DrLo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα ρε εισαι με τα καλα σου?γτ τι εκανα?προδωσα την πατριδα μου στους τουρκους?εισαι σοβαρος????!!!!!μια σκεψη εκανα κ την διατυπωσα εδω να μαθω καποιες πληροφοριες....Θελω να κανω μια καινουρια αρχη κ θελω καποιο πατημα πριν ξεκινησω να αρχισω να ψαχνω δουλεια...Τοσο περιεργο σου φενεται??? Αν θες να κάνεις απλά μια καινούργια αρχή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ??? Τι πιο φυσιολογικό. Την τελευταία φορά που κοίταξα όταν θέλει κάποιος να φύγει από μια δουλειά απλά παραιτείται. 1
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θες να κάνεις απλά μια καινούργια αρχή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ??? Τι πιο φυσιολογικό. Την τελευταία φορά που κοίταξα όταν θέλει κάποιος να φύγει από μια δουλειά απλά παραιτείται. Οπως λεω κ πανω φιλε μου καλε θελω να εχω καποιο μικρο ποσο σαν μαξιλαρι ωστε να μην εχω κ οικονομικο προβλημα μεχρι να βρω κατι αλλο....ΑΥΤΟ!
apd453 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως λεω κ πανω φιλε μου καλε θελω να εχω καποιο μικρο ποσο σαν μαξιλαρι ωστε να μην εχω κ οικονομικο προβλημα μεχρι να βρω κατι αλλο....ΑΥΤΟ! Συνειδητοποιείς ότι αυτό που θέλεις να κάνεις είναι παράνομο? 1
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είναι εύκολο να παραιτηθείς αν δεν έχεις απο κάπου να πιαστείς. αν σε έχει προσλάβει με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ φρόντισε τουλάχιστον να παίρνεις αυτά που δικαιούσαι (άδειες, μισθός....) εκμεταλλεύουσου το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να σε διώξει. δηλαδή αν δει οτι διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι και πάει να σε διώξει γι αυτό, θα μπλέξει άσχημα με τον ΟΑΕΔ. είσαι καιρό στη δουλειά; είναι στους μισθούς τυπικός;
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είναι εύκολο να παραιτηθείς αν δεν έχεις απο κάπου να πιαστείς. αν σε έχει προσλάβει με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ φρόντισε τουλάχιστον να παίρνεις αυτά που δικαιούσαι (άδειες, μισθός....) εκμεταλλεύουσου το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να σε διώξει. δηλαδή αν δει οτι διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι και πάει να σε διώξει γι αυτό, θα μπλέξει άσχημα με τον ΟΑΕΔ. είσαι καιρό στη δουλειά; είναι στους μισθούς τυπικός; Τον νοεμβρη κλεινω 1 χρονο,βγαζω δουλεια για 3 ατομα αυτο ελειπε να μην ειναι τυπικος κ στους μισθους 6 μερες δουλευω (παρανομα) μου κολλαει μισα ενσημα (παρανομα) δεν μου εδωσε το επιδομα αδειας (παρανομα)για τον φιλο πιο πανω αυτο....ειμαι 16 μηνες εδω κ μου κολλαει ενσημα απο τους 10 (παρανομα) αυτους τους 16 μηνες εχω παρει μονο 15μερες αδεια....αυτα τα ωραια!!!!!!
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καταγγελία στον ΟΑΕΔ φίλε μου, με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως περιμένουμε απο σένα να είσαι τυπικός, έτσι και εσύ πρέπει να περιμένεις (να απαιτείς βασικά) και απο τον εργοδότη σου, να είναι τυπικός και με εσένα.
apd453 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ....ειμαι 16 μηνες εδω κ μου κολλαει ενσημα απο τους 10 (παρανομα) .... Ξέχασες να αναφέρεις ότι τους πρώτους 10 μήνες που δούλευες έπαιρνες ταμείο ανεργίας (παράνομα). Για τα υπόλοιπα κάνεις καταγγελία
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 πως γίνεται να σου κολλάει μισά ένσημα ενώ είσαι με πρόγραμμα; αυτό δε παίζει. για ψάξτο λίγο μήπως κάνεις λάθος σε κάτι. 2
cyber_katsarida Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ξέχασες να αναφέρεις ότι τους πρώτους 10 μήνες που δούλευες έπαιρνες ταμείο ανεργίας (παράνομα). Για τα υπόλοιπα κάνεις καταγγελία αν ισχύει αυτό
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ξέχασες να αναφέρεις ότι τους πρώτους 10 μήνες που δούλευες έπαιρνες ταμείο ανεργίας (παράνομα). Για τα υπόλοιπα κάνεις καταγγελία Δεν επαιρνα ταμειο.....
apd453 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τι αν? Αφού σου λέει ότι είναι από πρόγραμμα άρα δεν παίζει να άρχισε να κολλάει τα ένσημα μετά από 10 μήνες.
nazlos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τι αν? Αφού σου λέει ότι είναι από πρόγραμμα άρα δεν παίζει να άρχισε να κολλάει τα ένσημα μετά από 10 μήνες. Το προγραμμα με εχει πενθημερο 4ωρο ενω εγω δουλευω 6ημερο 8ωρο
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 επειδη για προσωπικους λογους θελω να με απολυσει Ανεργος θα ειμαι ρε τουβλο,δεν θα δουλευω καπου κ θα τσεπωνω τα λεφτα του οαεδ... Άνεργος είναι αυτός που θέλει να δουλέψει αλλά δεν βρίσκει δουλειά, και άεργος είναι αυτός που ΔΕΝ θέλει να δουλέψει. Τώρα εσύ που για προσωπικούς λόγους θέλεις να σταματήσεις, αλλά δεν θέλεις να παραιτηθείς γιατί δεν θα δικαιούσαι ταμείο ανεργίας, και δεν θα δουλεύεις κάπου όσο θα πληρώνεσαι ταμείο ανεργίας, άεργος θέλεις να γίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα