Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω βασικά να δω πεδουλάκη-μπαρτζώκα με ευρωδιαιτητές που κάποιοι τόσο ανυπομονούν, για να διαβάσω μετά τις νέες επιστημονικές θεωρίες.

Κατά τ'άλλα, όταν και όποτε έχω κάνει πρόβλεψη ή έχω εκθέσει άποψη, ήμουν εδώ μετά και στα αρνητικά είτε να την υποστηρίξω είτε να δεχτώ το λάθος μου. Όχι μόνο στις νίκες για να πω, σας τα'λεγα γατάκια.

Οπότε χάνεις από τα αποδυτήρια.

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Χμμ οταν το βασικο σου επιχειρημα ειναι η επιθεση στο ηθος του αντιπάλου, αυτο καταδεικνυει πολλά για το επιπεδο της κουβεντας που (θελεις να) κανεις.

Μιλάς σε ένα ατομο που ειπε εξ' αρχης πως η διαιτησια ειναι το αποκουμπι του Μπαρτζωκα και κανενα λογο δεν επαιξε στις ήττες μας στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο και γω περιμένω να δω το ματς σε σας, σε 3 εβδομάδες. Για πολλους λογους. Κυριως, για να δω αν θα σφυριχτουν καποια παραπανω φαουλς στους Γκιστ/¨Λασμε (θεωρω πως στην Ευρωπη δεν αφηνουν τα μαρκαρισματα οπως στα ντερμπυ στην Ελλαδα), αν θα μπορεσει ο Σπανουλης αλλά και ολη η ομαδα να φανει αντάξια των δηλωσεων που εχει κανει (χανουμε απο διαιτησια κτλ).

Ιδου η Ροδος λοιπον..

Δημοσ.

Ακομα περιμενω να μου πεις ΕΝΑΝ παικτη του ΟΣΦΠ που κριθηκε χωρις να το αξιζε. ΕΝΑΝ.

Μπραμος αντι Βασιλειαδη/Ξανθοπουλου/Κατσιβελη.

Μαυροκεφαλιδης αντι ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ!

Oταν φτανει Ολυμπιακος να λεει "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ η κληση Μαυροκεφαλιδη αντι Βουγιουκα" τα εχουμε ακουσει τα παντα

Ειπαμε, σε μας ο Περπερογλου και ο Σπανουλης εκλεβαν. Σε σας ηγετες

Α, και το διλημμα εγινε Μαυροκεφαλιδης αντι Βουγιουκα? ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ? Δεν ηταν Καββαδας αντι Βουγιουκα? Δεν μας βολευει ε?

Περιμενω να ακουσω 12αδα που θα καλουσες εσυ περσυ ως αντικειμενικος που ολοι βλεπουμε πως εισαι και θα θεωρουσες οτι δεν ειναι δακτυλος Παναθηναικου

Καλάθη, Ζηση, Σλουκα ή Ματζαρη ανάλογα τη φορμα τους

Σπανουλη, Βασιλειαδη ή Μπραμο (φετος κανει πολυ καλη χρονια ο πρωτος)

Παπανικολαου, Καιμακογλου, Περπερογλου

Πριντεζη, Φώτση, Αντετοκουμπο (?)

Κουφος, Μπουρουσης, Βουγιουκας (?)

Μολις πηρες 15 παικτες

Ωραιος

Το οτι δεν περιμεναμε τον Καλαθη αλλα βολεψαμε τον κουμπαρο, Παναθηναικος

Το οτι πηραμε τον Καββαδα και πηραμε εναν σεντερ, Παναθηναικος.

Το οτι πηγαμε με τρια 3αρο-4αρια για να χωρεσει ο Περπερογλου και μονο 3 γκαρντ, Παναθηναικος

Η πρασινη Εθνικη του Μπραμου και του...Μαυροκεφαλιδη (γνωστο τοτεμ του πρασινου λαου) που εχασε απο την Φινλανδια

Δημοσ.

Ουτε πρασινη ηταν η εθνικη ουτε κοκκινη ουτε τιποτα αλλο. Κληθηκαν καποιοι παιχτες ειτε γιατι εκαναν καλη χρονια, ειτε γιατι "επρεπε" να κληθουν, ειτε γιατι ο προπονητης ηταν σε τρικυμια.

Ο Ολυμπιακος ηταν ομαδα που στηριχτηκε περισσοτερο σ ελληνες παιχτες, οποτε αναμενομενα θα ειχε και πιο πολλους στην αποστολη. Οι Ελληνες του παο ηταν Μπραμος, Διαμαντιδης, ταρτσαρης , ξανθοπουλος, γιαννοπουλος. Και απο αυτους κληθηκε ο καλυτερος διαθεσιμος.

Δημοσ.

Κάποιοι ξεχνάνε οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ηταν εναντίον όλων των μαριονετων των Β. Και των ίδιων των Β.

Και πως ο τύπος στην φωτο τους χάρισε την Ριζουπολη

Αν μη τι άλλο αποδεικνύει ποιος δεν ειναι πρόβατο και ποιος επωφελήθηκε εκείνες τις εποχές

Δημοσ.

Ανωτερος σήμερα ο ΠΑΟ, πολύ καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καμία σχέση με τον αγώνα του ΟΦΗ. Τον αδικεί το αποτέλεσμα. Για εμένα θα επρεπε να έχει τελειώσει με 0-3.

Την πάθατε σα μικρομεσαία ομάδα σήμερα. Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν ειναι σύμπτωση. Είναι γεγονός δυστυχώς.

Έχει πολύ δουλειά ο ΠΑΟ για να γίνει 2ος.

Δημοσ.

Την πάθατε σα μικρομεσαία ομάδα σήμερα. 

Το σαν δε χρειαζεται.Δυστυχως ποιος να φανταζοταν οτι θα εφτανε η στιγμη να παιζει ο παναθηναικος για την 3η-4η θεση πριν καποια χρονια.

υ.γ Μεχρι και την εμφανιση την εκαναν σαν τα μουτρα τους.Ο παναθηναικος ειναι μονοχρωμος με εξαιρεση καποιες χρονιες.

Οτιδηποτε να μη θυμιζει παναθηναικο.

Αλαφουζε το χρωμα μονο μην αλλαξεις και το εμβλημα.

Δημοσ.

Σε παρακαλώ λίγα για την φετινή εμφάνιση οι οριζόντιες ρίγες μαμάνε πάντα ήθελα να μοιάσουμε στη Σελτικ  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...