σ εμας εδω αναφερομαι, πουθενα αλλου! Και λεω οτι εσεις τωρα που ο,τι εγινε εγινε απο αλλους οπαδους κραζετε τον διαιτητη, ο οποιος δε το εγραψε, και εχετε δικιο!!!! Απλα λεω οτι εσεις που κραζετε (ξαναλεω δικαιολογημενα) , οταν εμεις αναφεραμε οτι το κορακι στο οακα δεν εγραψε την κροτιδα, οπως οφειλε, μας πηρατε στο ψιλο. Κατα τ αλλα δε σε τετοια θεματα δε τιθεται θεμα "βαζελιων" και "γαυρων". Περυσι στο μπασκετ τραυματισαν τον χαινς, και μετα παιχτη σας. Στη λεωφορο ριξανε κροτιδα σε ποιον δικο σας δε θυμαμαι. Οποιος και να κανει κατι τετοιο, καταδικαστεο ειναι.
Chris_85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ακομα περιμενω να μου πεις ΕΝΑΝ παικτη του ΟΣΦΠ που κριθηκε χωρις να το αξιζε. ΕΝΑΝ. Ο Φωτσης σου εγραψα καλα εγινε και κληθηκε μαθε να διαβαζεις τι λεει ο αλλος, αν και αγωνιστικα δεν ηταν στα καλυτερα του και ολες οι πηγες λενε πως δεν ηταν στις προθεσεις του Τρινκιερι να τον καλεσει. Ωστοσο, καλως κληθηκε. Και θεωρω πως πρεπει να κληθει ξανα στο Παγκοσμιο. Μπραμος αντι Βασιλειαδη/Ξανθοπουλου/Κατσιβελη. Μαυροκεφαλιδης αντι ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ! Πες μου, αναμένω να μου πεις ποιοι παικτες αξιζαν για να κληθουν αντι γι αυτους του ΟΣΦΠ! Δε βλέπεις πως ουτε και τωρα δεν εχεις (ποσο μαλλον τοτε) σοβαρους έλληνες παικτες πλην ΔΔ και Φωτση? Αντε και μπραμο που θα μπορουσε ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ να παιξει στην Εθνικη (οι οποιες φυσικα προυποθεσεις δεν υπηρχαν).
stamatinho Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ενταξει τωρα θα μιλησουμε με ολυμπιακους για μανουρες και κροτιδες και φασαριες.Τι αλλο πια θα δω σε αυτη τη ζωη. Να ξεκινησουμε απο το τυφλο παλικαρι πριν μερικα χρονια στο παναχαικη-ολυμπιακος με πιστολι φωτοβολιδα?Να περασουμε μια βολτα απο ριζουπολη και μετα να καταληξουμε στις εναεριες κλοτσιες στο Γκοβου και Σισε(ευτυχως ανταπεδωσαν) Να παμε στη 2η φορα που την πληρωνει ο Τζορβας με πετρες παρολο που δεν ειναι πλεον παιχτης του παναθηναικου? Να παμε στις φασαριες τις περσυνης σκουπας?Αφηστε ρε παιδια.Που θα μας πειτε και οι ολυμπιακοι για φασαριες.Και οποιος ασχολειται πανω απο μια 20ετια με μπαλα και δε βλεπει μονο απο το χαζοκουτι γνωριζει ειτε γνωστα ειτε οχι τοσο γνωστα περιστατικα. Αλλα μαθαμε τωρα να λεμε "ειμαι ολυμπιακος" χωρις να ξερουμε ουτε τα βασικα
SlimData Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ΥΓ. Αυτα να τα βλεπουν οι Παναθηναικοι εδω μεσα που επιχειρουν καποιες φορες να μιλησουν σοβαρα με γαυρους Καλά. Αλλά είσαι ο μόνος που προσπαθεί να διασώσει την αξιοπρέπεια του μπράμου απέναντι στον air κατσίβελη. Μπράμος = 0,33 γκαρντ
Anubis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υ.Γ.4 Βασιλειαδης, Κατσιβελης, Ξανθοπουλος δεν ειχαν θεση για να παιξει ποιος? Ο Μπραμος! Χρειαζεσαι σαν περιφερεια εναν χειριστη μπαλας, και δεν παιρνεις ΚΑΝΕΝΑΝ απ τους 2 που εχεις ευκαιρους (Κατς, Ξανθ), αλλα παιρνεις σποτ σουτερ!!! Και μαλιστα τον χειροτερο και λιγοτερο εμπειρο απ αυτους που εχεις διαθεσιμους!! Αποφαση ΟΣΦΠ και αυτη..