Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Πως ρε μαλακα δεν εχει τελειωσει τιποτα!?!?!?!

Που θα βρεις τις εξτρα νικες?

Εγω σου λεω οτι μαλλον παμε για αποκλεισμο. Και το λεω σοβαρα. Θα κερδισεις τον γαυρο? Θα κερδισεις στο Μιλανο ή την Πολη? Αστο, παμε φουλ για αποκλεισμο

ΥΓ. Διαφωνω για Φωτση και Μαικ. Ο Αντωνης εχει προσφερει ως backup 4αρι, ο Μαικ ηρθε για 3-4' και να αποσυρθει τιμητικα. Το οτι ο Μαυροκεφαλιδης ψωλαρει και παραλληλα τους εχει καψει ο Αργυρης δεν ειναι θεμα του Μαικ. Κανονικα δεν επρεπε να συζηταμε για το αν ειναι σοβαρη μεταγραφη ο Μαικ

Ψιχουλα πηρε, για να κρεμασουμε την φανελα ηρθε, δεν σου φταιει αυτος αν ξαφνικα του ζητας να γινει Μαικ 2010

Δημοσ.

Πως ρε μαλακα δεν εχει τελειωσει τιποτα!?!?!?!

Που θα βρεις τις εξτρα νικες?

Εγω σου λεω οτι μαλλον παμε για αποκλεισμο. Και το λεω σοβαρα. Θα κερδισεις τον γαυρο? Θα κερδισεις στο Μιλανο ή την Πολη? Αστο, παμε φουλ για αποκλεισμο

ΥΓ. Διαφωνω για Φωτση και Μαικ. Ο Αντωνης εχει προσφερει ως backup 4αρι, ο Μαικ ηρθε για 3-4' και να αποσυρθει τιμητικα. Το οτι ο Μαυροκεφαλιδης ψωλαρει και παραλληλα τους εχει καψει ο Αργυρης δεν ειναι θεμα του Μαικ. Κανονικα δεν επρεπε να συζηταμε για το αν ειναι σοβαρη μεταγραφη ο Μαικ

Ψιχουλα πηρε, για να κρεμασουμε την φανελα ηρθε, δεν σου φταιει αυτος αν ξαφνικα του ζητας να γινει Μαικ 2010

Εγω ηξερα τι ειναι ο Μαικ και τι ειναι ο Φωτσης και δεν κρινω τους ιδιους , αλλα κρινω οσους θεωρησαν οτι με αυτες τις 2 μεταγραφες στηνουμε την καλυτερη φροντ λαιν στην Ευρωπη. Αλλοι, συμπεριλμβανομενου του προπονητικου τιμ τους πηραν πιστευοντας οτι ο ενας θα βγαζει πιο πολλα πικ εν ρολ κι απο τον παλιο καλο εαυτο του, και ο αλλος θα μαζευει ριμπαουντς, θα κανει ταπες και θα σουταρει 7/7 τριποντα σε καθε ματς.

Δε θες εξτρα νικες btw. Τα υπολοιπα εντος εδρας σου θες για προκριση και για 2η θεση να παρεις μια εως 3 νικες εκτος εδρας (εξαρταται και απτα αποτελεσματα των υπολοιπων βεβαιως). Οτι η ομαδα δεν με πειθει πως μπορει να νικησει ολα τα εντος εδρας το ειπα και παραπανω. Προσωπικα, εκτιμω, με το ζορι 4οι ή και εκτος, γιατι δεν βλεπω να νικαμε ολα τα εντος, ουτε και βλεπω νικη στην Εφες ή την Αρμανι (τα παιχνιδια με τον ΟΣΦΠ ειναι αλλη περιπτωση και δυσκολα προβλεπονται και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεις να εχεις ως δεδομενο οποιοδηποτε αποτελεσμα).

Οπως και να χει η ηττα απτην Μπαρτσελονα, αν ηταν νικη θα μιλαγαμε πολυ διαφορετικα ακομα και μετα το σημερινο αποτελεσμα που -κακα τα ψεματα- ψιλοηταν μεσα στο προγραμμα. Το λεω γιατι κατ'εμε ηταν τσαμπα ηττα τελειως.

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο DKNI για το Μαικ κ τον Φώτση.

Για τον Ουκιτς δεν ξέρω τι φταίει αλλα είναι τραγικός.

Κι εγώ είμαι περίεργος ποιες είναι οι νίκες εκτός προγράμματος γιατι εγώ βλέπω 3 μέχρι το τέλος.

Μας φτάνουν;Δε νομίζω.

Δημοσ.

Τον Ο.Σ.Φ.Π. μπορούμε κάλλιστα να τον καθαρίσουμε μέσα έξω, αλλά δεν λέει κάτι.

Σημερα Μπερτομεου στο ΣΕΦ

Την αλλη βδομαδα λεει δεν μπορει, δεν θα ερθει

Οπως ειμαστε τωρα, θα εχουν ενα 45-55 διαιτησια και να σου το επιχειρημα "στην Ευρωπη με τους διαιτητες της Ευρωλιγκα ειδατε?"

Δημοσ.

Aν χάσετε στο ΟΑΚΑ ουσιαστικά μένετε εκτός δεύτερης θέσης, οπότε αν χάσετε και δεν στραβοπατήσουμε εμείς μετά εκτός προγράμματος είναι πολύ δύσκολο να μπείτε μετά δυάδα.

Οπως ειμαστε τωρα, θα εχουν ενα 45-55 διαιτησια και να σου το επιχειρημα "στην Ευρωπη με τους διαιτητες της Ευρωλιγκα ειδατε?"

H αλλιώς, αρχίζουμε απο τώρα κλάψα εμείς οι παναθηναϊκοί για να έχουμε να βρούμε αποκούμπι σε περίπτωση ήττας. Σοβαρευτείτε.

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο DKNI για το Μαικ κ τον Φώτση.

Για τον Ουκιτς δεν ξέρω τι φταίει αλλα είναι τραγικός.

Κι εγώ είμαι περίεργος ποιες είναι οι νίκες εκτός προγράμματος γιατι εγώ βλέπω 3 μέχρι το τέλος.

Μας φτάνουν;Δε νομίζω.

Ο Ουκιτς εχει ερθει σακατεμενος απο το Ευρωμπασκετ

Επισης αντι να τον αφησει να κανει τον Ουκιτς, τον εχει βαλει να κανει τον αντιΔιαμαντιδη. Ετσι δεν μπορεις να παρεις απο τον Ουκιτς την τρελα του Ουκιτς

Το ερωτημα που πρεπει να απαντησουν στον κοσμο ειναι

Ειχες 4 γκαρντ. Λιγα αλλα εβγαινε.

Ξαφνικα τα 2 σου εχουν προβλημα σοβαρο. Και επιλεγεις...τι? Να τους πας συντηρητικα 1 σεζον?

Μα ποσο μαλακας εισαι? Οκ, δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλο να βαλει νυστερι αλλα 2/2?

Δυο παικτες εκτος λογικης, σε κακη κατασταση γιατι απλα δεν καθησαν 3 μηνες εκτος

Και αν του Παππα στον αγκωνα εσκασε αργα και επειδη ειναι αγκωνας και θυμομαστε τον Μαριτς θα του τελειωνε την χρονια, του Ουκιτς το ηξερες Σεπτεμβρη, το Νο2 γκαρντ σου και αντι να το λυσεις, ταλαιπωρεις τον παικτη και ταλαιπωρει αυτος την ομαδα

Δημοσ.

Εντος προγραμματος θα εννοεις. Ωραια αν θελουμε να μιλησουμε για προγραμμα:

Βαση δυναμικοτητος ομαδας/ροστερ τα εντος πρεπει να τα παρουμε ολα και πρεπει να νικησουμε οπως+δηποτε Εφες και Αρμανι ή ΣΕΦ.

Τα παραπανω οδηγουν σε ενα 6-2 στα επομενα μας παιχνιδια, που ομως αν θελουμε να το δουμε ρεαλιστικα (βαση αγωνιστικης εικονας δηλαδη) πιο πιθανο ειναι να ειναι 2-6, οποτε ουτε κι εγω τρεφω φρουδες ελπιδες για κατι καλο την φετινη σεζον. Φαινοταν δηλαδη οτι θα παει ετσι απο τα πρωτα κιολας μας παιχνιδιας που η ομαδα ενω ειχε ενισχυθει ροστερικα, δεν ειχε αλλαξει απολυτως τιποτα στην τραγικη περσυνη φιλοσοφια της.

Δημοσ.

H αλλιώς, αρχίζουμε απο τώρα κλάψα εμείς οι παναθηναϊκοί για να έχουμε να βρούμε αποκούμπι σε περίπτωση ήττας. Σοβαρευτείτε.

Δεν αρχιζω καμια κλαψα

Δεν μου φταις εσυ ουτε θεωρω οτι με 45-55 θα χαναμε

Απλα επειδη οι Αυγουλοπουλοι παιζουν πολυ με την προπαγανδα και τα εχουν μια χαρα με την Ευρωλιγκα ξερουν οτι οπως ειναι οι ομαδες, ενα μικρο σπρωξιμο που δεν θα το συζητουσαμε γενικα, οπως τα εχει καταφερει ο Αργυρης θα τους δωσει το επιχειρημα - και το ξερετε οτι το θελετε - "με ξενους διαιτητες σας νικαμε"

Αποκουμπι θα ηταν αν ελεγα για σφαγη. Αποκουμπι ειναι κατι που τα ριχνεις ολα εκει.

Ε, δεν ειναι αποκουμπι γιατι θεωρω οτι δεν χρειαζεστε αυτη τη στιγμη σφαγη. Λιγα σπορια αρκουν.

Τι αποκουμπι μου λες, βλεπεις να λεω οτι γαμαμε και οτι θα μας σφαξετε για να κερδισετε?

Δημοσ.

Δεν αρχιζω καμια κλαψαΔεν μου φταις εσυ ουτε θεωρω οτι με 45-55 θα χαναμεΑπλα επειδη οι Αυγουλοπουλοι παιζουν πολυ με την προπαγανδα και τα εχουν μια χαρα με την Ευρωλιγκα ξερουν οτι οπως ειναι οι ομαδες, ενα μικρο σπρωξιμο που δεν θα το συζητουσαμε γενικα, οπως τα εχει καταφερει ο Αργυρης θα τους δωσει το επιχειρημα - και το ξερετε οτι το θελετε - "με ξενους διαιτητες σας νικαμε"

Κατσε δηλαδη ααααν ο ολυμπιακος νικησει θα ναι γιατι θα χει ενα μικρο σπρωξιμο ωστε να μπορουμε να λεμε οτι σας νικαμε με ξενους διαιτητες?

Δημοσ.

Κατσε δηλαδη ααααν ο ολυμπιακος νικησει θα ναι γιατι θα χει ενα μικρο σπρωξιμο ωστε να μπορουμε να λεμε οτι σας νικαμε με ξενους διαιτητες?

Αυτο θα το λετε ουτως η αλλως αν νικησετε. Βασικα το λετε πριν καν νικησετε.

Οτι στας Ευρωπας εδω και 2 χρονια οι αγαπημενες ομαδες του Ισπανου ειναι 3 και εχουν κοκκινα/μωβ στη φανελα και οι 3 ειναι γεγονος που οι μονοι που μπορουν να το αμφισβητησουν ειναι αυτοι που βλεπουν καθαρα τα πρωταθληματα Σωκου και χοντρου.

Δημοσ.

Αυτό το 55-45 θέλω να το παραδεχτείς έστω και μια φορά για τους τελικούς της Α1. Αλλά με αντίστροφα τα κουκιά. Εκεί ως γνωστόν δεν υπάρχει η παράγκα του Μπερτομέου.

Ο ΠΑΟ δείχνει να έχει ξεμείνει απο λύσεις και δυνάμεις, αφού δεν έχει ροτεϊσιον, όχι τουλάχιστον αξιοποιήσιμο μέχρι στιγμής απ' τον Πέδουλα. Το να κάνετε τα περισσότερα αβίαστα λάθη στο 4ο κάτι σημαίνει, υπάρχει πολύ κούραση που θα αρχίσει να βγαίνει όσο περισσότερο προχωράμε στη σεζόν.

Δημοσ.

ΟΧΙ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ

Κανω μια ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μπορει να μας ριξετε 50π με 100-0 διαιτησια υπερ μας. Δεν λεω τιποτα, δεν ειμαι μαντης.

Κανω μια εκτιμηση

Το αν επαληθευτει το βλεπουμε σε 7 μερες

Δημοσ.

Σημερα Μπερτομεου στο ΣΕΦ

Την αλλη βδομαδα λεει δεν μπορει, δεν θα ερθει

ενταξει το ακουσαμε και αυτο οτι ο ολυμπιακος θα εχει ευνοικη διαιτησια με τον βαζελο ...ετσι ειναι οταν εχεις κεδ και βασιλακοπουλο και συνηθιζεις να κατακτας πρωταθληματα υπογειως  το 50-50 το νιωθεις αδικια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...