Γελαει ο κοσμος.. Καλα αν ειναι να δουμε στην εθνικη τον ξανθοπουλο καλυτερα να κατεβω εγω να κανω το pg. παικτης που θα τον αφηνουν στα 4 μετρα για να μαρκαρουν αλλο. Πανω κατω τα ιδια και ο κατσιβελης αλλα καλυτερος αμυντικος. Τωρα για το βασιλειαδη αδικημενος θα συμφωνησω αλλα την φορα που τον βαλαμε να παιξει τον σουτερ μας ειχε 1/6 η 1/7. Οταν δεν μπορει να κανει και αυτο πραγματικα καλυτερα να παρω καποιον αλλο. Προφανως και δεν συμφωνω με τους 3 χειριστες, οπως και με το κοψιμο του Βουγιουκα, ο οποιος και αυτος φταιει διοτι στα φιλικα ηταν λες και εκανε αγγαρεια. Και για να κλεισω τα της εθνικης, ναι μπορω να βρω μια 20αδα παικτων, νέων και παλαιότερων που μπορουν να δωσουν στην εθνικη αλλα τι να το κανω αν το μεγαλυτερο ποσοστο τους ειναι απλα καλοι σε ενα πραγμα και μετριοι στα υπόλοιπα? Kαι κατι τελευταιο αν ειναι ο προπονητης μου να μην μπορει να παρει ουτε το 50% των παικτων να το βρασω. Δεν πρεπει να εχω τους heat για να κερδισω την φιλανδια. Δινω μια 20αδα για να μου επιλέξεις ποιους θα πάρεις σε ένα τουρνουά δεδομένου ότι θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Μάντζαρης, Σλούκας, Καλάθης, Ζήσης, Κατσίβελης Σπανουλης, Βασιλειάδης, Παππάς Περπέρογλου, Παπανικολάου, Μπράμος Πρίντεζης, Καιμακογλου, Φώτσης, Μαυροκεφαλιδης Κουφός, Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης, Βουγιούκας
Chris_85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μάντζαρης, Σλούκας, Καλάθης, Ζήσης, Κατσίβελης Σπανολης, Βασιλειάδης, Παππάς Περπέρογλου, Παπανικολάου, Μπράμος Πρίντεζης, Καιμακογλου, Φώτσης, Μαυροκεφαλιδης Κουφός, Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης, Βουγιούκας Καλάθη, Ζηση, Σλουκα ή Ματζαρη ανάλογα τη φορμα τους Σπανουλη, Βασιλειαδη ή Μπραμο (φετος κανει πολυ καλη χρονια ο πρωτος) Παπανικολαου, Καιμακογλου, Περπερογλου Πριντεζη, Φώτση, Αντετοκουμπο (?) Κουφος, Μπουρουσης, Βουγιουκας (?)
SlimData Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 in other news... Κρις, στο έχω ξαναπεί, είσαι αυτός που ισχυρίζεται ότι ξέρει το περισσότερο μπάσκετ και αυτός που έχει κάνει τα πιο άστοχα σχόλια εδώ μέσα, εδώ και χρόνια. Εντελώς τυχαία, κάθε φορά που έπεφτες έξω εξαφανιζόσουν για καιρό. Έκανες την επόμενη πρόβλεψη, ξαναεξαφανιζόσουν κοκ.. Άσε λοιπόν τα δικά μου επιχειρήματα στην άκρη και δες τα δικά σου που διαβάζοντας να απορείς με το ότι πήγε ο μπράμος (με θαυμαστικό ε;!) και δεν χώραγε ο κατσίβελης, αν δεν έγραφες ονόματα θα νόμιζα ότι πήγε ο γεωργικόπουλος και έμεινε απ'έξω ο φάνης.
tool1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το χθεσινο ματς στο μπασκετ με τη συγκλονιστικη εμφανιση του Παππα απέναντι στα Τρίκαλα την ειδε κανενας; Μονο στην Ευρωλιγκα ξεδιπλωνει το ταλεντο του;Σε τετοια ματς μπαινεις ,βαζεις 20 ποντους κ κανεις το προπονητη μοιαζει ηλίθιος που δεν σου δινει χρονο συμμετοχης.
Chris_85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 in other news... Κρις, στο έχω ξαναπεί, είσαι αυτός που ισχυρίζεται ότι ξέρει το περισσότερο μπάσκετ και αυτός που έχει κάνει τα πιο άστοχα σχόλια εδώ μέσα, εδώ και χρόνια. Εντελώς τυχαία, κάθε φορά που έπεφτες έξω εξαφανιζόσουν για καιρό. Έκανες την επόμενη πρόβλεψη, ξαναεξαφανιζόσουν κοκ.. Άσε λοιπόν τα δικά μου επιχειρήματα στην άκρη και δες τα δικά σου που διαβάζοντας να απορείς με το ότι πήγε ο μπράμος (με θαυμαστικό ε;!) και δεν χώραγε ο κατσίβελης, αν δεν έγραφες ονόματα θα νόμιζα ότι πήγε ο γεωργικόπουλος και έμεινε απ'έξω ο φάνης. Προφανως και δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ, αλλα δε σε κρινω, ο καθενας οτι καταλαβαινει! Θα παιρνεις ομως τις απαντησεις που σου αναλογουν.. Και πληροφοριακα, για να υπαρχει διαλογος, πρεπει να μας εκθεσεις και συ τις αποψεις σου. Πες οτι εγω ειμαι 100% λαθος, απ το στοματακι το δικο σου θα βγει καμια αποψη/αναλυση/προβλεψη? Ή απλά περιμένεις να το παιξεις κριτης? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις